Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 37
- chevron_right
Ja spried pēc tās bildes no priekšas naktī, tad nē, nelobās, tur vnk atspīd gaismas pret ūdens lāsēmcipruss18 rakstīja:man taa liekaas vai tev naasiim kraasa lobaas nost??
Šodien atnāca nelielie sīkumiņi, kas palīdzēs nepalikt bez moldingiem un padarīt klusāku salonu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smukas bildes, pat ar visām preludām! Pastijos kartē, 637km līdz manīm, dod ciemos uz aliņu!
Archizlv rakstīja:Smukas bildes, pat ar visām preludām! Pastijos kartē, 637km līdz manīm, dod ciemos uz aliņu!
:D:D "Tikai" Kur tu tieši atrodies? Varētu jau kādā vīkendā aizšaut maybe :)
Vai vari ludzu pateikt BMW numuru tiem durvju klipsiem ar gumijam? E36 tak tadi nenaca?Kon4a rakstīja:Šodien atnāca nelielie sīkumiņi, kas palīdzēs nepalikt bez moldingiem un padarīt klusāku salonu
Nāca nāca, numuru īsti nezinu, bet sūtīju no šejienes: http://www.ebay.co.uk/itm/230933893769? ... 1497.l2649///MM rakstīja:Vai vari ludzu pateikt BMW numuru tiem durvju klipsiem ar gumijam? E36 tak tadi nenaca?Kon4a rakstīja:Šodien atnāca nelielie sīkumiņi, kas palīdzēs nepalikt bez moldingiem un padarīt klusāku salonu
Vai arī, ja domā modlingu klipšus, tad tie ir MTech klipši - viņi atšķiras no parastajiem
Tur vnk jātaisa lielais e36.lv sabrauciens UK CIk mēs esam šinī galā, kāds zin?cipruss18 rakstīja:Neaizmirstiet mani arii uzaicinaaat
Tepat kaimiņu salā, Buncrana, Co.Donegal.Kon4a rakstīja:Archizlv rakstīja:Smukas bildes, pat ar visām preludām! Pastijos kartē, 637km līdz manīm, dod ciemos uz aliņu!
Ui, patālu diezganArchizlv rakstīja:Tepat kaimiņu salā, Buncrana, Co.Donegal.Kon4a rakstīja:Archizlv rakstīja:Smukas bildes, pat ar visām preludām! Pastijos kartē, 637km līdz manīm, dod ciemos uz aliņu!
Khī, khī, khī Paldies bandiT Tikai es joprojām nezinu, vai man patīk šitās stūres, bet nu jāpaprovē jau būs
koncha ja nepatiks,es vinju pa 60ls savakshu
maneja tieshi vakar izshkjiida
maneja tieshi vakar izshkjiida
ar kompatu pa brugji
Es rīt paprovēšu uzlikt, bet nayway pirsm pilnās likšanas gribu pāršūt>bandiT< rakstīja:Ja nepatiks tad nemsu atpakal :p
Yes, yes, beidzot atradu ilgi meklēto mantiņu
Kušu, kušu, es gaidu, kad nelīs, lai varētu ārā visu saķimerētcipruss18 rakstīja:atdod stuuri labaak
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 37