E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 91
- chevron_right
nekas ipasi nav mainijies vel jo projam gaidu kad atnaks vanos seal tad dzissu uz garazu lai nomaina vienu reduktoram vienu seal un ari aizmugureja roll bar bukses un stabilaisers
te bus dazas bildes kads izskatas ka ir uz atro uzpulets un ievaskots ar vairakiem lidzekliem
te bus dazas bildes kads izskatas ka ir uz atro uzpulets un ievaskots ar vairakiem lidzekliem
Instagram INDIGAIS
pirmais cabrio bija labaks.butu vismaz diskus atstajis tos vecos
ar kompatu pa brugji
Par kurejo cabrio tu runa?cipruss18 rakstīja:pirmais cabrio bija labaks.butu vismaz diskus atstajis tos vecos
Instagram INDIGAIS
A kurs tev ir teicis ka vinjs man vairs nav?
Tas sobrid ir servisa uz nelielam parmainjam un style 19 man arii vel tikkai negribu likt virsu uz m3 kamer nav nosedinats
Tas sobrid ir servisa uz nelielam parmainjam un style 19 man arii vel tikkai negribu likt virsu uz m3 kamer nav nosedinats
Instagram INDIGAIS
Ja tev šos diskus nevajag, tad vari droši atdot man
Par emku, smuka jau smuka, bet kā man tie kabri jau zarnās sēž, bet tik un tā, smuks
Par emku, smuka jau smuka, bet kā man tie kabri jau zarnās sēž, bet tik un tā, smuks
Sie diski paliks ka rezerves komplekts. Man liekas sie ir smukakie oem e36 diski kadi ir izrazoti
Instagram INDIGAIS
Ļoti, ļoti vajag sasēdināt. Šis paliks ilgāk vai Tu nekad nepieķeries vienai masīnai? [emoji1]
Drizuma jau bus sedinajums tik vel nezinu kuras coilas
Laiks raadis bet ja godigi tad gribas ko atraku :)
Varbut m5
Laiks raadis bet ja godigi tad gribas ko atraku :)
Varbut m5
Instagram INDIGAIS
Kas tie par cup-style spoguļiem? Kaut kādi OEM BMW vai cits ražojums?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
ne sie nav oem bet gan kautkadas labas replikas
lidzigi tadi ir Shnitzer fimai tikkai tiem man nepatik ka firmas logo uz arejas dalajas ir uzspiests
lidzigi tadi ir Shnitzer fimai tikkai tiem man nepatik ka firmas logo uz arejas dalajas ir uzspiests
Instagram INDIGAIS
Te bus kada bilde bez jumta
Patikami ir braukt bez jumta un izbaudit M3 skanju :)
Patikami ir braukt bez jumta un izbaudit M3 skanju :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
CIta lieta
satikts, paplapats, novertets auto un izbraukts. jasaka ka man jau dikti iepriecinaja kaa auto iet. tas man bija kaa speriens pa tuupli uz pareizo pusi
sim auto ir pareizais potencials lai uztaisitu par istu piemeru visiem e36
sim auto ir pareizais potencials lai uztaisitu par istu piemeru visiem e36
...
Very smuks un glauns.
Paldies visiem kam patiik
Pec tam kad Armando izbrauca un teica ka auto tiesam iet sapratu ka laikam jau esmu biski padaudz izlepis un nemaku novertet to kas ir
Labi nu tad taa M3 ir pabijis viena bmw servisa jo pats negribeju ko sacakaret
Tika nomainiti vanos seal vis vanos units tikka nonjemts iztirits un saliktas jaunas skruves,pireguleti varsti un noreguleta aizdedze ka ari uzlikta jauna varstu vaka blive, tad vel nomainiti reduktoru seal un aizmugureja antiroll bar bukses un atsaites
Motors tiesam ruc tagad daudz klusak un tas bija ari tas ko es velejos panakt
Par cik motors tagad ruc ka es velos tad izdomaju ka jasaved nedaudz kartiba apsubejusie vaki te bus dazas bildes tik jo veel vis proces nav pabeigts
Otrs kabris vel jo projam dzivojas pa vienu servisu kur pagaidam ir ticis pie 2,8 motora un remap ecu
Pec tam kad Armando izbrauca un teica ka auto tiesam iet sapratu ka laikam jau esmu biski padaudz izlepis un nemaku novertet to kas ir
Labi nu tad taa M3 ir pabijis viena bmw servisa jo pats negribeju ko sacakaret
Tika nomainiti vanos seal vis vanos units tikka nonjemts iztirits un saliktas jaunas skruves,pireguleti varsti un noreguleta aizdedze ka ari uzlikta jauna varstu vaka blive, tad vel nomainiti reduktoru seal un aizmugureja antiroll bar bukses un atsaites
Motors tiesam ruc tagad daudz klusak un tas bija ari tas ko es velejos panakt
Par cik motors tagad ruc ka es velos tad izdomaju ka jasaved nedaudz kartiba apsubejusie vaki te bus dazas bildes tik jo veel vis proces nav pabeigts
Otrs kabris vel jo projam dzivojas pa vienu servisu kur pagaidam ir ticis pie 2,8 motora un remap ecu
Instagram INDIGAIS
pieregulēti vārsti un noregulēta aizdedze.... aivi- dažreiz ir labāk nerakstīt neko.
Gribēju rakstīt to pašu, bet cieņa pret useriem neļāva :)
Cepuri nost.....man droši ka nekad nebūs šādu aparātu.
Cepuri nost.....man droši ka nekad nebūs šādu aparātu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 91