E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 91
- chevron_right
Armando
paldies. vel jau nav zinams kurs vispar buus gatavs prieks liela miita
Klavins
nee vinjam nav atseviskji vadi tupa iesprauzas tapat kaa jebkurs magjis liela stekeri
pirmo reizi man taa ir ka ieliekot citu magji nav skanja
paldies. vel jau nav zinams kurs vispar buus gatavs prieks liela miita
Klavins
nee vinjam nav atseviskji vadi tupa iesprauzas tapat kaa jebkurs magjis liela stekeri
pirmo reizi man taa ir ka ieliekot citu magji nav skanja
Instagram INDIGAIS
Tad iesaku vismaz no vienas tumbas izsekot uzbkurieni vadi iet, mazums kaut kada kiimija bijusi, vai panem pie stekera kuru spraud ieksa magi, panem divus vadus iespraud stekeri - tumbu plusaa un otru minusa un pieliec pie vada klat bateriju AAA izmera un paceko vai krasainais vads patiesam ir plus vai vispar tumba noskan, protams minus vads no tumbas arii jaliek pie baterijas minusa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
spriezhot peec tumbaam vinjam ir OM pastiprinaataajs un ar batereju neiesaku testeet, nokurinaasi pastuuzi.
iespeejams magjim atshchiraas ierosmes vads ( neiesleedz pastiprinaataaju)
iespeejams magjim atshchiraas ierosmes vads ( neiesleedz pastiprinaataaju)
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Nu jaa tad jaa, tad labak netesteet ar bateriju, sakuma labak panemt kadubtumbu un to vadu izsekot uz kurieni vins aiziet , ja nav pastiprunatajs un pienak pie magnetolas tad var parbaudit ar bateriju bet nedrikst izmantot lielaku par AAA izmera
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
parlasot juusu ieteikto gaju vel vien reiz kartigi visu parbaudiit un atradu ka vaina bija zilais vads kas ir paredzets elektriskai antenei bija japievieno
tagad viss skan pa smuko
ieliekot labu Pioneer uzreiz cita skanja pat nezinaju ka e36 arii var labi skaneet muzika
tagad viss skan pa smuko
ieliekot labu Pioneer uzreiz cita skanja pat nezinaju ka e36 arii var labi skaneet muzika
Instagram INDIGAIS
Pedeja bilde kur visi tris vel kopa :(
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Beidzot Aivis ir ticis līdz emkai, maladets! Ceru ka uz lielo sabraucienu brauksi ar M3.
Reāli vienīgais, kas sūkā jaunam auto ir tie briesmīgie tepiķīši. Vispār vāks, kurš tādu mēslus liek iekšā M3?
P.S. un tas koks izskatītos dafigā labāk ja būtu melnais panelis, uz pelēko nevisai.
Reāli vienīgais, kas sūkā jaunam auto ir tie briesmīgie tepiķīši. Vispār vāks, kurš tādu mēslus liek iekšā M3?
P.S. un tas koks izskatītos dafigā labāk ja būtu melnais panelis, uz pelēko nevisai.
m3
arči kas jauns tavam violetajam sapnim?
