Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 43
- chevron_right
Apstradats jau ir, viss chiki :)elksnis rakstīja:apstrāda tikai - savādāk nāksies macīties metināt tālāk...
kas notiek ar taviem platajiem diskiem?
Ar kuriem diksiem, no visiem? Remotec?RENIO rakstīja:kas notiek ar taviem platajiem diskiem?
Iepirkta "velna svira"
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tie sparni ir karrlo vecie, kas vinam staveja uz dzeltenas v8 drifta kupejas..Armando rakstīja:kas tas pa dzelteno sparnu tev tur metajas?
jap remotecPacha rakstīja:Ar kuriem diksiem, no visiem? Remotec?RENIO rakstīja:kas notiek ar taviem platajiem diskiem?
Ar diskiem viss bus, pagaidam ir nolikti mala, jo ir jatiek gala ar visu tehnisko pusi!RENIO rakstīja:jap remotecPacha rakstīja:Ar kuriem diksiem, no visiem? Remotec?RENIO rakstīja:kas notiek ar taviem platajiem diskiem?
Vairs nav daudz palicis, tad kersos klat vizualajam. :)
Uz doto bridi auto izskaras sadi:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu intresanti, garamgajejo noteikti doma ka salasits uz atro turpat pie gravja kuraa ielikts tfu tfu tfu
...
Heeh.. pirma doma tada varetu but, bet pagaidam auto tiek liktas virsu/vaktas detalas, kas pec tam tiks krasotas!Armando rakstīja:nu intresanti, garamgajejo noteikti doma ka salasits uz atro turpat pie gravja kuraa ielikts tfu tfu tfu
pastoties uz to luupu saprotu ka man vaig atrak tikt galaa ar savu kas garazaa metajas, tik man ir orginalaa carboon un kads klauns vinju ir megjinajis lakot, ahh kas bus pa cakaru..
...
Armando rakstīja:pastoties uz to luupu saprotu ka man vaig atrak tikt galaa ar savu kas garazaa metajas, tik man ir orginalaa carboon un kads klauns vinju ir megjinajis lakot, ahh kas bus pa cakaru..
Juuuu, si lupa izskatas loti patikami!
Pats nespeju sagaidit to mirkli, kad viss bus virsu, viena krasa! Gribu redzet kopskatu, ka bus :)
Lakota? nja, "interesanti" kapec?! Mos, lai smukak
hvz kpec, bet fakts ka bus japiestradaa taa nopietni lai butu kaa jabut vai ari nokrasohu..Pacha rakstīja:Armando rakstīja:pastoties uz to luupu saprotu ka man vaig atrak tikt galaa ar savu kas garazaa metajas, tik man ir orginalaa carboon un kads klauns vinju ir megjinajis lakot, ahh kas bus pa cakaru..
Pats nespeju sagaidit to mirkli, kad viss bus virsu, viena krasa! Gribu redzet kopskatu, ka bus :)
ps, patik kaa ta lupa izstas uz tavu auto, vienadas rasas detalas un bus cepuri nost
...
Krasafchik
bus visas detalas viena krasa, lai ir smuki! :)Armando rakstīja:hvz kpec, bet fakts ka bus japiestradaa taa nopietni lai butu kaa jabut vai ari nokrasohu..Pacha rakstīja:Armando rakstīja:pastoties uz to luupu saprotu ka man vaig atrak tikt galaa ar savu kas garazaa metajas, tik man ir orginalaa carboon un kads klauns vinju ir megjinajis lakot, ahh kas bus pa cakaru..
ps, patik kaa ta lupa izstas uz tavu auto, vienadas rasas detalas un bus cepuri nost
Paldies
Bivajet i takbyrbyr rakstīja:Krasafchik
Nja karrlo pàrdeva?
Nja nemot vèrà ka vinjam bùs cita tad jau nevajag
Nja nemot vèrà ka vinjam bùs cita tad jau nevajag
ka tev tie krusti uztaisitu uz miglam un kads iemesls tam izkatam vai kka miglinieki stiprinati? riktig cepi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 43