Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 70
- chevron_right
Tev nav ko citu dzīvē darīt labāku ka doties uz manu topic un postēt pilnīgāko bezsakaru?
Velti laiku citām lietām, hobijiem, sievietēm, auto utt.
Velti laiku citām lietām, hobijiem, sievietēm, auto utt.
Baumani, es labak tad braukaju ar mogo, nekaa ar auto kuraa kauns sesties iekshaa cipruss18
Cipruss Tev pašam savos auto nav kauns sēsties? Mogo vēl atņems, brauksi ar divriteni, nu arī tas par ļaunu nenāks.
Cipruss Tev pašam savos auto nav kauns sēsties? Mogo vēl atņems, brauksi ar divriteni, nu arī tas par ļaunu nenāks.
B*a nu cik var. Noskaidrojām, ka cilvēks grib atsist to, ko ielicis. Protams, nereāli 90%, jo 2.0 un nevar pārrakstīt un palocīts, bet kāda citiem daļa jopte. Kaulējas tā kā paši pirktu. Ciprusam vispār katrā topikā jāiedirš. Tak strada jopte un maksa savus mogo nevis sēdi un pļūtī forumā. Admini te dirsu plēsdami cenšas to forumu tīrīt un kārtot un uzpasēt tīri upurējot savu brīvo laiku, bet citi nāk un aizdirš. Tiešām "respect".
Being second is being the first of the losers. /Senna/
admini ped laika neko nav darijushi, Pardod e36 detalas ir ta aiz ists ka pat visp neskatos, jebal lasiit tos atkartotos ierakstus un visu parejo. Novelu atrisinat lietas ar parakstishanu un pardot sho auto, cena kosmoss bet nu darbs ieguldits ari pamatigs.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
TomSkarsts rakstīja:B*a nu cik var. Noskaidrojām, ka cilvēks grib atsist to, ko ielicis. Protams, nereāli 90%, jo 2.0 un nevar pārrakstīt un palocīts, bet kāda citiem daļa jopte. Kaulējas tā kā paši pirktu. Ciprusam vispār katrā topikā jāiedirš. Tak strada jopte un maksa savus mogo nevis sēdi un pļūtī forumā. Admini te dirsu plēsdami cenšas to forumu tīrīt un kārtot un uzpasēt tīri upurējot savu brīvo laiku, bet citi nāk un aizdirš. Tiešām "respect".
Eu briiviibas ciniitaaj, paskaties kursh te saka dirst . uz vienu manu jautajumu te no atbildem var gramatu sarakstiit.
Kur Tu lielais gaili esi, kad man topiku kaksa ar huinju 13lpp garumaa?
ar kompatu pa brugji
Nu a kas tad aizdirš.. Paši biedri. Tāpat kā viens otram topikus.bestbmw rakstīja:admini ped laika neko nav darijushi, Pardod e36 detalas ir ta aiz ists ka pat visp neskatos, jebal lasiit tos atkartotos ierakstus un visu parejo. Novelu atrisinat lietas ar parakstishanu un pardot sho auto, cena kosmoss bet nu darbs ieguldits ari pamatigs.
CIprus, pirmkārt, noteikti forumā neapgrozījos, kad tas notika, otrkārt man pohuj, treškārt, nez ko tu sagaidi ja pats iedirs katrā foruma sadaļā?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Pamekle manus postus visur pa temu ierakstu. Bezsakars parasti del kada cita sakas.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Please Delete/Close this topic!
Nesaskatu vairs jēgu tērēt laiku un rakstīt.Vajag izdzēst to, kas nav pa tēmu, tā jau normāls topiks!
Ja daudz bus jatira, adminiem nav laika pat nobanot garigi neveseligus cilvekus. Bet saprotu vinus, neviens par to nemaksa un ir daudz interesantakas lietas ko dzive darit.
kad pienāks laiks, kad forumā cilvēki ienāks atrādīt savus sakoptos e36, nevis padirsties?
ir sajūta, ka nepiedzīvošu tos laikus.
tas laiks jau ir pagaajisLawwr rakstīja:kad pienāks laiks, kad forumā cilvēki ienāks atrādīt savus sakoptos e36, nevis padirsties?