Paldies ArchizLv
Jaa ir vel diezgan kas jamaina nosakuma jasaved viss mehaniskais kartiba tad vizualais
Cipruss
Nee zilais kabris beidzot sodien tikka aizvest uz paint shop parkrasoties un iegut 2,8l no zilas kupejas
Zila kupeja nakam ned iet uz izardisanu
Nu kaut kaa taa :)
Jaa ir vel diezgan kas jamaina nosakuma jasaved viss mehaniskais kartiba tad vizualais
Cipruss
Nee zilais kabris beidzot sodien tikka aizvest uz paint shop parkrasoties un iegut 2,8l no zilas kupejas
Zila kupeja nakam ned iet uz izardisanu
Nu kaut kaa taa :)
Instagram INDIGAIS
Cik zinams tad tas auto ir palaists detaljas :(Burns rakstīja:m3
Un pargajis uz e46 facelift coupe
Instagram INDIGAIS
No vienas puses apsveicu ar M`ku. No otras puses ,ja neatver haubi, tad skats tāds pats kā 70% foruma jeb - nothing special
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tā gan ir, prasītos kaut ko individuālu, piemēram, golfa lūpiņu vai numuru sānāzuze91 rakstīja:No vienas puses apsveicu ar M`ku. No otras puses ,ja neatver haubi, tad skats tāds pats kā 70% foruma jeb - nothing special
ari nē pietiks ar low low sēdinājumu un labiem diskiem, protams ne M !Agnis rakstīja:Tā gan ir, prasītos kaut ko individuālu, piemēram, golfa lūpiņu vai numuru sānāzuze91 rakstīja:No vienas puses apsveicu ar M`ku. No otras puses ,ja neatver haubi, tad skats tāds pats kā 70% foruma jeb - nothing special
Sodien beidzot sanjemu savus cup mirrors prieks cabrio.
Njemu vinjus tadelj ka vismaz kas savadak neka katram otram
Njemu vinjus tadelj ka vismaz kas savadak neka katram otram
Instagram INDIGAIS
Sodien nedaudz panjemos ap EVO
Biju uzlicis to savu ovalo scorpion izputeju bet kautka tas ovalais m3 neiet klaat
Tad sodien sadabuju citu scorpion izputeju ar 2 trubam izskatas daudz labak
Veel kaitinaja ka prieksa vienas lampas stiklinjs bija uzlikts jauns un tas baigi atskjiras no otras lampas in plus vel svist ciet tadelj nonjemu no 328 lukturus
Bet ja kas tad kreisas puses lukturis neder no ne M masinas jo augstuma reguletajs savadaks un ne M lukturis spiezas pret gaisa filtra kasti
Vel tikka ielikts xenons 5000k un baltas gabarit lampinjas vel tik miglam japasuta baltas lampas
Te bus dazas miglas bildes
Biju uzlicis to savu ovalo scorpion izputeju bet kautka tas ovalais m3 neiet klaat
Tad sodien sadabuju citu scorpion izputeju ar 2 trubam izskatas daudz labak
Veel kaitinaja ka prieksa vienas lampas stiklinjs bija uzlikts jauns un tas baigi atskjiras no otras lampas in plus vel svist ciet tadelj nonjemu no 328 lukturus
Bet ja kas tad kreisas puses lukturis neder no ne M masinas jo augstuma reguletajs savadaks un ne M lukturis spiezas pret gaisa filtra kasti
Vel tikka ielikts xenons 5000k un baltas gabarit lampinjas vel tik miglam japasuta baltas lampas
Te bus dazas miglas bildes
Instagram INDIGAIS
Sitie spoguli man patik,
Es ar savam iepirku....
Es ar savam iepirku....
E36///M3 1996.coupe S50B32
Agni, M3 burviba jau tur ari slepjas ka nezinatajs neatshkirs no parastas pakotas zhurkas, nav jau uz katras detaljas jalime M3 un vr numuru uz sanu parvietot
M3 jau neperk izskata delj bet jaudas delj :)
Un sim nekas stulbs netiks darits
Un sim nekas stulbs netiks darits
Instagram INDIGAIS
sovakar biju aizlaidis uz ik nedeljas bmwhaus.ie meet
tas pelekais e46 kas stav blakus manejam arii bija kadreiz manejias kadi 2gadi atpakalj nopirku pliku un uztaisiju tads ka vinjs izskatas tagad nekas nav mainijies un vel ieliku 1,8i vieta 2,8
tas pelekais e46 kas stav blakus manejam arii bija kadreiz manejias kadi 2gadi atpakalj nopirku pliku un uztaisiju tads ka vinjs izskatas tagad nekas nav mainijies un vel ieliku 1,8i vieta 2,8
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …