laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 36
- chevron_right
Tu laikam vienīgais saprati par ko iet runa
pilnīgi piekrītu, un neredzu tur neko traģisku, ziedot gadā papildus 20ls pēc TA, protams citiem tas uzreiz morāls jautājums, tāpat ka tonēti lukturi utt.dogMa rakstīja:Tas jau tāds gaumes jautājums. Man personīgi ļoti nepatīk, ka puse auto tonēta
Jūs uz tā sēdekļa nebijāt kopā?!Ridlihs rakstīja:Tu laikam vienīgais saprati par ko iet runa
Kas par papildus 20Ls gadā?
d[-_-]b
nu tev 325 bmw džeki vairāk simpatizē, ja uzreiz tā iedomājies pirmo no visiem variantiem , bet te jau draudzīgs forums, visus pieņem
es domāju, ka miķelsons pa priekšējiem logiem runā nu jau
es domāju, ka miķelsons pa priekšējiem logiem runā nu jau
nu par priekšējo logu tonējumu, kā piemērs, nesaku ka konkrēti 20..,325 BMW rakstīja:
Kas par papildus 20Ls gadā?
Tonējums varbūt arī maksās tam logam 20Ls, bet uz sodiem vien cilvēki samaksā bieži vien ap latiem 500 pa gadu...
d[-_-]b
diez vai viņš 90% uz priekšējiem logiem uzlicis ir
Nu kāda jēga tad tonēt priekšējos, ja grib iekļauties normās?
nu nezinu, es visulaiku tieku stādināts un neko nesaka ne par visiem tonētajiem lukturiem, nolauztu spoguli, utt.325 BMW rakstīja:Tonējums varbūt arī maksās tam logam 20Ls, bet uz sodiem vien cilvēki samaksā bieži vien ap latiem 500 pa gadu...
p.s mēs te ejam galejībās možā topikā
Jaa.. logus ja tonetu tad kādi 35-50% un visus (izņemot vejstiklu) bet man ir sabojāts aizmugurejais logs no iekšpuses taka pagaidām tas atkriit....
p.s. Jaa diskusijā jums varena paversusies...
p.s. Jaa diskusijā jums varena paversusies...
Nu glīts tev tas rumaks BEt cik biezhi esmu cēsīs, nekad neesmu šo auto manijis ielās :O jūtos kā no alas iznācis
liksi 2.8?
to kobildē var redzēt uz steķa....
nerādās man tās pēdējās 2 bildes Laikam tikai mana problēma jo tā lapa hvz kapēc vispār neveras.
Pēdējais labojis yanks - 01 Dec 2013, 21:11, kopā labots 1 reizi.
motors būs m30b35
paaldies.. bet veel daudz kas jasadara...mileniums rakstīja:super apsveicu vecīt!
Burns rakstīja:motors būs m30b35
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …