Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 103
- chevron_right
tas par manu auto!? nebiju domajis ka kadam tiesam patik mans auto vienmer pasam liekas ka citiem labakiSabinchix rakstīja:Liec virsū...izskatās sexīgi..
uhh nevaru jau sagaidīt kad šitais skaistulis iebrauks LV robežās
bet nu bus vel japagaida, domajams ka lidz nakamai vasarai
man ar vislaik likas ka man ljoti patik, bet sodien kaukaa nevaru saprast, mok lielaa dzineja skruvesana mani bus bik nogruzijusi un netik neko tagat skruvet, paies dazas dienas un tad jau daomasu savadakOrkaans rakstīja:Personigi man patiik ,kaa izskataas ar vinjiem! Sev jau sen gribu iegaadaaties
vovo, tur jau ta lieta, vairs nau ko likt un jau sak aiziet galejibaaserda rakstīja:Nofočē no sāniem auto!
Man it kā nepatikās viņi, bet, kad vbairs nav ko pilnveidot, tkatos un domāju par viņiem arī es!
STUDENTS rakstīja:Kupejām man tīk.. bet ir arī labi bez
ari liekas ka abejadi labi, tapec jau prasiju citu domastobu rakstīja:Prasītos to bildi ar splitteriem no lielāka attāluma, lai var saprast, kā tas pa gabalu izskatās. Bet domāju, ka abejādi ir labi.
nemsim veraaSkudraa rakstīja:Manuprāt, skaistāk ir ar spliteriem
...
uhh tik ilgi jāgaida wēl..
Bet nju jāp man patīk...baigais skaistulis
Bet nju jāp man patīk...baigais skaistulis
Viennozīmīgi ar splitteriem
spliteriem +1
Karoche, ja tev Armando tie spiteri nevisai, tad es tevi varu no viniem atrbiivot viens un divi.
gudrinieks vazin
man tagat citas kibeles par ko domat, bet apdomashu tavu priekslikumu
man tagat citas kibeles par ko domat, bet apdomashu tavu priekslikumu
...
gatavs ritdienas lielajai irijas bmw dienai, cerams ka soreiz ari kads atbrauks
kaa ari cerams ka mans auto nebus pats sliktakais tur
kaa ari cerams ka mans auto nebus pats sliktakais tur
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Skaistulis!
Atbrauksi uz LV, safočēsim kārtīgi!
Atbrauksi uz LV, safočēsim kārtīgi!
puķīšu ravēšanā ar kādreiz piedalies? :d
kads kadrs no bmw dienas ar mana auto piedalisanos
jasaka godigi, vel ir ko darit lai varetu nolikt blakus prieksejaa rindaa pie showa autinjiem, bet vismaz ir uz ko tiekties
jasaka godigi, vel ir ko darit lai varetu nolikt blakus prieksejaa rindaa pie showa autinjiem, bet vismaz ir uz ko tiekties
...
parā "krutāko". kurš bija ieradies!
Protams, no e36 sērijas?!
ps, jamin ka pasakuma noslegumaa izdevas loterijaa vineet itkaa orginalo bmw celojumu koferi
pps sie ir tikai parastie e36, krutie ar mums nefocejaas
pps sie ir tikai parastie e36, krutie ar mums nefocejaas
...
nevar radit, klavins nevares gulet pectam vairserda rakstīja:parā "krutāko". kurš bija ieradies!
ps velak iemetisu pilnigi visas bildes, vares aplukot, kam bus intrese
...
Viņi tur sadala, kuram ir "Krutais e36" un kuram "home made edition" ?
vispār, šis bija atjautības uzdevums! Tev vienkārši vajadzēja ievietot tikai sava auto bildi!erda rakstīja:parā "krutāko". kurš bija ieradies!
Un kas tiem krutajiem tik kruts?
Krāsojums, klīrenss, diski, mūzika?
Kā vispār izskatījās, tavuprāt, cik tālu viņi domāšanā ir no mums vai mēs no viņiem skrupulozajā attieksmē pret auto hobiju?
mmm...ir smukuļi..bet tawējais man liekas wislabākais
nee nee neviens neko nesadala, tiem kuriem ir uznjemiba var izlikt savus auto pirmajaa rindaa, kjipa kaa showa auto tur dalija balvas vairakaas katagorijas, par tirakajiem/koptakajiem, visvairak modifikacijam, publikas velejums un velkaukas tur bija.STUDENTS rakstīja:Viņi tur sadala, kuram ir "Krutais e36" un kuram "home made edition" ?
paldies tu vienmer atbalsti manu autoSabinchix rakstīja:mmm...ir smukuļi..bet tawējais man liekas wislabākais
tiesam noverteju
ha, sitais labs mana smadzene parak atrofejusies pec 720km notrieksanas, lai to saprastuerda rakstīja:vispār, šis bija atjautības uzdevums! Tev vienkārši vajadzēja ievietot tikai sava auto bildi!erda rakstīja:parā "krutāko". kurš bija ieradies!
Un kas tiem krutajiem tik kruts?
Krāsojums, klīrenss, diski, mūzika?
Kā vispār izskatījās, tavuprāt, cik tālu viņi domāšanā ir no mums vai mēs no viņiem skrupulozajā attieksmē pret auto hobiju?
bija dazi tur tiesam super labi e36, ipasi acis ieleca 2 cabrio, pat neviena miniskrapite nebija, nerunajot vel par visu parejo.
visa visumaa autinji bija aptuveni kadi 150-200, parsvaraa e30, tikai kadi max 20 e36, utt, auto bija noteikti tadi kas tiek tureti garazas un kaa atputas auto, bet jaa bija kopti, muziku gan neviens neko tur neradija, bija loti daudziem tie bbs diski, bet objektivi nevaru spriest, jo neesmu dzive redzejis jusu auto, un bildes viemer ir labak kaa istenibaa, tapec saku ka aptuveni visaa visumaa kaa pa vairumu no lietotajiem, teiksu ka aptuveni vienadi
...
Es labprāt gribētu redzēt vairāk bildes no tā pasākuma!
Moš ir kāds links?
Vai bija arī kāds "concept" auto? Es domāju ko traku, kā Hoodžam, Kobreto, nu jau drīz Ruu?!
Moš ir kāds links?
Vai bija arī kāds "concept" auto? Es domāju ko traku, kā Hoodžam, Kobreto, nu jau drīz Ruu?!
++ erdai, gribas redzēt tos "senjorus"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …