Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 103
- chevron_right
Tagad tikai izlasīju par vanosu. Kas ar viņu notika? Tur taču nav nekā, kam sasprāgt...
marux rakstīja:Tagad tikai izlasīju par vanosu. Kas ar viņu notika? Tur taču nav nekā, kam sasprāgt...
ir ir, visu var sabojat ja gribAgris rakstīja:patiik palasiit šādus darbiņus, kautkad pastāstīsi sīkāk , kas tur ar to vanosu bija un veel shoto :)
vienmer uz pasaules atradisies kads kur nopirks lietu ko citi uzskata preks nekam nederigu, pat ja dazi meneshi japagaida kamer noperk, tikunta beigas tomer sanak nedaudz uztaisita kapeika par ko sanak so to citu nopirkt autinjamjurcis rakstīja:Tā M-tech 1 stūre liekas nesmuka. Tiešām ir tāds pieprasījums pēc viņas
tads bridis pienakserda rakstīja:Malacis..., ceru kādreiz redzēt dzīvē šo pārbāzto //m auto!
paldies, izedevaasRapakivi rakstīja:Lai izdodas saskrūvēt līdz galam.
...
tatad turpinajums iesaktajam.
turpinajam likt varstu blivslegus, nu jau tas viss gaja atrak un vienkarsak tikunta laikietilpigs process bet sorit 18 salikam tikpat atri cik vakar 6us (kadas 2h). tika izmantota vecaa svece lai uzbuvetu instrumentu pie ka pieslegt gaisu lai turetu varstus gaisaa, biles redzams talak jau bija atpakal liksanas vaina. sadalenes bija loti labaa stavokli, bez nekadiem nodilumiem, sadalenju locinji un apaksejas vietas ari labas, loti minimali dazi bija ar skrapitem bet nekas nopoietns. kompensatoru blokaa gan vareja manit skrapejumu pedas daziem kompensatoriem, bet tas lielu lomu nespelee, tapec ar mierigu sirdi likam kopa.
nu salikam sadalenes, saskruvejam( prasija laiku lai visu tur saskruvetu bez sadalenju iespriegosanas, pa pusvilcienam un taa pa rinkji) kompensatorus ieksaa noturejaam ar linealu garu, pectam to izvelkot araa.
talak jau zobratur, kedes unvisu salikam.
penaca laiks salikt blokjejosos motora toolus un biju parsteigts, viss vienkarsi perfekti dereja.
kads kadrs
turpinajam likt varstu blivslegus, nu jau tas viss gaja atrak un vienkarsak tikunta laikietilpigs process bet sorit 18 salikam tikpat atri cik vakar 6us (kadas 2h). tika izmantota vecaa svece lai uzbuvetu instrumentu pie ka pieslegt gaisu lai turetu varstus gaisaa, biles redzams talak jau bija atpakal liksanas vaina. sadalenes bija loti labaa stavokli, bez nekadiem nodilumiem, sadalenju locinji un apaksejas vietas ari labas, loti minimali dazi bija ar skrapitem bet nekas nopoietns. kompensatoru blokaa gan vareja manit skrapejumu pedas daziem kompensatoriem, bet tas lielu lomu nespelee, tapec ar mierigu sirdi likam kopa.
nu salikam sadalenes, saskruvejam( prasija laiku lai visu tur saskruvetu bez sadalenju iespriegosanas, pa pusvilcienam un taa pa rinkji) kompensatorus ieksaa noturejaam ar linealu garu, pectam to izvelkot araa.
talak jau zobratur, kedes unvisu salikam.
penaca laiks salikt blokjejosos motora toolus un biju parsteigts, viss vienkarsi perfekti dereja.
kads kadrs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
seit jau redzams sabojatais vanos, un jau sametinats, novirpotais moments gan aizmirsas uzfocet
...
saliekot visu atpakal, visas kjedes ir pareizajas vietas, dzineja taimings ir pareizi, viss itkaa normali.
sakumaa gan pielaizot duumi bija tadi ka paelpot nevareja, bet nu tas saprotams pedajas 4as sveces bija noslikusas eljaa un tas viss sagaja
cilndros un izplusee un tapee viss dumoja. izmetot vinkjeri atbraucot majas un atstajot uz paris min brivagitaa, pec tam uzgazejot vispar nekadi dumi nebija manami, tatad laba pazime, bet to vel redzes rit no rita. jaudas zinjaa vel neko pateikt nevaru, parak atri. vaaks gan bus jamaina velreiz jo tas ir bojats un nesalabojams, (matreals nau aluminijs, bet magnija un aluminija kausejums, kurs nenem preti metinajumu.
