MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right
Man liekās, ka šie pagriezieni īsti neideras uz šī masīnas. Ideja ir laba, bet būtu labāk, ja būtu parastie baltie pagriezini. Vismaz, es tā domāju.
man gan lielas ka ar miglam saskan.
Tu ar vienu žurci brauc astoņus gadus???
Kas tur tāds brinumains? Es piem ar vienu E34 braucu jau 6 gadus
Sterils
Ceru ka auto netiks pārdots
Man šogad būs 10 gadi!CCVL rakstīja:Tu ar vienu žurci brauc astoņus gadus???
Parasti baltie man vienkārši nepatīk.Kristapinnss rakstīja:Man liekās, ka šie pagriezieni īsti neideras uz šī masīnas. Ideja ir laba, bet būtu labāk, ja būtu parastie baltie pagriezini. Vismaz, es tā domāju.
Nu, jā... Kopš 20.04.2006.CCVL rakstīja:Tu ar vienu žurci brauc astoņus gadus???
Nu, sterils viņš, diemžēl, ir tikai bildēs...Un pārdots netiks. Šis ir labākais un uzticamākais auto, kas man līdz šim ir bijis. Vienīgi tas, ka sakarā ar ğimenes pieaugumu uz vasaru plānojas otrs, lielāks auto un šis paliks kā manu ideju un brīvā laika piepildītājs. Vismaz pagaidām tāds ir plāns.Emzī rakstīja:Sterils
Mans mērķis ir 15.Jānis rakstīja:Man šogad būs 10 gadi!CCVL rakstīja:Tu ar vienu žurci brauc astoņus gadus???
Visilgākais laiks, ko vienas personas īpašumā ir pavadijis viens auto - ir 82 gadi. 1928. gadā Allens Svifts no sava tēva uz skolas beigšanu dāvanā saņēma Rolls-Royce Piccadilly P1 Roadster un bija tā īpašnieks līdz mūža beigām, proti, 2010. gadam.
http://www.delfi.lv/news/national/comme ... z3PAQKWp8L
http://www.delfi.lv/news/national/comme ... z3PAQKWp8L
Paceļam topiku.
Kas tad īsti ir sadarīts? It kā nekas īpašs, bet tomēr... Jā, jā, beidzot esmu ticis pie gandrīz zaļiem buferiem Vēl atlicis aizmugurējam apakšu sakrāsot, un tad jau būs tīri smuki. Salonā - plaukts ar oriģinālo stopu. Sīkums, bet tomēr patīkami. Ā, un vēl - arī bagāžnieks vairs nav mans smukais, bet parasti zaļš. Nav ideāls, bet ir OK. Un sakrāsoti diski - tur gan vēl darba daudz, drīzāk pārkrāsošu vēlreiz (par šī krāsojuma kvalitāti nelepojos ).
Darāmo sīkumu vēl jūra - salaidumu vietas vēl regulēt un regulēt... Un rūsa... Eba@#... Labi, ka bildēs neredz
Pa lielam - ātri braucu un nekur ilgi nestāvu. Un tikko bildēs pamanīju, ka aizmugures buferis ļoti labi nomazgājies...
Kas tad īsti ir sadarīts? It kā nekas īpašs, bet tomēr... Jā, jā, beidzot esmu ticis pie gandrīz zaļiem buferiem Vēl atlicis aizmugurējam apakšu sakrāsot, un tad jau būs tīri smuki. Salonā - plaukts ar oriģinālo stopu. Sīkums, bet tomēr patīkami. Ā, un vēl - arī bagāžnieks vairs nav mans smukais, bet parasti zaļš. Nav ideāls, bet ir OK. Un sakrāsoti diski - tur gan vēl darba daudz, drīzāk pārkrāsošu vēlreiz (par šī krāsojuma kvalitāti nelepojos ).
