Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 88
- chevron_right
Bagātie pa brīviem brīžiem nestrādā
Briivie briitinji ir domaati lai ,vainu atpuustos ,vai arii veltiitu vinjus gjimenei!Ruu rakstīja:Pa brīvam brītiņam varētu iepelnīt papildus naudiņu.
Naudas pelniishana notiek tikai un vieniigi darba laikaa!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+1 dogMam. Ja nebūtu naudas, tad strādātu katru brīvu brīdi.
Lab, pietiks te piesārņot.
Sapulētais plaukts jau vienkārši .
Ja Tu domaa ,ka esmu bagaats tad Tu ruugti maldies!Ruu rakstīja:+1 dogMam. Ja nebūtu naudas, tad strādātu katru brīvu brīdi.
Vienkaarshi dziivee bez naudas ir arii citas lietas ,kam pieveersties ! Visu naudu taapataas nesapelniisi, vinja vienmeer truuks
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Riktīgi labi ir ar filča ripu pulēt Un tad ar zaļo pastu ir tīri ok.. :)
Tavi diski nav jaucamie.. ? Vai vnk skrūvītes dekoratīvi. ?
jurcis rakstīja:Riktīgi labi ir ar filča ripu pulēt Un tad ar zaļo pastu ir tīri ok.. :)
Nav jaucamie gan:) Skruuviites dekoratiivas ,bet skruuveejamas
laba štelle
un tu vēl šaubijies krāsot vai pulēt.....
vienīgais-cik ilgi viņi paliek tik spīzdīgi... bet nu lai ilgi spīd
Koleegjis saveejos pirms katras sezonas uzpucee Sezonu var nobraukt ar spiidiigiempipars rakstīja:laba štelle
tad jau var sadzivot un jakeras man ar saviem «plauktiem» klāt.
Ikdienas liikuminjsh pa celjam uz darbu
Esmu teejkanna un nemaaku ielikt lai raadaas video uzreiz :(
Un veel paldies erdam par paliidziibu
es daru ta pat un tad uz leju iekshaa uz staciju veel..bet tur japieshaujas un jacer ka nestav taja labaja vietaa musu celju uzraugi ar raibo zizliiti:D sodien redzeets tavs e36 pie elvi
Varam sarunāt ka 1dien ātrāk ierodos darbā vārēsim atrādīt rīta parkošanos stāvlaukumā.Orkaans rakstīja:Ikdienas liikuminjsh pa celjam uz darbu [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=f2KSFcB4 ... e=youtu.be [/youtube]
KV_ rakstīja:es daru ta pat un tad uz leju iekshaa uz staciju veel..bet tur japieshaujas un jacer ka nestav taja labaja vietaa musu celju uzraugi ar raibo zizliiti:D sodien redzeets tavs e36 pie elvi
Policija mazaak uztrauc ,kaa gaajeeju paareja! Par tiem man vairaak bail un ja veel kaada blondiine aiz taa liikuma noliek pa meemajiem ,tur ir suudiigi savaakties. Tapeec to liikumu vairs nefreezeejuKV_ rakstīja:es daru ta pat un tad uz leju iekshaa uz staciju veel..bet tur japieshaujas un jacer ka nestav taja labaja vietaa musu celju uzraugi ar raibo zizliiti:D sodien redzeets tavs e36 pie elvi
Tur tagad segums suudiigs Gribi nofilmeet ,kaa studenti muukervvis743 rakstīja:Varam sarunāt ka 1dien ātrāk ierodos darbā vārēsim atrādīt rīta parkošanos stāvlaukumā.Orkaans rakstīja:Ikdienas liikuminjsh pa celjam uz darbu [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=f2KSFcB4 ... e=youtu.be [/youtube]
jaaa tas ari fakts sapnis jau ir vispaar tur ka tev sakums, tad ieksha uz staciju un saglabaat jaudu un veel gar staciju to likumu...bet tur noteikti vajag kaut ko 4.0 vai turbo ljurbo:D
Es gandrīz ieliku vienam pakaļā pie tās gājēju pārejas pagaišziem
Taa ir normaala paraadiiba tur
Orkaans rakstīja:Esmu teejkanna un nemaaku ielikt lai raadaas video uzreiz :(
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30