Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 37
- chevron_right
Ņēmu Signum kantorī uz Čaka ielas 136. Oficiālais 3M pārstāvis vini ircipruss18 rakstīja:kur un cik izmaksaja tev pleve prieksh visa auto??
man interese orandza kraasaa pleeve
paņēmu 10 tekošos metrus (~15m2), pietrūka haubei un jumtam. Cena bija 9,90Ls+PVN par m2, man sanāca 144Ls (meitenes baigi jaukas, sarunaju bez PVN un čekiem ) Reāli līdz 200Ls var paņemt jebkādu glancētu plēvi, matēta nedaudz dārgāka, metalika bija ap 15Ls par m2
jebkura gadijuma letaak nekaa krasot
nesmu no kapeik pisejiem,bet gribas pasham shitadu joku pamegjinat,lai gan ir arii kamera kur krasot
nesmu no kapeik pisejiem,bet gribas pasham shitadu joku pamegjinat,lai gan ir arii kamera kur krasot
ar kompatu pa brugji
Tas gan jā Interesanti ir to darīt, + ja zem plēves esošie bleķi ir labā kārtībā (ne tik vecam auto kā e36), tad plēve arī labi aizsargā OEM krāsojumu Manā gadījumā visu vajadzeja matēt, spaktelēt un slīpēt, tapēc šī sanāk kā pilna laika applēvjošanacipruss18 rakstīja:jebkura gadijuma letaak nekaa krasot
Nu ko, laiks kādai "nearly done" bildītei, khi, khi, khi
Vajag lūpu un centriņus Un little more lowz
Vajag lūpu un centriņus Un little more lowz
Izskatās ideāli, galvenais, ka paša rokām viss paveikts! Malaģec!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Veselu mūžību nav nekas rakstīts savā topikā, tpc nedaudz jāatsvaidzina lietas
Pēdējā laikā neko diži daudz nav sanācis sadarīt, taču nelielas izmaiņas un uzlabojumi ir:
Uzlikta k.kāda veca Ford'a lūpa
Sakrāsoti vēl viens tinamripuļu pāris
Sametināts slieksnis
Salabotas enģeļacis
Uztaisītas bildes
piedod, Podziņ, man ar ta rozā krāsa patīk uz diskiem
un beidzot dabūtas pareiza izmēra riepas
nelielā sesija ar Rom4iks_328
Laikam jāsaliek savā topikā arī smukā salonbilde
Pagaidām tas viss, pamazām sāku gatavot auto braucienam uz UK
Pēdējā laikā neko diži daudz nav sanācis sadarīt, taču nelielas izmaiņas un uzlabojumi ir:
Uzlikta k.kāda veca Ford'a lūpa
Sakrāsoti vēl viens tinamripuļu pāris
Sametināts slieksnis
Salabotas enģeļacis
Uztaisītas bildes
piedod, Podziņ, man ar ta rozā krāsa patīk uz diskiem
un beidzot dabūtas pareiza izmēra riepas
nelielā sesija ar Rom4iks_328
Laikam jāsaliek savā topikā arī smukā salonbilde
Pagaidām tas viss, pamazām sāku gatavot auto braucienam uz UK
Smukumsmuki, Tev vèl turás tá lúpina, ko János atrádiji?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Vel turās, esmu jau divreiz skrūvējis atpakaļ virsū, tai skaitā vakar pēc iebraukšanas plazāJohnny rakstīja:Smukumsmuki, Tev vèl turás tá lúpina, ko János atrádiji?
Viss čotka :)
taurus rakstīja:Viss čotka :)
A kā savadāk?Rom4iks_328 rakstīja:
tinumripuļi labi
Man ari baigi patīk , pilnīgi bezmaz prasās arī R16 nopust rozāRENIO rakstīja:tinumripuļi labi
Nu ko, auto beidzot gatavs ceļam uz UK - nomainīti plaukti priekšā, stūres pirksti, zaldātiņi aizmugurē, kā ari saregulēta savirze Praktiski jaunas riepas un nomainīts kloķenes devējs kopā ar kartera ventilācijas vārstu - vis kopā ir novedis pie neklaboša un nedūmojoša dzinēja - awesome!!! 25.08 ripoju ārā uz UK, tad atpakaļ būšu tikai uz Z-Svētkiem
tomer pardomaji pardot?
Ar ko tu fotogrāfē?, kas par fočiku? Dzidras bildes
Veiksmi ceļā!
Iemetu ss.lv tīri, lai paskatītos vai ir intereseVitalx325 rakstīja:tomer pardomaji pardot?
Nikon D3100, hobijistiski aizraujos ar auto fotoEmzī rakstīja:Ar ko tu fotogrāfē?, kas par fočiku? Dzidras bildes
dogMa rakstīja:Veiksmi ceļā!
Paldies, paldies, noteikti paziņošu arī forumam, kad būšu nonācis galāRom4iks_328 rakstīja:Veiksmigu braucienu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 37