Darāmo sīkumu vēl jūra - salaidumu vietas vēl regulēt un regulēt... Un rūsa... Eba@#... Labi, ka bildēs neredz
Pa lielam - ātri braucu un nekur ilgi nestāvu. Un tikko bildēs pamanīju, ka aizmugures buferis ļoti labi nomazgājies...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kad būs viss zaļš (izņemot diski ) un, kad piestrādās pie viena krāsas toņa, būs tīri simpātiska Patīk facelift nāsis tomēr
Un šodien sasniegts modelim atbilstošs nobraukums
Nu, labi, atzīstu - disku krāsa nav īsti tāda, kādu gribēju. Bet vienā tonī šis aparāts diezin vai būs... Tas prasītu ieguldījumus, kas pārsniedz auto tirgus vērtību, un rūsa tiešām laikam sāk uzvarēt manu pacietību...dogMa rakstīja:Kad būs viss zaļš (izņemot diski ) un, kad piestrādās pie viena krāsas toņa, būs tīri simpātiska Patīk facelift nāsis tomēr
Vismaz sapūs ar glanci Patīk, ka esi piedūries līnijām un viss ir forši saregulēts, prieks skatīties
auto dzivs un tas vien jau ir labi! viens no, ja ne pats ilgakais e36 sijaa forumaa kurs piederejis vienam saimniekam, karoc saprati ko saku
...
Meitenes nāk un aiziet, bet Marux'a E36 kā ir tā ir.
P.S. uz 10 gadu jubileju tik neaizmirsti ielugt! Janosvin kartīgi!
Hazard, tev tortes gabals nespīd.Hazard rakstīja:Meitenes nāk un aiziet, bet Marux'a E36 kā ir tā ir.
prieks lasīt topiku! dzīvs piemērs ,ka ja ir vēlme un pacietība,tad darboties var mūžīgi. Es esmu viens no tiem,kas neredz iemesla pārdot šo auto. ķibinies un vēl pec 10 gadiem būsi divtik lepns ,ka pieturējies pie pārbaudītām vērtībām. #RETRO POWER
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Šodien darbā ar kolēģi par TA sākām runāt... Atcerējos, ka bavārietim pēc 3 dienām arī jādodas uz ekspertīzi, tāpēc radās spontānā ideja - kāpēc gaidīt kaut ko, ja var aizbraukt šodien? Nelolojot nekādas cerības ierados Antenas ielā 2, kur uzzināju, ka man ir perfekts auto ar nenozīmīgu rūsiņu...
Sajutos ārprātīgi lepns par savu večuku, kuru jau domās sāku laist pelnītā pensijā
Pa lielam - sadarītie darbi
*nomainīta ātrumkārba (izrādās - 2 stundu darbs , ja laika nav īpaši daudz)
*uzmetināts izpūtēja gals norūsējušās trubas vietā (Hazardam jauns izaicinājums - šoreiz ņerža tomēr )
*uzzināju, ka manam puikam klasē baigais pačots dēļ bavārieša - čaļi esot atzinuši, ka krutākais tēta auto no visiem
Starp citu - man ir street legal USA tipa gabarīti Sajutos ārprātīgi lepns par savu večuku, kuru jau domās sāku laist pelnītā pensijā
Pa lielam - sadarītie darbi
*nomainīta ātrumkārba (izrādās - 2 stundu darbs , ja laika nav īpaši daudz)
*uzmetināts izpūtēja gals norūsējušās trubas vietā (Hazardam jauns izaicinājums - šoreiz ņerža tomēr )
*uzzināju, ka manam puikam klasē baigais pačots dēļ bavārieša - čaļi esot atzinuši, ka krutākais tēta auto no visiem
Beidz Marux vienreiz irst... ručņiks bez apčubināšanas nav uz bmw iespējams no gada uz gadu... Pasaku laiks arī jau beidzies.
Pastāstīšu noslēpumu - bremzes neesmu aizticis vismaz gadus 2. Trumuļu bremzēs ir spēks Un, jā, roceni novelku vienmēr pie katras parkošanās, tāpat regulators un rocenes pleciņš pie uzstādīšanas tika skaisti sasmērēts ar vara smēri. Tā ka te nav diršanas 100% Vienīgais, ko tiešām paskatījos - vai deg visas spuldzes.Rons rakstīja:Beidz Marux vienreiz irst... ručņiks bez apčubināšanas nav uz bmw iespējams no gada uz gadu... Pasaku laiks arī jau beidzies.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right