Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 103
- chevron_right
veicas
Šito topiku vajadzētu slēgt
Sito jaliek pie briesmu cenaam
varu derēt, ka saimnieks nekad mūžā negirbēs to auto pārdot, pēc tā, cik tur ielikts
tiesi taa auto kautvai staves garazaa un gaidis kad dels izaugs pietiekami liels lai varetu ar to braukt, bet pardots netiks
...
Gluži manas domas... Citādi - kā atveru topiku, tā depresija mācas virsū, validols kā konfektes jāēd, sirds klemmē...dogMa rakstīja:Šito topiku vajadzētu slēgt
Armando, tak pieklājības pēc piefantazē kkādu cenu klāt, savādāk toč aiz skaudības pārdošu savējo un nopirkšu rAudi
nu piemeram par visam lietam kopaa es samaksaju 90 eiro, tikai stuure un motorinji bija leeti, nau jau gluzi taa ka viss ir pa velti
maaris varetu pastastit savu planu par motorinju ieliksanu, un vadu saslegsanu
maaris varetu pastastit savu planu par motorinju ieliksanu, un vadu saslegsanu
...
Armand, Māru šeit ir daudz... Par kādiem vadiem tev pastāstīt?
P.S. Ļoti labi sapratu, par ko un ar ko iet runa
pareizi, nez kapec kad jautaju, nemaz pa to nepadomajumarux rakstīja:Armand, Māru šeit ir daudz... Par kādiem vadiem tev pastāstīt?
dogma laikam tures zem puura sveci un neteiks savu planu pieslegt tos aizmugurejos motorinjus
...
Es jau labprāt, bet ideja pagaidām vienkārša - likšu, kā oem pienākas :)
tev kronsteini vinjiem ir? un pogas ari ar visiem vadiem? man itaa viss ir, bet beigas vadi aizgaja air lidz kaa vins saucas ground modulim. to ari panjemu, bet es tocna zinu ka vinji ackiras starp manu gadu un janajiem gadierm, tatad man vins isti pa 100% neders, tapec domaju vienk panemt elektribu no esoshajam pogam ,kjedee iepino pa drosinatajam, oem taa nau, un manaa gadijumaa varetu but paraakais cakars lai saslegtu caur oem sistemu. ja tev auto ir jaunako gadu tad tu varesi , jo tev komforta bloks to ljaus
varbut kludos, bet reali pie taa pieslegsos tik pec kada menesa kad tiksu cauri skatei un nokartosu visadus apsolitos darbinus
varbut kludos, bet reali pie taa pieslegsos tik pec kada menesa kad tiksu cauri skatei un nokartosu visadus apsolitos darbinus
...
tak vinsh jau piefantazejaSTUDENTS rakstīja:Armando, tak pieklājības pēc piefantazē kkādu cenu klāt, savādāk toč aiz skaudības pārdošu savējo un nopirkšu rAudi
Kronšteini kam? Tie motoriņi skrūvējas pie bundžas klāt. Man pašam ir tikai motoriņi, troses un paši mehānismi. Kad uznāks, salasīšu pārējo - pogas, releju, vadus. Un vienošu caur komforta bloku, lai aiztaisās kopā ar signalizāciju etc.
nee, nee, sijaa topikaa pagaidam ir iztikts bez piefantazesanasVitalx325 rakstīja:tak vinsh jau piefantazejaSTUDENTS rakstīja:Armando, tak pieklājības pēc piefantazē kkādu cenu klāt, savādāk toč aiz skaudības pārdošu savējo un nopirkšu rAudi
kronsteini pasiem motorinjiem, ar kuriem motorinji tiek piekniedeti pie aizmugurejaa sparnadogMa rakstīja:Kronšteini kam? Tie motoriņi skrūvējas pie bundžas klāt. Man pašam ir tikai motoriņi, troses un paši mehānismi. Kad uznāks, salasīšu pārējo - pogas, releju, vadus. Un vienošu caur komforta bloku, lai aiztaisās kopā ar signalizāciju etc.
