Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right
Ruu rakstīja:
Ja šķiršos tad uz universālu ar stock piekari un sēdinājumu kā lietotājam marux.
Bet ar bleķiniekiem gan bilde Gludeklis.
HoodieBro rakstīja:Pff...
Kāda jēga no mašīnas ar kuru vari TIKAI pazīmēties? Un pat to nevari, jo uzkaries uz sliedēm vai nekur netiec iekšā vai vnk brauc un kšš kšš.
nu kaa tu paziimeejies uz sliedeem staavot un visi no sajuusmas par tavu auto piipina
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es par laimi uz sliedēm neesmu uzsēdies, bet izpūtēja kronšteinu atrāvis gan. Pēc tam braucu kā brīnumsvecīte.
Bet nu katram jau laikam savs. Es tā varēju nobraukāt vienu sezonu/vasaru. Vairāk gan negribu.
Bet nu katram jau laikam savs. Es tā varēju nobraukāt vienu sezonu/vasaru. Vairāk gan negribu.
Cik tad butu optimalais augstums, ko pieļauj no zemes, lai dzivotu bez ta visa marazma?Ruu rakstīja: Es par laimi uz sliedēm neesmu uzsēdies, bet izpūtēja kronšteinu atrāvis gan. Pēc tam braucu kā brīnumsvecīte.
Nu tā kā man ir tagad (ar R15), ir ok jau. Sliedēm pāri lēnām, bet vismaz neķer, guļošos aizķer izpūtējs, kurš uz doto brīdi ir noliecies zemāk, bet tā var vismaz normāli braukt.
piemeram man ir zemaka vieta aptuveni 4.5 cm no zemes, nu keras domaju ka kaadi 6 vai 7 cm buut okGekons rakstīja:Cik tad butu optimalais augstums, ko pieļauj no zemes, lai dzivotu bez ta visa marazma?Ruu rakstīja: Es par laimi uz sliedēm neesmu uzsēdies, bet izpūtēja kronšteinu atrāvis gan. Pēc tam braucu kā brīnumsvecīte.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Tak ir risinājums - vajag normālu iznesumu ripuļiem, lai nav jāsēdina tāā, ka riepas ir dziļi arkās
Un skats ir zbis, sliekšņu nav tik tuvu zemei un viss ir zooooooooooooooo
Un skats ir zbis, sliekšņu nav tik tuvu zemei un viss ir zooooooooooooooo
Vajag R17..
Khe prieks redzeet cilveeku, kam ar sagribeejaas normaali braukt visur kur veelas :)
Priekš tam bmw izlaida 5. sēriju un 7. sēriju
Ar e36 nav variantu vnk
Ar e36 nav variantu vnk
Šis eksemplārs uz M Countorur diskiem, manuprāt, izskatījās labāk kā uz style 5.
Vismaz varēsi izbaudīt ziemas priekus
Tā bilde ar pleķiniekiem
Kontūrām nebija pareizā platuma un pareizās riepas, kā arī aizmugurē sēdinājums nebija pareizs. Ja tas viss būtu + flanči, tad iespējams tiešām labi izskatītos..Skudraa rakstīja:Šis eksemplārs uz M Countorur diskiem, manuprāt, izskatījās labāk kā uz style 5.
Dabū atpakaļ kontūras tādas kā vajag. Man ar ja godīgi labāk patika ar kontūrām
Man tādas jau bija.
nemaz neizskatās mega augstāk
Nu neko augstāk regulējis neesmu, tikai tik cik ar riepu dabūju. Reāli tie ir apmēram 2,2cm, bet braukšana tagad ir kļuvusi baudāma. Guļošos tikai knapi samīļo izpūtējs, kurš ir noliecies. Tagad vismaz var pa tumsu droši braukt, un arī ja patrāpās kāda bedrīte - sīkums.
sorry
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- chevron_right