Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 32
- chevron_right
lielakie sudi pie šita ir tie ko dogma uzrakstija bet mana gadijuma vairs nav kur dabut zemak ta jau boli uzlikti atbalstu vieta un coilas vairs vitnes nav uz leju + ari aizmugure tika amputeti regulacijas gredzeni
rita brauksu uz plazu baltija petit amjus un laikam pirkt coilam jaunas prieksejas ,,patronas,, ar isaku štoku un maxsi cietas ka ari aizmugurejos amjus laikam ari
rita brauksu uz plazu baltija petit amjus un laikam pirkt coilam jaunas prieksejas ,,patronas,, ar isaku štoku un maxsi cietas ka ari aizmugurejos amjus laikam ari
nemuldi tiešam merot prieksa pie slieksna stura bija 4 cm , ka tu vareji pabraukt ?RENIO rakstīja:Man ar borbetiem bija 4cmDj_Zii rakstīja:-Hapo- izmerija 5,3cm laikam bija
nākošais koments būs par tēmu: "kur nopirkt karteri"
Izskatās MEGA LABI
Tik pa Rīgu gan sūdīgi ar viņu braukt
skaisti , koilas uz zemāko? .. nav jau ideāli kā būtu ar r16, bet nu tāpat skaisti
yanks rakstīja:nākošais koments būs par tēmu: "kur nopirkt karteri"
vecit tur man viss ir gludi ,,tieša varda nozime karteris ir noslipets lidz ar kuzava gridu viena limeni un pie karbas plaksnite ari ir jau atliekta lidz ar gridas limeni mani vairak uztrauc degvielas filtrs jo stiprinajums šamajam izbeidzas rita caliem japaludz lai parliek vinu tur kur is vins atrodas
nav ne vainas pa rigu 1h apmacibas juzera 328 vadiba un es zinu pa kurieni var maukt un pa kurieni neRolands rakstīja:Izskatās MEGA LABI
is viņš tāpat neatrodas bagažniekā un man benzīna filtrā ir bukte
ja coilas ir zeme uz r16 butu ,,kapi ,, nevaretu nekur vispar pabraukt es esmu dabujis tagad optimalo aukstumu kas man patik un ta lai es varu parbraukt pari matisa ielas parbrauktuveimikelsons rakstīja:skaisti , koilas uz zemāko? .. nav jau ideāli kā būtu ar r16, bet nu tāpat skaisti
Pēdējais labojis Dj_Zii - 30 Jūl 2013, 00:04, kopā labots 1 reizi.
man ari tads cietis drusku tagadyanks rakstīja:is viņš tāpat neatrodas bagažniekā un man benzīna filtrā ir bukte
varu padalīties ar savu - 3.5cm slieksni - 2.x apakšā...Dj_Zii rakstīja:-Hapo- izmerija 5,3cm laikam bija
Kad tikko sāku e36 gaitas pirms 4-5 gadiem 60mm sēdinajums jau likās kosmos un ka nekur nevar pabraukt un nemaz neliku virsū tagad jau man ar 60mm džips!Kas būs talāk?!
e36
Ir mega labs tagad. Un jā,filtru jāpārliek Kā uz mājām tiki? Pie padjezda tiki,jeb pie super geto tagad parkojies? un ko tavs metinājums dara? Uģis jau vakar ierēca kad redzēja skrūvī.
viss ir bumbas metinajums tur un pie majas vesa miera tieku tikai stajanka jamaina tur gan vairs netieku bez delišiem
Es tāpat gribu dzirdēt Daiņa domas par metinājumu Tagad tev grabažniekā būs 2 jauni instrumenti--dēlīši
Jautajums , ka tu nometi lidz zemai .. ???
Parasti intresee ..
Parasti intresee ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
bet ka tu nometi lidz zemei ? principa neka sarezgita man nav psiho arno tirgotas coilas bet gan sutitas no ebay tadas kuras mainas patronas + drusku radosa doma + daleji tavs padomus un ir zeme sikak pm + 5ls konta
kas tas tads pagaidam veiksmigi parvietojos pa rigas ielam un biju ari laukos sodien un ari esmu pievarejis 2 gulosos policistus ,bez papildus opcijas,,jonija delis,,-HAPO- rakstīja:Es tāpat gribu dzirdēt Daiņa domas par metinājumu Tagad tev grabažniekā būs 2 jauni instrumenti--dēlīši
Tas nebij ta domats --
Es jau zinu ka ..
Tikai gribeju zinat tavu veicu ..
Man personigi ir štoki novirpoti ..
Es jau zinu ka ..
Tikai gribeju zinat tavu veicu ..
Man personigi ir štoki novirpoti ..
Sodas strūkla