dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 130
- chevron_right
es jau nu noteikti gaidu ar nepacietiibu :)
Forši, ka morāli atbalstat
Tad jau gana aatri, gaidu ar nepacietiibu!dogMa rakstīja:Ir paveicies, ka pie viena cilvēka 80% detaļu dabūju. Pārējās, jā.. Sanāk lasīt pa puspasauli :)putans rakstīja:dogma tu jau lkm visas rezerves daljas shrotos esi izpircis
Pat ātrāk Es ļoti ceru. Ja viss notiks kā plānots, tad pieļauju jau pēc 2 nedēļām atrādīt savu drotu šeitArchizlv rakstīja:Raiti tev Dogma iet! Taa vien liekas ka jau lidz Z-sveetkiem buus gatavs.
Tik nesasteidz, izdari kārtīgi.
nesasteigt varetu but diezgan sarezgits process!
vienmer jau gribas atrak, ipasi ja sitadu lielu projektu taisa
vienmer jau gribas atrak, ipasi ja sitadu lielu projektu taisa
...
Nē, nē, viss tiks darīts no sirds :) Lēnām un kārtīgi!
Atrādi labāk arī procesu, kad tiksi pie virsbūves, lai patīkamāka rezultāta gaidīšana
Protams :) Pašam priekš sevis arī gribas, lai kādreiz bērniem varētu atrādīt, kam esmu gājis cauri
Juuu, gaidām rezultātu!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
dogMa - tu ir zvērs! Veiksmīgu skrūvēšanu!
Paldies :)
P.S. Šodien, t.i., tikko atvests kuzavs Esmu ļoti apmierināts - grīda perfekta, bagāžnieks perfekts, durvis perfektas, tik mazliet jāpiestrādā, tad uz krāsošanu
Sadabūti arī:
- stūres stienis;
- stūres krustiņš;
- labais zkw luktura korpuss;
- brille;
- trūkstošie plastmasi zem brilles;
- varbūt vēl kaut kas..
Knapi paspēju no HoodieBro paslēpt, lai neredz
P.S. Šodien, t.i., tikko atvests kuzavs Esmu ļoti apmierināts - grīda perfekta, bagāžnieks perfekts, durvis perfektas, tik mazliet jāpiestrādā, tad uz krāsošanu
Sadabūti arī:
- stūres stienis;
- stūres krustiņš;
- brille;
- varbūt vēl kaut kas..
Tu mani satrauc. Attiecībā uz to krāsošanu..
drošvien kad pārkrasos tajā pasā krasa :D
Kas tur slikts, ka divi foruma koptākie un smukākie e36 ir vienā krāsā?
Malacis.
Turpini tik rakstīt par attīstību!
Turpini tik rakstīt par attīstību!
dogMa rakstīja:Kas tur slikts, ka divi foruma koptākie un smukākie e36 ir vienā krāsā?
Tas ir garlaicīgi. Ja vēl uzliksi tādus pašus diskus kā es tad jau vsp. Krāso Bananas krāsā. Lab, lab, man tāpat līdz tam vēl tālu, varbūt pat pats pārdomāšu. :)
Nu jau gan zīmuļi izbiradogMa rakstīja:Kas tur slikts, ka divi foruma koptākie un smukākie e36 ir vienā krāsā?
Zināju, ka vajadzēja mīt ātrāk.... es un mana eko braukšanadogMa rakstīja:Paldies :)
Sadabūti arī:
- stūres stienis;
- stūres krustiņš;
- brille;
- varbūt vēl kaut kas..
Kas par na****, kapec jaslepj? Tu taisi NASA slepeno projektu? Sudrabainaa kraasa vsp neizskataas nekaa, manas domas. Ja krāso, tad izdomā ko orģinālu :) .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 130