KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right
dzeltenas miglas vēl bija pirms gada, ja nemaldos. piestāvēja.
Zinu ka lietotājs Ozis ar pateicoties manam e36 nopirka sev e36, tgd zināšu vēl vienu Lai gan es tur neko tādu agrāk savā e36 nesaskatīju, centos vienkārši auto uzturēt labā stāvoklī.
Piestāvēja jā, bet apnikās, tāpāt kā tas tagad sāk notikties ar style 5V1Beta rakstīja:dzeltenas miglas vēl bija pirms gada, ja nemaldos. piestāvēja.
Kka tā tgd ir, normals e36. Salons ar beidzot ir tādā stadijā kada to pagaidam gribu un varu dabūt gatavu. Ielikšu rit kādu bildi.
Gut,gut
Ka man patik, ka vairs nav airejamie!
Ka man patik, ka vairs nav airejamie!
Aizm. durvis citā tonī?!
Visas durvis, kapots, bagaznieks,spārni ir no citiem auto Rudeni sapirkos jo bij doma krasot auto, kas kkad tiks ari izdariic
Bet kur pazuda m-paka? vai es kaut ko palaidu garam?
ja sture gan man nepatik , pasam tada tagad ir
bet ta smuks STOCK
bet ta smuks STOCK
par šo tev cepums no manis.KV_ rakstīja:Izgāja no modes
nebūtu mums abiem akmeņi pie mājām, varētu vēl MK3 lūpas piekārt
Kko jau izdomāsu ar to lupu ari
nu beidz , man ir mk3 lūpa , katru dienu nobraucu ~ 3km pa granteni un lūpa turās kā betona sienaV1Beta rakstīja:par šo tev cepums no manis.KV_ rakstīja:Izgāja no modes
nebūtu mums abiem akmeņi pie mājām, varētu vēl MK3 lūpas piekārt
vajag vnk dabūt oem to lūpu tad viņa neluzīs un nerausies nost, jo savejo esmu gandrīz zem bufera aizlocijis un viņa atnāk atpakaļ vesala, man gan tik viņa turās uz kādiem 20 samareziem , bet vismaz nost nekrīt .
Ja, lūpa būs tikai un vienīgi oem
+1, nevajag smuku stocku ķēzīt ar VAG atribūtiem.KV_ rakstīja:Ja, lūpa būs tikai un vienīgi oem
Vienīgi ES padomātu par FL bamperi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
manuprāt po* kas ir modē vai nav, vai ir daudziem vai nav, bet ar m3 bamperi tomēr ir daudz skaistāk!
waaaaaaaaaaat, kur nu salīdzināji m buferi ar kautkādu golfa lūpu M buferim jau kontūras un līnijas ir a parastais buferis taisns kā baļķis un ja piekarina to lūpu........... nuuuuuu nekā tāda es tur neredzu+ vēl auto tad nehuija nevar nosēdināt, protams purns izskatās zems ar to lūpu, bet pārējais auto gaisā, tāks fake vizuālais apmāns sklatoties uz purnu
BMW-Big Money Waste
Varbūt arī neko nelikšu ... Tgd priekša vasara,ballites un naudu ipaši bleķī negrūdīšu, turēšu auto braucamā kārtībā. Sedināt ar zemāku nesedināšu, jo vide neļauj kurā uzturos Pilnīgi apmierina parasts stocks:)
Pēdējais labojis KV_ - 13 Mai 2013, 13:20, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right