E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 91
- chevron_right
varbut es latviski uzrakstiju nepareizi bet tikka
timing adjust and valve clearance check done and adjust
Palabojiet ja kljudos
timing adjust and valve clearance check done and adjust
Palabojiet ja kljudos
Instagram INDIGAIS
manuprāt timing adjust un valve check nozīmē ka, saliekot vanosu viss ir pa metkām un vārsti strādā kā nākas. Respektīvi, vanosi strādā un viss ir OKey :)
Neesmu baigais mehanikjis bet cik lasiju neta tad m3 tas valves un timing ik pa laikam ir jaregule ne tikkai ja maina vanos.
Bet nu varbut esmu ko parpratis!
Instagram INDIGAIS
Protams, visiem auto, kuriem nav kompensatori ir jāregulē vārstu atstarpe. vnk izbrīnijos, ka aizdedzi ar grozīja tas uz šāda motora būtu ļoti grūti un bezjēdzīgi.aivis328 rakstīja:Neesmu baigais mehanikjis bet cik lasiju neta tad m3 tas valves un timing ik pa laikam ir jaregule ne tikkai ja maina vanos.
Tas ka timing bija nedaudz izregulejies to tas mehanikjis uzreiz dzirdeja bet varstu atstarpes bija ok jo nedaudz grabeja tik pie vanos kad uzsila
Labi lai at kas tikka izdarits galvenais ir kad tikka sasniegts velamais rezultats
Labi lai at kas tikka izdarits galvenais ir kad tikka sasniegts velamais rezultats
Instagram INDIGAIS
jap pareizi ari sakiaivis328 rakstīja:Neesmu baigais mehanikjis bet cik lasiju neta tad m3 tas valves un timing ik pa laikam ir jaregule ne tikkai ja maina vanos.
salidzinoshi atri tika galaa ar visu
diez vins izmegjinaja to manu toolu? jasazinas bus ar vinju
un kaa ar to rpm nostaigashanu brivgaitaa pa retam?
...
To problemu pats atradu kad nonjemu iepludes kolektoru uzreiz sapratu kas pa desam, viena truba kas iet uz idle control valve bija saspregajusi izskatijas ka ta ir vieniga truba kas nebija mainita parejas visas svaigas :)Armando rakstīja:jap pareizi ari sakiaivis328 rakstīja:Neesmu baigais mehanikjis bet cik lasiju neta tad m3 tas valves un timing ik pa laikam ir jaregule ne tikkai ja maina vanos.
salidzinoshi atri tika galaa ar visu
diez vins izmegjinaja to manu toolu? jasazinas bus ar vinju
un kaa ar to rpm nostaigashanu brivgaitaa pa retam?
Instagram INDIGAIS
nu taa motortelpa ir nedaudz sakopta uz so bridi un uzlikti style 19 zinu ka jasedina bet vel nevaru izlemt kurus koiloverus njemt
before after
before after
Instagram INDIGAIS
sodien uz stundinju tikka ieskriets Cars and Coffee meet sis notiek vienu reizi menesi
Seit sabrauc visu masinu marku entuziasti saakot ar Ferrari un Lamborghini kuri maksa virs 100k lidz vecam 1900 gadu masinam
soreiz galigi nebija laika focet jo kad es braucu prom tad tik visi isti saka sarasties
Seit sabrauc visu masinu marku entuziasti saakot ar Ferrari un Lamborghini kuri maksa virs 100k lidz vecam 1900 gadu masinam
soreiz galigi nebija laika focet jo kad es braucu prom tad tik visi isti saka sarasties
Instagram INDIGAIS
tas melnai Mustangs Convertible ir no Wexfordas,es te biezi vinu redzu un zinu kur calis straadaa
sodien auto prieksa tikka nosedinata nedaudz
Visu laiku nevareju sanjemties nopirkt coiloverus jo M3 vinjii nav nekadi letie skas no 650e tadi kaut cik normali, pedejos paris menesos taa jau diezgan nauda izmesta masinas taka galigi so sezon netikas pirkt
