Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 37
- chevron_right
izskatas bildes vienozimigi labi un par tavu pacietibu cepuri nost pats piedalijos pie viena auto aplimešanas nekas tur viegls nav tev pleve ir bubble free vai parasta ?
šitas jāredz dzīvē,kā to aplīmēšanu veic,šķiet ka tas ir diezgan čakarīgi! to vispār viens var izdarīt?
Tu tās detaļas matē vai man tikai rādās?
Ridlihs rakstīja:Tu pirmo reizi to dari?
Yup, zināju tik teoriju, bet ar katru daļu aizvien vairāk pieredzes paliek
Ir, ir bubble-free, bet tas neatvieglo procesu,. jo ir vēl smiltis un putekļi, kas mēdz nejaukos veidos iepūsties tur, kur vismazāk vajagDj_Zii rakstīja:izskatas bildes vienozimigi labi un par tavu pacietibu cepuri nost pats piedalijos pie viena auto aplimešanas nekas tur viegls nav tev pleve ir bubble free vai parasta ?
Čakars ļooti liels, viens toč nevar, bet divatā jau tīri ok sanāk - viens stiepj un līdzina, otrs fēno utt.kristaps90 rakstīja: šitas jāredz dzīvē,kā to aplīmēšanu veic,šķiet ka tas ir diezgan čakarīgi! to vispār viens var izdarīt?
Matēju tikai dēļ negludumiem lakā un citiem kasjakiem, kas nav nomazgājamiBLINGZ rakstīja:Tu tās detaļas matē vai man tikai rādās?
nu super! veiksmi procesā
Paldieskristaps90 rakstīja:nu super! veiksmi procesā
Neliels update, šoreiz bez bildēm - nolīmētas sliekšņu uzlikas, kas gaida klipšus, un pakaļējās durvis. Palicis jumts, haube, brille, bampers, vadītāja durvis Spārni atliekas uz pašām beigām, jo tie jau ir melni un nezinu, vai pietiks plēve zilajām daļām, ja pārvilkšu spārnus, + nav vairs daudz laika līdz sezonas atklāšanai
Nu ko, auto gandrīz dabeigts, tapēc šeku reku viena bilde no 333
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labs
Zolīdam skatam pietrūkst tik sliekšņu uzliku
paldies, paldiesm4z rakstīja:labs
Tās joprojām gaida klipšus, tad būs virsū Pēctam tik jānolīmē jumts, haube un spārni (varbūt), tad zemāks riepu profils un lielā fotosesija ies vaļāuteo rakstīja:Zolīdam skatam pietrūkst tik sliekšņu uzliku
Labi izzskatās
diski riktīgi labi izskatījās
Paldies, visu laiku domaju, vai nav par maz izlecosiV1Beta rakstīja:diski riktīgi labi izskatījās
Vel pāris bildes no 333
Vajadzēja labāk laikam haubi uz kāda enrgy drinka atstutēt, nevis poļu stiklu tīramā
Un pierādījums, ka enģeļi aiz stikliem izskatās tikpat labi, kā virs stikliem
Vienīgi man lampas iesvīdušas, bet nu fīča skaidra
Vajadzēja labāk laikam haubi uz kāda enrgy drinka atstutēt, nevis poļu stiklu tīramā
Un pierādījums, ka enģeļi aiz stikliem izskatās tikpat labi, kā virs stikliem
Vienīgi man lampas iesvīdušas, bet nu fīča skaidra
Man arī eņģeļi aiz stikliem
SavējaisRidlihs rakstīja:Man arī eņģeļi aiz stikliem
un vel pāris bildes
kur un cik izmaksaja tev pleve prieksh visa auto??
man interese orandza kraasaa pleeve
man interese orandza kraasaa pleeve
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26