Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 32
- chevron_right
ķipa cienītājam jāuzskata ,ka viņš ir labākais bmw pasaulē,jeb tu savādāk to domājiKLAVINS rakstīja:un te paradas kurš ir īzsts E36 cienītājs un kurš brauc citu iemeslu vadīts
ne gluži labākais, bet to ka, ja e36 ir sirdslieta, tad liksies jeb kurs e46, e90 vienkars auto, bet ar e36 brauks ar baudu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
jebkurš e90 būs labāks par žurku un tā bomžu paka maksā vairāk nekā žurkai saucamā m-paka [/quote]
Bet protams
Znatok-pasties real oem cik maksa Zhurkai paka un cik naksaa e90...lol
E90 bomzis ir un paliek bomzis-vinju ir pilns ss.lv un mashiina "nje i 4om"
A labs e36 nav biezhi sastopams un tas ir pavisam cits auto....bez maz klasika-kurai cenu nosaka saimnieks nevis ss.lv vai cilvēks kas tur dzīvo
Bet protams
Znatok-pasties real oem cik maksa Zhurkai paka un cik naksaa e90...lol
E90 bomzis ir un paliek bomzis-vinju ir pilns ss.lv un mashiina "nje i 4om"
A labs e36 nav biezhi sastopams un tas ir pavisam cits auto....bez maz klasika-kurai cenu nosaka saimnieks nevis ss.lv vai cilvēks kas tur dzīvo
BMW_The Ultimate Repair Bill
jebkuram auto cenu noteiks saimnieks un par ss.lv tur žurkas pārpilns
Neteikšu, ka esmu baigais ūber e36 fans, bet salīdzinājumā ar e46/e90 šis viennozīmīgi ir daudz baudāmāks auto. Taču pārdodot savu sapucēto e36 nekad atgūsi to kosmosu, kuru esi tur ieguldījis. Tas pats Class II vai Motorsport Limited liekas daudz vērtīgāks pēc savas būtības nekā sapakotās stances.
papētiju bamperu cenas jebkurā gadijumā e90 stock bamperi maksāja vairāk nekā žurkai m bamperi
4k euro ir vispār pasmieklīga cena.
Čoms pirms 2 mēnešiem nopirka 323 sedanu pa 3900 euro un viņs nu galīgi nav tik woou kā šis variants.
Protams latviešiem patīk paraudāt, bet cilvēks ar naudu paņems un nopirks. Gribu gan redzēt tos lielos runātājus, kuri var nopirkt e90 pa 6k pahaha kaut kādu pliku mēslu ar 900k nobraukumu moška var pa 6k ieķert, bet labs un pilns e90 tāpat maksā padsmit štukas. Un kāda jēga vispār ir salīdzināt kaut ko ar E36? E36 ir E36 un E90 ir E90 tas ir kā futbols un hokejs, futbolists taču nepametīs futbolu, lai aizietu uz hokeju tikai tapēc, ka tas ir krutāk, viņš izvēlas to kas patīk!
Veiksmi tirgošanā
Čoms pirms 2 mēnešiem nopirka 323 sedanu pa 3900 euro un viņs nu galīgi nav tik woou kā šis variants.
Protams latviešiem patīk paraudāt, bet cilvēks ar naudu paņems un nopirks. Gribu gan redzēt tos lielos runātājus, kuri var nopirkt e90 pa 6k pahaha kaut kādu pliku mēslu ar 900k nobraukumu moška var pa 6k ieķert, bet labs un pilns e90 tāpat maksā padsmit štukas. Un kāda jēga vispār ir salīdzināt kaut ko ar E36? E36 ir E36 un E90 ir E90 tas ir kā futbols un hokejs, futbolists taču nepametīs futbolu, lai aizietu uz hokeju tikai tapēc, ka tas ir krutāk, viņš izvēlas to kas patīk!
Veiksmi tirgošanā
man pa lielam po par tām žurku cenām.. bet interesanti cik šim eksemplāram būtu jānomet cena, lai to kāds nopirktu
lai vai kā 4k jau liekas pieņema cena....
lai vai kā 4k jau liekas pieņema cena....
labākais interneta warriors
Kā ir ar ārzemju tirgu? Plius, mobile, utt. nebūtu lielāka interese?
SAVAGES CREW
Iedotu man 4k es tiešām apsvērtu domu pirkt šo e36. Jo nauda ir ieguldīta,laiks ieguldīts. Jo kā zinām laiks=nauda
Un nejau viņš tikai kūpina ar to žurku un netaisa. Nepārdotu ar kkādu nopisteni,pats teica,ka vajag ģimenes vajadzībām citu auto!