saaku domat kaa lai dabu to auto zemaku atsperes likt negribas jo var ieraut zara ja nav tads augstums kaa vajag tad atkal nauda izmesta un pats nav apmierinats ar skatu
Tad viendien njemu skatities kas tad tur tam M3 ir tik savadaks hadene ka neder parastie coiloveri kuri itka man jau jau ir viens komplekts. Nu tad taa m3 ir ir garais stabilizatora stienis kaa e46 kas stiprinas nevis pie plaukta bet gan viens gals pie anti roll bar un otrs pie amartizatora
Saaku skatities un ieveroju ka plaukta ir ari tas caurums kaa parastam e36 kur nak stabilizators pieskruvets un kaa tad nonjemu no e36 328 abus isos stabilizatorus un uzliku uz M3 un protams ka tagad man der ari letie koiloveri happy days
trase ar so auto nedomaju braukt taka man ari deres sie letie koili kas veic savu funkciju pietiekami labi un uz celja turas arii labi
Visu laiku nevareju sanjemties nopirkt coiloverus jo M3 vinjii nav nekadi letie skas no 650e tadi kaut cik normali, pedejos paris menesos taa jau diezgan nauda izmesta masinas taka galigi so sezon netikas pirkt
saaku domat kaa lai dabu to auto zemaku atsperes likt negribas jo var ieraut zara ja nav tads augstums kaa vajag tad atkal nauda izmesta un pats nav apmierinats ar skatu
Tad viendien njemu skatities kas tad tur tam M3 ir tik savadaks hadene ka neder parastie coiloveri kuri itka man jau jau ir viens komplekts. Nu tad taa m3 ir ir garais stabilizatora stienis kaa e46 kas stiprinas nevis pie plaukta bet gan viens gals pie anti roll bar un otrs pie amartizatora
Saaku skatities un ieveroju ka plaukta ir ari tas caurums kaa parastam e36 kur nak stabilizators pieskruvets un kaa tad nonjemu no e36 328 abus isos stabilizatorus un uzliku uz M3 un protams ka tagad man der ari letie koiloveri happy days
trase ar so auto nedomaju braukt taka man ari deres sie letie koili kas veic savu funkciju pietiekami labi un uz celja turas arii labi
Instagram INDIGAIS
labs apisiens ar koilam ka kjipa neder ne??
mazdruscinj smadzenes un laika un aiziet
mazdruscinj smadzenes un laika un aiziet
ar kompatu pa brugji
Vakar tikka pabuts Bmwhaus mini meet ka vienmeer e36 vairuma
Tam sarkanam e36 328i kas stav blakus manam 20k miles uz spidometru tikkai :)
Bija kadu gadu atpakal tirgosana pa 3500€ ar 19k miles uz spidometra
Tam sarkanam e36 328i kas stav blakus manam 20k miles uz spidometru tikkai :)
Bija kadu gadu atpakal tirgosana pa 3500€ ar 19k miles uz spidometra
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Instagram INDIGAIS
te bus dazas bildes kaa zilais kabrio izsktas uz so bridi un laikam ka rit tikks pie jauna saimnieka
bet nu ar to jauno kompi un 2,0l diffu taa masina iet vienkarsi lopaa pat pecc M3 vinja liekas atra uzraviens ir iespaidigs nevar nemaz salidzinat kaa bija ieprieks zeel pardot bet nav jegas grust naudu 2 cabros
bet nu ar to jauno kompi un 2,0l diffu taa masina iet vienkarsi lopaa pat pecc M3 vinja liekas atra uzraviens ir iespaidigs nevar nemaz salidzinat kaa bija ieprieks zeel pardot bet nav jegas grust naudu 2 cabros
Instagram INDIGAIS
Ja nav noslēpums, tad pa cik grūdīsi prom?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 91