tatad lietas kas nomainitas,
varstu blivslegi
sveces
vaaka/svechu blive
blives varsta vaka skruvem, tas bija tik cietas ka vinjas plisa kaa plastmass njemot ara, nevis kaa gumija
vanosa blivslegi,
gofra
iepludes kolektora blives
bendzina vakuma varsta trubinja
trubinja no varstu vaka uz iepludi apaksaa
vanosa vaka blive
un vel visadi sikuminji
lietas kas netika nomainitas/uzlitas
vanosa rekomplekta gredzens jo galigi nepareizi izmneri tika atsutiti
salona ventilators, jo bija sliktaks nekaa esosais
tunelis radiatora ventilatoram, laika trukuma del
ps. lielas paldies maarim un agrim par infu
pps. ipasi liels paldies archizlv par palidzibu visas ned nog garumaa
sakumaa gan pielaizot duumi bija tadi ka paelpot nevareja, bet nu tas saprotams pedajas 4as sveces bija noslikusas eljaa un tas viss sagaja
cilndros un izplusee un tapee viss dumoja. izmetot vinkjeri atbraucot majas un atstajot uz paris min brivagitaa, pec tam uzgazejot vispar nekadi dumi nebija manami, tatad laba pazime, bet to vel redzes rit no rita. jaudas zinjaa vel neko pateikt nevaru, parak atri. vaaks gan bus jamaina velreiz jo tas ir bojats un nesalabojams, (matreals nau aluminijs, bet magnija un aluminija kausejums, kurs nenem preti metinajumu.
tatad lietas kas nomainitas,
varstu blivslegi
sveces
vaaka/svechu blive
blives varsta vaka skruvem, tas bija tik cietas ka vinjas plisa kaa plastmass njemot ara, nevis kaa gumija
vanosa blivslegi,
gofra
iepludes kolektora blives
bendzina vakuma varsta trubinja
trubinja no varstu vaka uz iepludi apaksaa
vanosa vaka blive
un vel visadi sikuminji
lietas kas netika nomainitas/uzlitas
vanosa rekomplekta gredzens jo galigi nepareizi izmneri tika atsutiti
salona ventilators, jo bija sliktaks nekaa esosais
tunelis radiatora ventilatoram, laika trukuma del
ps. lielas paldies maarim un agrim par infu
pps. ipasi liels paldies archizlv par palidzibu visas ned nog garumaa
...
kas tad tavam vanosa remkomlektam nedereeja? sildiiji tak lai uztieptu virsuu? es kad liku virsuu , likas ka sapliisiis, bet iztureeeja.
komensatorus ar kautcik skaloji vai taadus pashus kraameeji virsuu?
bet nu vanos jaamaak taa saplees :D naakamreiz kad remonteesi vinju- liksi citu vai izmantosi savu metinaato?
bet nu vanos jaamaak taa saplees :D naakamreiz kad remonteesi vinju- liksi citu vai izmantosi savu metinaato?
Agris rakstīja:kas tad tavam vanosa remkomlektam nedereeja? sildiiji tak lai uztieptu virsuu? es kad liku virsuu , likas ka sapliisiis, bet iztureeeja.
blivslegus jau uzlikt nau nemazako problemu, tie ir likti 100tiem reizu visadaa lauktehnikas hidroliskajam kajaam utt.
princips tads pats,bildee redzamo gredzenu neuzliku.vienigi blivslegiem nepatika apaksejais gumijas rinkjis, sliktakas kvalitates, nekaa te vietejas pakju firmas razho, vai ari man brakjis patrapijaas, tapec to nemaz neizmantoju bet uzliku citu labaku.
pasam vanosam domaju ka nekas nekais, jo blivslegi atbild par eljas noslegsanos nevis pats cilindric, tapec tas ir uz paliksanu, janobrauc tie 350km un tad jaskataas kas un kaa, bet nu pagaidam viss ir
...
šito varēji nemainīt, bet vecajai uz virpas noņemt desmitdaļu nost un būtu taspats.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nevaru isti izlemt, likt vai nelikt spliterus
piemetu pamerit ar limlenti un tagat nevaru saprast patik vai nepatik.
ko citi doma?
piemetu pamerit ar limlenti un tagat nevaru saprast patik vai nepatik.
ko citi doma?
...
Personigi man patiik ,kaa izskataas ar vinjiem! Sev jau sen gribu iegaadaaties
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kupejām man tīk.. bet ir arī labi bez
Nofočē no sāniem auto!
Man it kā nepatikās viņi, bet, kad vbairs nav ko pilnveidot, tkatos un domāju par viņiem arī es!
Man it kā nepatikās viņi, bet, kad vbairs nav ko pilnveidot, tkatos un domāju par viņiem arī es!
Liec virsū...izskatās sexīgi..
uhh nevaru jau sagaidīt kad šitais skaistulis iebrauks LV robežās
uhh nevaru jau sagaidīt kad šitais skaistulis iebrauks LV robežās
pāri robežai bez 30ls soda netiksi!
Kāpēc interesanti tā?erda rakstīja:pāri robežai bez 30ls soda netiksi!
Prasītos to bildi ar splitteriem no lielāka attāluma, lai var saprast, kā tas pa gabalu izskatās. Bet domāju, ka abejādi ir labi.
Manuprāt, skaistāk ir ar spliteriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …