CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 59
- chevron_right
kā tu to salonu vari piepasēt tik tīru?kāds tak mūždien ko noļebinaCaK rakstīja:Tikko bildē pamanīju, ka griesti līmējas nost.
Cinkotie sliekšņi? Dodiet man arī tādus.
Patiesībā tas nemaz nav tik tīrs :)bembis e36 rakstīja:kā tu to salonu vari piepasēt tik tīru?kāds tak mūždien ko noļebinaCaK rakstīja:Tikko bildē pamanīju, ka griesti līmējas nost.
Mani vispār interesē no kā tas audums no griestiem atlīmējas, mans ir vecāks par caka, plus ar lūku, bet līme vēl turās godam.
Nu tas tā, ja zināšu no kā tas ir, tad moš kā varu novērst
Tas ir no vecuma un tas ir nenovēršamiJorensHS rakstīja:Mani vispār interesē no kā tas audums no griestiem atlīmējas, mans ir vecāks par caka, plus ar lūku, bet līme vēl turās godam.
Kā tu to zini, ja visus darbus tev dara citi?CaK rakstīja:
Tas ir no vecuma un tas ir nenovēršami
Nu ne jau vecums ir vienīgais faktors, jo man ir 3 gadus vecāks par tavu
Mitruma līmenis gaisā dara savu!
http://www.1188.lv/katalogs/oktans-a-si ... iss/500112Inferno rakstīja:Cinkotie sliekšņi? Dodiet man arī tādus.
Viņi paši cinko vai iepērk cinkotus vai kā pie viņiem var tik pie tādiem sliekšņiem?CaK rakstīja:http://www.1188.lv/katalogs/oktans-a-si ... iss/500112Inferno rakstīja:Cinkotie sliekšņi? Dodiet man arī tādus.
Es nezinu vai viņi paši cinko, bet, kad biju atrādīt savu autiņu, teica, ka var uztaisīt labāk kā rūpnīcā ar cinkotiem sliekšņiem.
Nu cerams vis darbojas ka vajag un vis apmierina ! Veiksmigu brauksanu!!!
Kut kur manīju, ka jau tirgo cinkotus. Bet kāda jēga no tā, ja viņi metinājuma vietā sāks rūsēt šā vai tā. Saprotu, ka tirgo cinkotas atsevišķas detaļas, kā spārnus, bet te, reāli es varu izgriezt bleka gabalu no scanias kas cinkota un teikt, ka man arka tagad cinkota.
Labāk kā rūpnīcā, jā kā tad.CaK rakstīja:Es nezinu vai viņi paši cinko, bet, kad biju atrādīt savu autiņu, teica, ka var uztaisīt labāk kā rūpnīcā ar cinkotiem sliekšņiem.
Pašlaik viss strādā un esmu ļoti apmierināts :) Paldies!gda33 rakstīja:Nu cerams vis darbojas ka vajag un vis apmierina ! Veiksmigu brauksanu!!!
Ideali... Nu tad lai nekas nemainas un ja kas dod zinu visu sakartosim!!!CaK rakstīja:Pašlaik viss strādā un esmu ļoti apmierināts :) Paldies!gda33 rakstīja:Nu cerams vis darbojas ka vajag un vis apmierina ! Veiksmigu brauksanu!!!
Pie manis ar pieejamas. Nesen vienam E36 mainīju, paņēmu iepakojumu, tā ka vēl pāri palikušas. Ja vajag - dodat ziņu!CaK rakstīja:Visi jautājumi dogMam. :)Kikaps rakstīja:Kur pirki viņas?nomainītas spidometram lampiņas
Saremontēšu vai nomainīšu daļas Jūsu E36.
T.26005469
T.26005469
Štrunts par jaunajiem amortizatoriem un elektriskajiem logiem. Pat kondicionieris nespēj sasildīt manu sirdi kā šis ideāli izgaismotais instrumentu panelis. Beidzot man vairāk nebūs kauns vēlā vakarā skatīties spidometrā vai pārbaudīt benzīna līmeni mūžīgi caurajā bākā. Super!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas ir no ta ka masina pastav mitrums un tad kad paliek silts atri izust. Un momentaali atlip griezti!!!CaK rakstīja:Tas ir no vecuma un tas ir nenovēršamiJorensHS rakstīja:Mani vispār interesē no kā tas audums no griestiem atlīmējas, mans ir vecāks par caka, plus ar lūku, bet līme vēl turās godam.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
nu ja ne labaak tad savadaak!!! katra detala kas tiek metinata puust atrak neka viss parejais ne velti rupnica kuzavus krameja ar punktu svarku. kads tolks ka cinko detalu un pecak ar metinamo piesau klat, metinot tapat viss cinkotais nodeg.CaK rakstīja:Es nezinu vai viņi paši cinko, bet, kad biju atrādīt savu autiņu, teica, ka var uztaisīt labāk kā rūpnīcā ar cinkotiem sliekšņiem.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Tieši tāpēc vajag nevis vienkārši sametināt, bet arī pareizi apstrādāt to vietu. Nezinu uz kurieni jūs tur vediet savu drotus krāsot tā, ka pēc pāris gadiem atkal visa rūsa ir ārā...Ja visu pareizi izdara - uz gadiem 7-10 toč no rūsas ir miers.Rob rakstīja:Kut kur manīju, ka jau tirgo cinkotus. Bet kāda jēga no tā, ja viņi metinājuma vietā sāks rūsēt šā vai tā. Saprotu, ka tirgo cinkotas atsevišķas detaļas, kā spārnus, bet te, reāli es varu izgriezt bleka gabalu no scanias kas cinkota un teikt, ka man arka tagad cinkota.
Labāk kā rūpnīcā, jā kā tad.CaK rakstīja:Es nezinu vai viņi paši cinko, bet, kad biju atrādīt savu autiņu, teica, ka var uztaisīt labāk kā rūpnīcā ar cinkotiem sliekšņiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 59