Un nejau viņš tikai kūpina ar to žurku un netaisa. Nepārdotu ar kkādu nopisteni,pats teica,ka vajag ģimenes vajadzībām citu auto!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
mogo.lv
Paldies par piedāvājumu!RENIO rakstīja:mogo.lv
Manuprāt viņi pat e60 nenovērtēju uz 4k,kur nu vēl žurku!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Pa dienu ienacu šaja topika domaju nez cik ilgi bezjega cenu apsriedis, izradās ilgi
Auto skaists veiksmi tirgot!..
e36
Droši,piekāp rītdien! Notiksies tas pats,kas šodies!540i rakstīja:Pa dienu ienacu šaja topika domaju nez cik ilgi bezjega cenu apsriedis, izradās ilgi
SULAS PAKU PAVELNIEKS
es intereses pēc Tavā vietā aizbrauktu uz kādu placi kur vari nopirkt kādu dārgāku auto un tavs auto būs kā pirmā iemaksa, es domāju ne ņemt kādu mašīnu no turienes, bet vienkārši noskaidrot cik par Tavu e36 dotu, tīri intereses pēc.
1000eiro ne vairāk viņi dotuzzhurka rakstīja:es intereses pēc Tavā vietā aizbrauktu uz kādu placi kur vari nopirkt kādu dārgāku auto un tavs auto būs kā pirmā iemaksa, es domāju ne ņemt kādu mašīnu no turienes, bet vienkārši noskaidrot cik par Tavu e36 dotu, tīri intereses pēc.
True story.bembis e36 rakstīja:1000eiro ne vairāk viņi dotuzzhurka rakstīja:es intereses pēc Tavā vietā aizbrauktu uz kādu placi kur vari nopirkt kādu dārgāku auto un tavs auto būs kā pirmā iemaksa, es domāju ne ņemt kādu mašīnu no turienes, bet vienkārši noskaidrot cik par Tavu e36 dotu, tīri intereses pēc.
Biju pavazaties pa rumbulu un ieraudziju smuku e46, intereses pec piedavaju savu ka pirmo iemaksu.
(96 gada kupeja. 2.8 nesvapots, LSD, paka, kompis pilns, melnie griesti, klima, motosport diski utt) chalis noverteja uz 900 euro tok tpc ka vecs auto.
Un nav jau taa ka paris auto talak bija plika zurka, ruusa ar balonu sapuusta pa 2k jo esot no "vacijas"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Reāli šis būtu mans topiks, es uzprasītu administrātoriem, lai patīra šo balagānu. Tik daudz daiļdirsēju ka piz*ets vienkārši!
Par ko brīnīties - cilvēki pērk bildes/mākslasdarbus (aļa Maļeviča melnais kvadrats utt) par miljoniem, kaut gan es personīgi i 100 eiro nedotu (ja nezinātu, ka var par tiem miljoniem vēlāk to bildi notirgot), jo nifiga neesmu mākslas fans... Tāpat tas tirgotājs nav e36 fans un jo vairāk vinš zin, ka 99% potenciālo pircēju tajā tirgū nav e36 fani, tāpēc novērtē tā kā novērtē... Tajos tirgos pārsvarā jau cenšas tirgot plašas lietošanas produktus, nevis kkādus "retus" individuālus produktus...kickarse rakstīja:True story.bembis e36 rakstīja:1000eiro ne vairāk viņi dotuzzhurka rakstīja:es intereses pēc Tavā vietā aizbrauktu uz kādu placi kur vari nopirkt kādu dārgāku auto un tavs auto būs kā pirmā iemaksa, es domāju ne ņemt kādu mašīnu no turienes, bet vienkārši noskaidrot cik par Tavu e36 dotu, tīri intereses pēc.
Biju pavazaties pa rumbulu un ieraudziju smuku e46, intereses pec piedavaju savu ka pirmo iemaksu.
(96 gada kupeja. 2.8 nesvapots, LSD, paka, kompis pilns, melnie griesti, klima, motosport diski utt) chalis noverteja uz 900 euro tok tpc ka vecs auto.
Un nav jau taa ka paris auto talak bija plika zurka, ruusa ar balonu sapuusta pa 2k jo esot no "vacijas"
Sent from my iPhone using Tapatalk
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30