dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 130
- chevron_right
Tas ir tikai 93. gada autiņiem, airbag sensori . Ta man dogMa stāstīja !
Someone who knows fuck all about he's BMW.
dogma Un tu tiesham velies parkrasot sho bundzu cita krasaa ?? atstaj sho pashu smuko melno :) un kas lai to zin varbuut pec gadiem 80 tev bus palicis viens no pedejiem sterilajiem e36 ar originalo krasas kodu kads no rupnicas nacis. varesi notirgot pa miljoniem
Kas tas par pakojamo materiālu?
Līdz 93. gadam.Bubulis rakstīja:Tas ir tikai 93. gada autiņiem, airbag sensori . Ta man dogMa stāstīja !
Njēē, nepatīk tik ļoti šī melnā :)putans rakstīja:dogma Un tu tiesham velies parkrasot sho bundzu cita krasaa ?? atstaj sho pashu smuko melno :) un kas lai to zin varbuut pec gadiem 80 tev bus palicis viens no pedejiem sterilajiem e36 ar originalo krasas kodu kads no rupnicas nacis. varesi notirgot pa miljoniem
Var nopirkt iekš DEPO. Bituma līmplēve jumtiemmarux rakstīja:Kas tas par pakojamo materiālu?
A to bituma līmplēvi līmēsi pa visu salonu?
Jap. Kā arī pa bagāžnieku.
Cik tas rullis izmaksāja un cik m2 pietiek?
Maksā gandrīz 20Ls. Iekšā ir 10m x 30cm.
Cik tas pakojums ir biezs, abšivas varēs uzkabināt bez problemo atpakaļ durvīm!?
Durvis taisies pakot? Ja durvis pa iekšpusi nopakosi, vispār nekādu problēmu.
Tu durvis nepakosi!?
Visu salonu tak!?
Visu salonu tak!?
Pakošu, protams. Bet durvis droši vien ar citu materiālu, lai rokas nevajadzētu lauzt, klājot šo virsū
Iesākti pakošanas darbi:
Laika trūkuma dēļ nepabeidzās, bet rīt gan turpināsies
Laika trūkuma dēļ nepabeidzās, bet rīt gan turpināsies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tik jaizdomaa vai atstaasi ventilaacijas cauruminjus vai arii pakosi pa virsu?
Tāda grīda saglabājusies? Kuzavu tiešām ļoti labu esi dabūjis
Skatoties un lasot visas šīs izvirtības, liekas ka manējo pat tolmetā nepieņems vairs
Bet, protams, projekts uz goda
Kur tur ir ventilācijas caurumi? :) Lielākā daļa ir tehnoloģisko caurumu, daži noliešanas caurumi.Agris rakstīja:tik jaizdomaa vai atstaasi ventilaacijas cauruminjus vai arii pakosi pa virsu?
Grīdai vispār neviena rūsas pleķīša, tikai pie gāzes pedāļa kronšteina bija kaut kas uzpledējis, bet notīrot ar birstīti, viss čikiuteo rakstīja:Tāda grīda saglabājusies? Kuzavu tiešām ļoti labu esi dabūjis
Nav jau tik traki :) Vienkārši tagad ir iespēja izvirtībām. Ja man būtu vecais auto, tad pusi no tā, ko tagad daru, nekad nebūtu darījis, varbūt..imis rakstīja:Skatoties un lasot visas šīs izvirtības, liekas ka manējo pat tolmetā nepieņems vairs
Būs laikam pie vienas jaukšanas man arī jānoopako savs gulbītis. A ko domā durvīm likt?
Viens variants - šo pašu, otrs variants - pūst mastiku.
tie ir tie korķi pa kuriem var noteceet ja liels mitrums sakraajas. nezinu cik labi taisiti vinjus ciet. vismaz bagaazniekaa kad uudens ietek redzeeju cik slikti ka vinsh netiek aara. bet salonaa cik tur daudz var tikt nez..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 130