Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 88
- chevron_right
Nu baigā jau problēma uz TA citus diskus uzlikt, kaut vai vienalga kādus 15'' bleķiniekus ar M+S...KLAVINS rakstīja:tiaki ja uzstiepj riepu uz diska tad TA nevar ar tadiem iziet, saku no pieredzes, e30 bija aizmugure uzstiepti, lika pa to 2 ar pamatojumu ripeu izmers neatbilst disku izmeram (kaut ka tamlidzigi) bet izskatijas
Es zinu vienu, kurš pirms TA e30 motoru pārswapo, jo ar V8 nevar iziet, a tu te pa kkādiem diskiem uztraucies
+1
Shodien darbinjaa bik paeksperimenteeju ar disku lai saprastu ko dariit ar plauktu! Kraasot vai puleet
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pulēts + melns izskatās labi!!!
Krāsot plauktu ar.
tik to kanti nekrāsotu un uzpulētu atstāj!
Man ar patiik melns+puleets plaukts.
P.S. Orkaan tu kad kraaso diskus, veco kraasu nemi nost vai tikai samatee/sagatavo un puut grunti un kraaso jauno kraasu?
P.S. Orkaan tu kad kraaso diskus, veco kraasu nemi nost vai tikai samatee/sagatavo un puut grunti un kraaso jauno kraasu?
Kuru kanti????erda rakstīja:Krāsot plauktu ar.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pirmajā bildē ārmala/bortiņš riepai!
Skatos peec apstaakljiemArchizlv rakstīja:Man ar patiik melns+puleets plaukts.
Buus pa raibu! Viduss buus viennoziimiigi grafiitaa un plaukts ,vainu kraasots sudrabaa ar smuku graudu vai arii puleets ,kaa bildeeserda rakstīja:Pirmajā bildē ārmala/bortiņš riepai!
viennozīmigi pulēts plaukts.. - krāsots nebūs tas.. :)
Skaidrs. Un kaa tu plauktus pulee, virpaa vai kkaa savaadaak?Orkaans rakstīja:Skatos peec apstaakljiemArchizlv rakstīja:Man ar patiik melns+puleets plaukts.
Viss jau buutu forshi ,tikai uz doto briidi tie plaukti ir grunteeti un kraasotimožais rakstīja:viennozīmigi pulēts plaukts.. - krāsots nebūs tas.. :)
Iedomaajies cik ir chakars vinjus dabuut puleetus
virpa
Tiiraakais roku darbs Man nav virpas!Archizlv rakstīja:Skaidrs. Un kaa tu plauktus pulee, virpaa vai kkaa savaadaak?Orkaans rakstīja:Skatos peec apstaakljiemArchizlv rakstīja:Man ar patiik melns+puleets plaukts.
vienīgais uzlikt uz autinja tad un lai griežas.. atrak nekaa tikai ar rokām, manuprāt.. :p
Shaubos vai tu uz mashiinas uzpuceesi aatraak un kvalitatiivaak nekaa es peec savaam metodeem
Es biju domaajis ka varbuut puleet savus diskus shaadaa veidaa, tik bishkin bails ka kaadu pirkstu nenorauj
http://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI
http://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI
tu jau meistars priekšniek... es tik tā pasviedu ideju..Orkaans rakstīja:Shaubos vai tu uz mashiinas uzpuceesi aatraak un kvalitatiivaak nekaa es peec savaam metodeem
es savam atjaunoju plauktam spiidumu tada veidā, bet ar krāsas un grunts noņemšanu ietu problemātiskāk... :)
Neko vairs nesaprotu. Sapratu, ka tev centrs ar plauktu būs vienādā krāsā-melnā vai grafītā!?
Tapēc teicu, ka ārmalai jāpaliek spīdīgai, lai nezaudētu telpiski diska kontūras lielumu!
Tapēc teicu, ka ārmalai jāpaliek spīdīgai, lai nezaudētu telpiski diska kontūras lielumu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 88