MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right
Varbūt cilvēkam jau liekas, ka viņa jau ir smuka, katram savs, tas pats ar hapo, gaumes lieta
Tie pagriezieni tikai vizuāli tādi vai arī kādu funkciju arī pilda? Pirmo reizi ko tādu redzu.
Tie pagriezieni tikai vizuāli tādi vai arī kādu funkciju arī pilda? Pirmo reizi ko tādu redzu.
prieks redzet marux, ka auto vel dzivs un kustas. taa mums ir ar mums veteraniem, kauko daram ar auto bet atskaitities vairs netiikas
...
Viņi nekrāsojas - nopūtu zaļus, bet krāsa pati vienkārši notecēja nost. Maģija kaut kāda...uteo rakstīja:Kad bamperus krāsosi?
Man laikam ir pienācis brīdis, kad auto ir nepieciešams, lai pārvietotos, vairāk uzmanības pievēršot tehniskajam stāvoklim, nevis vizuālajam. Bez tam - man tie melnie buferi tīri labi patīk.Ridlihs rakstīja:+325
es tik nesaprotu vienu, OK ar HAPO viss skaidrs un zinu viņa gaumi, bet kāda velna pēc Tu negribi uztaisīt savu zaļo žurku smuku es čista nesaprotu
Tās maliņas ir tikai vizuāls akcentiņš.byrbyr rakstīja:
Izklausījās tik seni, ka sāku jau spieķīti meklēt... Drīz jau būsim nevis veterāni, bet dinozauriArmando rakstīja:prieks redzet marux, ka auto vel dzivs un kustas. taa mums ir ar mums veteraniem, kauko daram ar auto bet atskaitities vairs netiikas
tu aizvien biežāk esi pamanām RĪgā?!
Tad es teikšu ka man prieks par jums "dinozauri", ka jūs vēl esat starp jauniešu pulku
Dinozauri atradās [emoji1]
Vismaz 5 dienas nedēļā.erda rakstīja:
tu aizvien biežāk esi pamanām RĪgā?!
nu tad 5. dienā, tobish 5dienā atbrauc uz plazu!
Uz sabraucienu, tik pabrīdini iepriekš, lai varu paķert foto un iemūžināt!
Uz sabraucienu, tik pabrīdini iepriekš, lai varu paķert foto un iemūžināt!
Atradu krāsa bundžu un pindzeli. Rezultātā - beidzot (!) sakrāsota brille un spoguļu muguriņas. Ā, un nierēm nodīrāta melnā plēve - izdomāju, ka spīdīgās labāk saderēs ar baltajiem pagriezieniem un disku kantītēm...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
novelu tev Aluksnes "lidzenajas ielas" izsist piecuratas miglas, vai ari notiri baltas un tad bus ok
bamperi arī vajadzētu mašīnas krāsā, būtu pavisam cits skats
Man patīk, ka varēs tevi Alūksnē pa gabalu redzēt.
Ja Marux vajag tad vajag, viņam jūsu viedoklis po... Labāk pasmaidāt un sakāt ka viņš ir traks
Es īstenībā nekritizēju, bet gan drīzāk brīnos par šiem viņa gājieniem... Nu ok, hipsteru laikmets.
Ja ar auto brauc jau vairāk kā 8 gadus, tad ir izmēģināts gana daudz, lai vienkārši pamēģinātu vēl ko tādu, kas nav bijis Kādu laiku atpakaļ auto bija mans hobijs, pie kura tika strādāts un domāts daudz, tagad tas ir vairāk pārvietošanās līdzeklis, un uzmanība tiek veltīta mazāk. Ideju ir daudz, vnk laika limits ir ierobežots tam visam.
Par buferiem - nu jau principa jautājums. Nekrāsošu.
Dzeltenās miglas - patika kopā ar rižikiem un USA gabarītiem. Rižiku nav, nebūs arī čuru lukturu.
Gribu buferim lūpu, bet golfenīcas jau ir tik nodrāztas...
Bagāžnieks arī pagaidām paliks raibs, jo vienkārši patīk.
Nu, jā, kaut kā tā...Emzī rakstīja:Ja Marux vajag tad vajag, viņam jūsu viedoklis po... Labāk pasmaidāt un sakāt ka viņš ir traks
+325 liekas, ka auto ir tagad pilniigi citam cilvekam.
man paliek līdzīgi .......marux rakstīja:
Ja ar auto brauc jau vairāk kā 8 gadus, tad ir izmēģināts gana daudz, lai vienkārši pamēģinātu vēl ko tādu, kas nav bijis Kādu laiku atpakaļ auto bija mans hobijs, pie kura tika strādāts un domāts daudz, tagad tas ir vairāk pārvietošanās līdzeklis, un uzmanība tiek veltīta mazāk. Ideju ir daudz, vnk laika limits ir ierobežots tam visam.
Vnk pikčers ar telefonpauveru.
Es tikai pildos un braucu, braucu, braucu... Un reizēm nomazgāju un iztīru salonu Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Joprojām dzīvs
Samainītas šaras, eļļas, vēl visādi sīkumi. Iztīrīts katiņš, kurš izdomāja aizdambēt izpūtēju... Vnk pildos un braucu, sagribējās topiku pacelt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right