2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 72
- chevron_right
tieši tā, turbo+lpg, būs interesanti drošvien un ir taču maģiskā nosa poga uz benzīnu, ja nu kas
Projekta un plāna vēl nav, jo tā ideja puslīdz npietni tika sākta apsvērt tikai pirms nedēļas. Pavisam nopietni ķersimies klāt, kad būs tehniskās lietas savestas perfekti kārtībā un tad var sākt kraut ekstras virsū.
Projekta un plāna vēl nav, jo tā ideja puslīdz npietni tika sākta apsvērt tikai pirms nedēļas. Pavisam nopietni ķersimies klāt, kad būs tehniskās lietas savestas perfekti kārtībā un tad var sākt kraut ekstras virsū.
Gaaze deg leenu un suudiigi. esmu jau agraak rakstiijis,bet visiem poh...
iemet linku vai iekopē tepat pašu postu, kur esi par šito tēmu rakstījis.
blakus portaalaa rakstiiju... kad buushu pie norm datora varu tev uz pm aizsuutiit.
ja gāze degtu tik lēni, tad uz gāzes neviens auto neietu, un gāze nebūtu sprādzienbīstama.
Gāzei ir priekšrocība, ka tā jau ir gāzveida stāvoklī, līdz ar to izkliedētākas molekulas, kā arī gāzes molekulai reakcijā ir mazāk jāsašķeļas, vienkārši tai ir mazāk atomu. tad kur beigās pamats, ka gāze lēnāk deg?
http://www.carscoops.com/2011/01/g-powe ... world.html šitas jau tad arī ir neiespējamā misija
Gāzei ir priekšrocība, ka tā jau ir gāzveida stāvoklī, līdz ar to izkliedētākas molekulas, kā arī gāzes molekulai reakcijā ir mazāk jāsašķeļas, vienkārši tai ir mazāk atomu. tad kur beigās pamats, ka gāze lēnāk deg?
http://www.carscoops.com/2011/01/g-powe ... world.html šitas jau tad arī ir neiespējamā misija
Peec gada runaasi savaadaak.
nē nu labi, bet tāpat neredezu iemeslu neuzlikt turbo gāzētai mašīnai, jo gāzi liek arī uz turbo mašīnām
man bija tas gods pameeriit kompresiju gaazetai automasshiinai pirms/peec ~1gada...12/9. variet turpinaaat ....
droši bet kāpēc Tev nevar PM aizsūtīt?Rons rakstīja:blakus portaalaa rakstiiju... kad buushu pie norm datora varu tev uz pm aizsuutiit.
Nu cerams, ka būs ok ar finansēm un pēc kāda laika varēsim to pārbaudīt visu paši praksē.seeingman rakstīja:nē nu labi, bet tāpat neredezu iemeslu neuzlikt turbo gāzētai mašīnai, jo gāzi liek arī uz turbo mašīnām
Ridlihs rakstīja:droši bet kāpēc Tev nevar PM aizsūtīt?Rons rakstīja:blakus portaalaa rakstiiju... kad buushu pie norm datora varu tev uz pm aizsuutiit.
lai katrs mudaks ikdien'a neuzdotu jaut;ajumus.
atceries, ka ne visi gāzinieki saprot, kā ir jābūt un/vai negrib taisīt kā vajag, līdz ar to ielākā daļa, kas brauc ar gāzi, brauc ar nepareizu degmaisījumu un kompresijas kritums tevis minetajā piemērā noteikti ir no iedegušiem gredzeniemRons rakstīja:man bija tas gods pameeriit kompresiju gaazetai automasshiinai pirms/peec ~1gada...12/9. variet turpinaaat ....
mega darbi izdarīti
Nomainīta saplīsusī un neorģinālā robu kruķīšanas kloķa āda uz orģinālo un veselo (thx seeingman ) un pats gals (paldies Ruu , rokas vairs nesalst robus slēgējot un slēgāt arī ērtāk ).
Tagad: Pirms tam kas bija:
Nomainīta saplīsusī un neorģinālā robu kruķīšanas kloķa āda uz orģinālo un veselo (thx seeingman ) un pats gals (paldies Ruu , rokas vairs nesalst robus slēgējot un slēgāt arī ērtāk ).
Tagad: Pirms tam kas bija:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kapēc neizmazgaji kloķim ādu?
Sēdēju mašīnā un aiz gara laika uzliku, pie mājas piebraucot jau biju piemirsis
p.s.
patiesībā vnk visam salonam prasās ģenerāltīrīšana .... negribas šobrīd ņemties, jo liela darbi tuvojas un pēc tiem arī sapucēšu iekšu
p.s.
patiesībā vnk visam salonam prasās ģenerāltīrīšana .... negribas šobrīd ņemties, jo liela darbi tuvojas un pēc tiem arī sapucēšu iekšu
Labi, pieņemu attaisnojumu
Es ieraudzīju topiku ka pacelts un sapriecājos ,beidzot bloķis virsū. Bet nē. eh ....
ps. piesakos uz veco ādu un kloķi man tādu vispār nav
ps. piesakos uz veco ādu un kloķi man tādu vispār nav
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kas tev tas par slēdzīti blakus gāzes kompītim ? Nevis piepīpētājs, bet otrā pusē ?
Un to e46 tā arī beidzu mekēt, jo vnk roka neceļas šito dampi pārdot..... nu nekā.. drīzāk papildināšu autoparku un šito lēnā garā taisīšu par savu "betmobili" un nē betmobilis šajā gadienā nav jāsaprot kā in Ķekavašķūningstyleuteo rakstīja:Labi, pieņemu attaisnojumu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 72