Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 73
- chevron_right
He, paldies jums par apsveicieniem
Vakar nopulēju mašīnītei abus sānus. Rokas sāp šodien, toties mašīnīte spīd un laistās, tikai tagad domāju, kā lai nopulē jumtu ????
Vakar nopulēju mašīnītei abus sānus. Rokas sāp šodien, toties mašīnīte spīd un laistās, tikai tagad domāju, kā lai nopulē jumtu ????
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Palūdz kādam puisim..Podziņa rakstīja:He, paldies jums par apsveicieniem
He Nezinu kapēc, bet īpaši nevienam negribu to darbiņu uzticēt, saskrāpēs vēl kaut ko Tas arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kapēc visu cenšos darīt pati.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu nezinu par to uzticesanos, bet ka izdari pats kaut ko prieks sava auto ir lielaks gandarijums neka cits to butu darijis! Taka veiksmi darbos...Podziņa rakstīja:He Nezinu kapēc, bet īpaši nevienam negribu to darbiņu uzticēt, saskrāpēs vēl kaut ko Tas arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kapēc visu cenšos darīt pati.
Uzvelc kājās kaut ko šādu un tad nevajadzētu būt problēmām!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Malacis, baigais buldozers esi! Visiem sarežģījumiem mauc cauri neatskatoties!
P.S. viss 4otka ar pulēšanu, nesanāca nekur pārkarsēt-pārpulēt?! Būs jāiet pie tevis pēc konsultācijām!
P.S. viss 4otka ar pulēšanu, nesanāca nekur pārkarsēt-pārpulēt?! Būs jāiet pie tevis pēc konsultācijām!
Podzinja ...................................: Paldies erda :) cenšos un pati par rezultātu visu laiku priecājos :) nopirku vēl spliterus, piemeriju un esmu vienkārši sajūsmā. Centīšos paspēt sataisīt skaistas bildes kalendāram
Pēdējais labojis Indiigais - 20 Nov 2012, 20:37, kopā labots 1 reizi.
čau Indiigais |!!!!
He hē hē bēeeee indiigais iedeva man no sava telefona pasēdēt forumā un es galīgi aizmirsu ka esmu viņa profila
sii jau ir otra reize, ka sajauc lietotajus...
Bet apsveicu velreiz ar skati!
Milenium: tev jaukas čabatiņas!
Bet apsveicu velreiz ar skati!
Milenium: tev jaukas čabatiņas!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Kam negadās ? indiigais neļāva logoties ārā no sava profila
Wot pakaļa Indīgais!!Indiigais rakstīja:Kam negadās ? indiigais neļāva logoties ārā no sava profila
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
parasti jau jumtu pirmo pulē...Podziņa rakstīja:He, paldies jums par apsveicieniem
pieliec klāt krēslu un mauc tik
vai arī mani sauc palīgā
Nu ja, tev viegli,jo tu esi garš salidzinot ar mani. Atbildot erdam, ne.nesadedzinaju krasu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vakar tika uzņemtas daudz jaunas bildītes Bija skaista
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29