Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 62
- chevron_right
Paldies, man pašam arī patīk!
Aizmugurējās jau nav problēma dabūt.., būs arī tas.. un iespējams, vēl kaut kas..!
Aizmugurējās jau nav problēma dabūt.., būs arī tas.. un iespējams, vēl kaut kas..!
Rižiki
Uzreiz patīkams akcents, bet vsp šitās lietas rižiki/baltie mainot... tīri pārmaiņas pēc.. pēc laika moš atkal apniks tie rižiki un visi liks baltos vai kā savādāk
Uzreiz patīkams akcents, bet vsp šitās lietas rižiki/baltie mainot... tīri pārmaiņas pēc.. pēc laika moš atkal apniks tie rižiki un visi liks baltos vai kā savādāk
Šitā vienkārši kā no žurnāla skaisti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Labi izskatās ar rižajiem!
P.S. Mans ar rižs
P.S. Mans ar rižs
erda - nopietni rižie pagriezieni Tev to auto vnk nevajag aiztikt, vnk brauc ar viņu
Pašam īpaši nepatīk oranžie pagriezieni, bet šim auto, varētu teikt, ka tas ir kā odziņa, oranžais kopā ar melno
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Pa lielam neko daudz neemsu rakstīji par paveiktajiem darbiem, bet tādi jau kopš pagājušās ziemas sākuma ir bijuši daudzi un investīcijas arī biš ieguldītas! Par plānotajiem darbiem nav ko sprediķot, "nesaki hop, pirms neesi nomainījis salonu u.c. lietas"
Tikko nomainītas pusasis. Salidzinoši starpība braucot ar pusasīm, kurās ir brīvkustība un pusasīm, kurās tādas nav ir ievērojama!
Proti, pārslēdzoties ātrumos ar nojātām pusasīm vajadzēja nedaduz paslidināt sajūgu, lai nebūtu trieciens brīdi, kad sajūgs tiek atlaists! Protams, pie tāda stila arī pierod, bet tomēr ar svaigām pusasīm komforts lielāks!
Tikko nomainītas pusasis. Salidzinoši starpība braucot ar pusasīm, kurās ir brīvkustība un pusasīm, kurās tādas nav ir ievērojama!
Proti, pārslēdzoties ātrumos ar nojātām pusasīm vajadzēja nedaduz paslidināt sajūgu, lai nebūtu trieciens brīdi, kad sajūgs tiek atlaists! Protams, pie tāda stila arī pierod, bet tomēr ar svaigām pusasīm komforts lielāks!
Beidzot saliktas arī aizmugurē rižās lampas!
Man patīk, bet gribas vēl kaut ko pamainīt!
Gadījuma bilde, nelielam priekštatam.
Man patīk, bet gribas vēl kaut ko pamainīt!
Gadījuma bilde, nelielam priekštatam.
notonē visus logus!
vajag ar diskiem kaut ko pasākt!
kas Tev ir ar to disku aplīmēšanu?
Tiešām "priekš"skats Kur aizm. rižie?
Nez,man baltie patika labāk :)
Pievienojos!Rolands rakstīja:Nez,man baltie patika labāk :)
tā kā nezinātu kā izskatās aizm. rižie!dogMa rakstīja:Tiešām "priekš"skats Kur aizm. rižie?
RENIO, kurš teica tagad, ka gribu diskus aplīmēt!
Pēdējais labojis erda - 17 Jūl 2012, 08:51, kopā labots 1 reizi.
Uz tava melnā e36 rižie izskatās kā odziņa
Varbūt rižus?!erda rakstīja:vajag ar diskiem kaut ko pasākt!
dogMa, tā lai arī pakaļskats priekš tevis būtu!
Diskus prasaas citus! Taadus ar kaartiigu plauktu ,kaa kaartiigam 2.8 pienaakas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 62