...
bet pa teemu runajot, sodien atnakot no darba patikams parsteigums garazaa sagaidija, durvis vienk perfektaa stavoklii, tik jakraso un m3 prieksejas bremzes arii fantastiskaa stavoklii
pamazaam tiek ievakti krajumi lai pa ziemas garlaicigajiem vakariem butu ko darit
pamazaam tiek ievakti krajumi lai pa ziemas garlaicigajiem vakariem butu ko darit
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Tev tak bija M3 Evo alumīnija durvis? Tās neizmantosi?
Tagad tik sapratu par tiem kronšteiniem - man tie jau ir uz motoriņa virsū, tikai uz 3 skrūvēm jāpieķer un viss. Kas tev tur darās ar tiem motoriņiem?
Tagad tik sapratu par tiem kronšteiniem - man tie jau ir uz motoriņa virsū, tikai uz 3 skrūvēm jāpieķer un viss. Kas tev tur darās ar tiem motoriņiem?
Armando, nebūtu laiks emmas motoru sākt meklēt?
nee, es laikam biju teicis ka jabrauc pakal tam aluminija durvim, bet tas cuvaks kaukur pazuda un taa ari es pie vinjam netiku, arii 6pakapju karbu palaidu garaamdogMa rakstīja:Tev tak bija M3 Evo alumīnija durvis? Tās neizmantosi?
am ar motorinjiem viss kartibaaa, vienk saubos ka manejais esosais komforta bloks nems vinjus pretii, bet nu pie taa piestradasu velaak
veel nee, paprieksu kaarbu ar 6 atrumiemmarux rakstīja:Armando, nebūtu laiks emmas motoru sākt meklēt?
...
neliela atskaite
sis tas ir sadarits auto labaa, gatavojoties skatei nomainitas aizmugurejo amishu buksites ar visam blivitem, kautgan nevajadzeja, vienk metajas man vinjas atvilknee jau vairak kaa gadu, tad nu nolemu ka vienreuiz jaizsvitro araa no manas "to do list"
nomainits kapots, jaunais bija paredzets likt virsuu pec ziemas, bet tikai ta iemesla pec ka aiznjema man tik dargo garazhas vietu un lai netiktu sabojats, tika uzlikts virsuu. tagat ari es varu lepoties smuku svaigu, taisnu kapotu ar lieliskaa stavoklii apsifku
talak ari nopikjoju arkas, uzliku citus ripuljus uz skati, delj riepam, un visadus citus sikumus sadariju
ari kads kadrs no manas puses
nakamie virsbuves darbi : sofera durvis, tad abi sparni, tad bagaznieka vaks un tad bus nomainits viss kas vien var but nomainits autinjam no virsbuves, neskaitot jumtu un gridu
un protams turrpinat auto partaisisanu par m3, un vel iziet piektien skati un salabot rit/parit pa kadu bridi norauto kapota trositi
sis tas ir sadarits auto labaa, gatavojoties skatei nomainitas aizmugurejo amishu buksites ar visam blivitem, kautgan nevajadzeja, vienk metajas man vinjas atvilknee jau vairak kaa gadu, tad nu nolemu ka vienreuiz jaizsvitro araa no manas "to do list"
nomainits kapots, jaunais bija paredzets likt virsuu pec ziemas, bet tikai ta iemesla pec ka aiznjema man tik dargo garazhas vietu un lai netiktu sabojats, tika uzlikts virsuu. tagat ari es varu lepoties smuku svaigu, taisnu kapotu ar lieliskaa stavoklii apsifku
talak ari nopikjoju arkas, uzliku citus ripuljus uz skati, delj riepam, un visadus citus sikumus sadariju
ari kads kadrs no manas puses
nakamie virsbuves darbi : sofera durvis, tad abi sparni, tad bagaznieka vaks un tad bus nomainits viss kas vien var but nomainits autinjam no virsbuves, neskaitot jumtu un gridu
un protams turrpinat auto partaisisanu par m3, un vel iziet piektien skati un salabot rit/parit pa kadu bridi norauto kapota trositi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …