Riebeklis Track Days sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

12 Sep 2016, 10:19

Par to piekares svēršanos, piekritīšu h2o (mainly jo abi divi visu gadu esam uz to auto skatījušies reizi mēnesī vismaz :lol:) - ir redzēts ļoti daudzos līkumos, sarežģītos un ne tik sarežģītos, šis auto - stāv stabili, manāmi stabilāk par daudziem citiem auto Minišosejā. Nezinu, kādēļ šie piekares eksperti no vienas bildes izzīda, ka auto ir galertā. Redzot to auto trasē, tā galīgi nešķiet. It īpaši raganas katlā, kur šis auto gan slapjā laikā, gan sausā varēja izbraukt bez baigās drāmas. (kamēr citi mazauto mēģināja trases malā stāvošo personālu notriekt :lol: )
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

12 Sep 2016, 10:21

riebeklis rakstīja:
Emteks rakstīja:Kāpēc nevar pārrakstīt ? Kā tu domā pārdot mašīnu bez īpašumtiesībām pircējām ? Jebkurā mirklī var sekot uzmetiens ar ziņojumu par zagtu auto.
Stāsts tāds. Pērkot auto, mani pierunāja uz attālināto pārrakstīšanu. Vairākas nedēļas klusums, līdz protams pienāca laiks iet TA. Tur arī uzzināju ka auto liegums, jo vienam no īpašniekiem parādsaistības. Puisis No kā pirku auto, protams saka ka neko par to nav zinājis, bet es tam neticu.

Nevar sekot ziņojums par zagtu auto, jo ar auto ejot TA, to noradi sevi kā maksātāju. Tātād, ziemā gāju TA un mainīju krāsu, ja īpašnieks uzrakstīs iesniegumu, tad kā viņš paskaidros to ka ar auto vairākus mēnešus atpakaļ izieta TA?
Tā arī paskaidros. Cena jau tā ir tālu, tālu kosmosā un bonusā nevar pārrakstīt!
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

12 Sep 2016, 10:24

par durvim es redzēju,jautajums ir par parejo virsubi

zevss,man par cenu bija bail ko rakstiit :lol:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

12 Sep 2016, 10:28

Tu nopietni? 3k? :doh:
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14

12 Sep 2016, 10:35

ZzevsS rakstīja:
riebeklis rakstīja:
Emteks rakstīja:Kāpēc nevar pārrakstīt ? Kā tu domā pārdot mašīnu bez īpašumtiesībām pircējām ? Jebkurā mirklī var sekot uzmetiens ar ziņojumu par zagtu auto.
Stāsts tāds. Pērkot auto, mani pierunāja uz attālināto pārrakstīšanu. Vairākas nedēļas klusums, līdz protams pienāca laiks iet TA. Tur arī uzzināju ka auto liegums, jo vienam no īpašniekiem parādsaistības. Puisis No kā pirku auto, protams saka ka neko par to nav zinājis, bet es tam neticu.

Nevar sekot ziņojums par zagtu auto, jo ar auto ejot TA, to noradi sevi kā maksātāju. Tātād, ziemā gāju TA un mainīju krāsu, ja īpašnieks uzrakstīs iesniegumu, tad kā viņš paskaidros to ka ar auto vairākus mēnešus atpakaļ izieta TA?
Tā arī paskaidros. Cena jau tā ir tālu, tālu kosmosā un bonusā nevar pārrakstīt!
Paldies, par tavu vērtīgo viedokli!
Tev kosmoss, kādam citam normāla cena! Paņem saraksti detaļu izmaksas!

Vari pateikt kādu labu iemeslu kāpēc man būtu jātirgo par kapeikām? Man ar labdarību jānodarbojas? Jāseko tirgus cenām?

Nu nedeg man pārdot, mogo un citi kredīti nespiež.
riebeklis

12 Sep 2016, 10:40

vitjazz rakstīja:Tu nopietni? 3k? :doh:
Vēlviens! Es atvainojos, ko Tu nesaproti? Es kaut kur ierakstīju ka tas viss ir joks un auto maksa 1k?
cipruss18

12 Sep 2016, 10:42

a tam sedanam veljoprojam ir jalien caur salonu,kjermenis jamoka,lai baguzi dabutu valjaa? :lol:
ar kompatu pa brugji
riebeklis

12 Sep 2016, 10:46

cipruss18 rakstīja:a tam sedanam veljoprojam ir jalien caur salonu,kjermenis jamoka,lai baguzi dabutu valjaa? :lol:
Ne.
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28

12 Sep 2016, 10:48

ZzevsS rakstīja:
riebeklis rakstīja:

Paskaidros ar to, ka esot bijis parāds, nolicis garāžā vai laukumā līdz parādu nomaksai un pēkšņi vienā dienā autiņa nav. :gigigi:
Kā saprast - vienam no īpašniekiem ? Vienai mašīnai ir viens īpašnieks. Cik nu es zinu.
Attēls
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

12 Sep 2016, 10:50

Kaut kā neliekas kas visas tās detaļas lietotas maksā 3k. Par to naudu labāk nopirkt normālu trasē nebijušu auto un salikt pašam jaunas daļas virsū. Jebkurā gadījumā, katrs pats izvēlas cenu. Lai izdodas notirgot!
riebeklis

12 Sep 2016, 10:52

Un auto zaglis brauka apkart, apdrošina auto, iziet TA, publicē fotogrāfijas.