Shis auto kad nonaca manas rokas bija domats tikai un vienigi track days pasakumiem. Protams vizuali salidzinot ar citiem bmw foruma, mans auto ir pedeja vieta, bet es kaut ka neesmu dzirdejis pieraditas teorijas ka skaistums paatrina braukshanu vai auto :)
Es uzskatu tā.
Mēs visi saprotam kāds ir šis forums, tā pat arī saprotam, ka uguns ir karsta.
Tātad pirkstus speciāli ugunī nebažam. Tāpat arī šeit nevajadzētu likt tirgoties autiņu par pilnigi un galigi neadekvatu cenu. Jo taču paši saprotam, ka visi par to tikai uzjautrināsies. Ja gribās notirgot kaut ko virs tā vērtības, vienkarši jaiemet ssa sludeklis un jācer uz laimi.
Protams nevienam jau neaizliedz likt savu auto tirgoties par cenu kādu gribās, vienīgi tad jārēķiās ar šāda veida verbālo miskasti. Būs laiks, patīrīšu, šobrīd glaigi nesanak
Tātad pirkstus speciāli ugunī nebažam. Tāpat arī šeit nevajadzētu likt tirgoties autiņu par pilnigi un galigi neadekvatu cenu. Jo taču paši saprotam, ka visi par to tikai uzjautrināsies. Ja gribās notirgot kaut ko virs tā vērtības, vienkarši jaiemet ssa sludeklis un jācer uz laimi.
Protams nevienam jau neaizliedz likt savu auto tirgoties par cenu kādu gribās, vienīgi tad jārēķiās ar šāda veida verbālo miskasti. Būs laiks, patīrīšu, šobrīd glaigi nesanak
Ja esi reģistrējies e36.lv un vēlies tirgot savu e36, tad ir jāizdzëş "Mans e36 topics" un mby pat arī jāizdzēš ACC, jo dir** jau nu čista par visu un ap toedzis rakstīja:Es uzskatu tā.
Bet jă, šajă gadinumă detaļās būs ërtăk pārdot, ja jau reiz nevar paarrakstīt. veiksmi notirgot.
Nē, mans auto varētu būt pēdējā vietā bet viss vēl priekšā!riebeklis rakstīja:Shis auto kad nonaca manas rokas bija domats tikai un vienigi track days pasakumiem. Protams vizuali salidzinot ar citiem bmw foruma, mans auto ir pedeja vieta, bet es kaut ka neesmu dzirdejis pieraditas teorijas ka skaistums paatrina braukshanu vai auto :)
Tā kā nepārdzīvo, jo topics baigi interesants, atskaitot pēdējās pāris lapas
Lawwr rakstīja:kad pienāks laiks, kad forumā cilvēki ienāks atrādīt savus sakoptos e36, nevis padirsties?
Līdz tam vēl ir tālu. Latvieši vienkārši tādi ir un visur tiek dirst bezjēgā.
Nezinu kapēc, bet palasot usa forumus, viņiem tur tāds bezpriģelis nenotiek un viss ir civilizēti.
E30 forums vismaz ir kaut cik nobriedis un tur bezpriģelis praktiski nav vispār. Labi, tur arī tik kādi 10useri ir aktīvi pēdējā laikā
Haha, tev tak nav durvis sasistasmaicins rakstīja:Nē, mans auto varētu būt pēdējā vietā bet viss vēl priekšā!riebeklis rakstīja:Shis auto kad nonaca manas rokas bija domats tikai un vienigi track days pasakumiem. Protams vizuali salidzinot ar citiem bmw foruma, mans auto ir pedeja vieta, bet es kaut ka neesmu dzirdejis pieraditas teorijas ka skaistums paatrina braukshanu vai auto :)
Tā kā nepārdzīvo, jo topics baigi interesants, atskaitot pēdējās pāris lapas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …