Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 43
- chevron_right
zinot palielam visu stāstu kopā kopš uzsāki driftot trasē , tad nu malacis, ka esi atkal ticis līdz trasei man laikam vairāk te patīk tā apņēmība un gribēšana braukt + tikšana pāri visām likstām. priekš driftwāgena krāsa
nu bundža gan joprojām nepatīk
nu bundža gan joprojām nepatīk
Aizvadits si gada pirmais posms drifta. Parades laika aizdegas motortelpas apsuvums, bet tas neattureja no kvalifikacijas braucieniem.. Diemzel, paliku septinpadsmitais, ar puspunktu mani parspeja Edgars Šalna.
Pats priecigs, prieks pirmas reizes viss ir super.
Pats priecigs, prieks pirmas reizes viss ir super.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šitā es kūpēju pēdējā e36 sezonas atklāšanā.
Pirmā kļūda ko neviens neizdara pie dzinēja swapa - neizrauj ugunssienas un tuneļa karstuma izolāciju
Pirmā kļūda ko neviens neizdara pie dzinēja swapa - neizrauj ugunssienas un tuneļa karstuma izolāciju
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Agangam ta pirmais test drive beidzas ar nodegushu auto
ar kompatu pa brugji
man ari maaciba bij pirms 3 gadiem kad aizdegas taa izolacija, uzreiz visam tagad plesu araa
auto tiesam labi izskatas
auto tiesam labi izskatas
Laikam jāizravē man ar, negribās degt vēlreiz
Varat izskaidrot kas tieši jums tur derg visiem??? Un no kāda materiāla tad ir tā karstumizolācija, ka tik vnk nosvilst?
Man kā nespeciālistam arī jautājums, kāpēc tās visas izolācijas nedeg pirms svapa?!
d[-_-]b
Cik manīts - viņa labi uzsūc eļļu - ja ir sulojusi vārstu vāka blīve, tad ir liela ceriba ka attļaujot izputējam palikt sarkanam - sāks gruzdēt..
Es noteikti Tavu gadījumu turpmāk izmantošu lai pārliecinātu citus par ugunsdzēšamā nepieciešamību
Starp citu, Šalnam tā ar bija pirmā oficiālā sacensība. Vismaz, cik atceros, viņam kādreiz bija e36 banāns, bet ar to nekur nepiedalījās (tad vel 'drifts' Latvijā bija žargons)..
Starp citu, Šalnam tā ar bija pirmā oficiālā sacensība. Vismaz, cik atceros, viņam kādreiz bija e36 banāns, bet ar to nekur nepiedalījās (tad vel 'drifts' Latvijā bija žargons)..
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
tpc ka pirms swapa visiem ir 1.6 vai 1.8 , un kaa zinam sie motori knapi tosolu uzsilda ,kur nu vel izputeju karstuDj Plosky rakstīja:Man kā nespeciālistam arī jautājums, kāpēc tās visas izolācijas nedeg pirms svapa?!
man saka deg ,un nebija nekas vel swapots , ka jau teica, piesucas ar ellu, dodod rucka , izputejs uzkarst ,un ta izolacija ir loti tuvu izputejam. un kaboom viss deg
Tad sanāk ka 6cilindrīgajiem viņa ir citādāka? Vai arī aizdegties iespēja tādi pati?
Vai tad nezin tiešām, ka tā izolācija ir jāmaina reizi piecos gados?
Tu zini cik tā lupata maksā jauna?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tagad zinu..... e36 cenā .... tāpēc labāk , lai tā lamata nodeg un lai var ieķert jaunu ar cerību, ka tā būs labāka
Nuuu, man jau bija doma vinu na*renizet, bet atliku lidz bridim, kad domaju kramet ieksa motoru.. Bet protams, ka to neizdariju
Nu nekas, viss beidzies labi, dabuja bik vairak "siltuma" bundza, neka vajadzetu
Sodien jau lielaka dala norauta, tiesi virs izpludes, parejo kada brivaka diena janonem
Nu nekas, viss beidzies labi, dabuja bik vairak "siltuma" bundza, neka vajadzetu
Sodien jau lielaka dala norauta, tiesi virs izpludes, parejo kada brivaka diena janonem
Es pie swapa pirmais ko izdarīju izlimeju jaunu tur visu... taka nesaki neviensjenchs rakstīja:Šitā es kūpēju pēdējā e36 sezonas atklāšanā.
tiko paskatijos GoPro ierakstu un redzams kaa dzēš visu
Loud N' Proud
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32