Trillera cienīgs sižets.
cipruss18

12 Sep 2016, 10:53

nu labi,nav ta,ka tas detajas,kas vinjam stāv virsū butu nevertīgas.koilas cik sapratu maksāja jaunas kkadi 800 euro,poli hadene kkadi 300,sture 70,glazu atskaites jaunas 160,bremzes nu kkadi 200,dzinejā nezinu kas ir darits
nu te mums ir 1600 euro ar nosacijumu,ka tas ir jaunas detaljas
ar kompatu pa brugji
riebeklis

12 Sep 2016, 11:03

ZzevsS rakstīja:Kaut kā neliekas kas visas tās detaļas lietotas maksā 3k. Par to naudu labāk nopirkt normālu trasē nebijušu auto un salikt pašam jaunas daļas virsū. Jebkurā gadījumā, katrs pats izvēlas cenu. Lai izdodas notirgot!
Nav visas detaļas uzskaitītas kas mainītas.

Nekādi tev nesanāks par 3K:

- Nopirkt auto labu
- Salikt tādas pašas detaļas
- Novērts bērnu slimības
- iegūt disku komplektus ar riepām

Tu vari strīdēties ar mani, tikai tad kad tev būs track day auto, vai kas līdzīgs. Bet tikmēr tu esi dīvāna un foruma eksperts.

Paldies.
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

12 Sep 2016, 11:18

riebeklis rakstīja:

Puisis pateiks, ka jau gadu dzīvojās pa ārzemēm un nesen atbrauca atpakaļ un saprata, ka autiņš vairs nestāv garāžā. :gigigi:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
RA11
Ziņojumi: 28
Pievienojies: 26 Okt 2015, 00:04
Braucu ar: 325 Cabrio

12 Sep 2016, 11:27

ValtersD rakstīja:
riebeklis rakstīja:

Puisis pateiks, ka jau gadu dzīvojās pa ārzemēm un nesen atbrauca atpakaļ un saprata, ka autiņš vairs nestāv garāžā. :gigigi:
Jā tā gan ir . Vismaz būtu pirkuma pārdevuma līgumu uzrakstījis uz baltas a4 Lapas.
riebeklis

12 Sep 2016, 11:31

cipruss18 rakstīja:nu labi,nav ta,ka tas detajas,kas vinjam stāv virsū butu nevertīgas.koilas cik sapratu maksāja jaunas kkadi 800 euro,poli hadene kkadi 300,sture 70,glazu atskaites jaunas 160,bremzes nu kkadi 200,dzinejā nezinu kas ir darits
nu te mums ir 1600 euro ar nosacijumu,ka tas ir jaunas detaljas
cipruss18 speciāli tev izkopēju no excel.
Attēls
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

12 Sep 2016, 11:35

Tie cilvēki ar saviem TA-technix atgremojumiem bojā tirgu, reāli. Sludeklī ieraksta, ka ir koilas un tipa ahujenna tas ir, bet pohuj, ka viņas maksā neko un var iebāzt sev dirsā, viņas var lietot, lai nolaistu auto. Līdz konkurētspējai tur ir dirst un peldēt. :D
Profila bilde
KA-91
Ziņojumi: 712
Pievienojies: 04 Dec 2012, 21:14
Braucu ar: darba auto

12 Sep 2016, 11:36

Un tie cilvēki, kuri sludinājumā saraksta visus degvielas čekus, nebojā tirgu?
kasp1js
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 09 Dec 2014, 17:36
Braucu ar: pieciem cilindriem
Reputācija: 13

12 Sep 2016, 11:39

Imo puslīdz adekvāta cena, bet pārrakstīšanas problēmas gan to visu baigi sabojā...
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži

12 Sep 2016, 11:47

Kuram vajag sasistu 2.0 sedanu par 3k?

Vari nerēķināt cik tu esi ieguldījis viņā, atpakaļ to visu tu tāpat nedabūsi, tirgojot auto visu veselu!
Ja gribi dabūt vismaz kko tuvu ieguldītajam, skrūvē nost visus "upgrade", tirgo atsevišķi un pašu auto tūlīt varēsi pārdot kādam kā ziemas kapli ar svarku un zāģētām atsperēm.
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls