E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 91
- chevron_right
Tie sabraucieni tādi nopietni. Visiem zolīdi braucamie, nav neviena nolaista.
ja komentu nav, tad viss gerai! :smuks_kabris_M3:aivis328 rakstīja: ...un pedeja laika pec komentaru daudzuma izskatas ka vispar nevienam nepatik sis auto
P.s. ja gribi komentus, tad kkur barons bija ielicis videopamācību kā tos "iegūt"..
Beautiful Mechanical Wonder
SkaidrsLaurix rakstīja:ja komentu nav, tad viss gerai! :smuks_kabris_M3:aivis328 rakstīja: ...un pedeja laika pec komentaru daudzuma izskatas ka vispar nevienam nepatik sis auto
P.s. ja gribi komentus, tad kkur barons bija ielicis videopamācību kā tos "iegūt"..
Instagram INDIGAIS
naujau katru reizi jegas atkaroties
neko ne pielikt ne atnjemt sim auto, vins jau ir gatavs
kad saliec bildes, visi paskatas, ka super kabris nodomaa ka ari tadu gribetos un skir talak teemas, kur var kauko iedrukaat, piemeram pa nakljenem
neko ne pielikt ne atnjemt sim auto, vins jau ir gatavs
kad saliec bildes, visi paskatas, ka super kabris nodomaa ka ari tadu gribetos un skir talak teemas, kur var kauko iedrukaat, piemeram pa nakljenem
...
Ta jau vinjs ir bet nu gatavs vinjs tocna nav
Instagram INDIGAIS
Itkā emka, bet salonā kruķilkas.
Bet tā smuks.
Bet tā smuks.
tikka izlemts ka M3 tikks taisits atpakalj stock izskata un ipasi netiks ar vinju vairs braukts jo tiks lenam restaurets lai ir uz nakamo gadu viss tip top varbut ieliksu tirgot pa kosmosa cenu ja nu kads njem tad lai njem
Un vel kas sodien tikka ieguts viens e36 318is 1996 gada melns
Tad nu sis bus mans nakamais projekts aiz neko darit bet sis tiks taisits pec cita stila neka mani ieprieksejie e36
Roka ir japieliek sur tur auto pirms tikka nolikts bija izgajis apskati vel 2 men atlikusi galvenais jau ka motros ir labs
To do list
Japarlime griestu apsuvums un durvju apsuvums
jaieliek cits salons
janomaina viens sparns
jauzliek koiloveri
jauzliek pagais style 19 pec tam Borbets
jasakraso aizmugurejas arkas
janomaina motoram gaisa trubas un ellja
janomaina sture
janomaina spogulji
janokraso dzelteni lukturi
janonjem spoilers
un gan jau vel daudz kas cits
Te bus paris bildes kads vinjs izskatas sodien stavejis un nav mazgats gandriz gadu kur putni bijusi uzdirsusi tur laka ir beigta
Un vel kas sodien tikka ieguts viens e36 318is 1996 gada melns
Tad nu sis bus mans nakamais projekts aiz neko darit bet sis tiks taisits pec cita stila neka mani ieprieksejie e36
Roka ir japieliek sur tur auto pirms tikka nolikts bija izgajis apskati vel 2 men atlikusi galvenais jau ka motros ir labs
To do list
Japarlime griestu apsuvums un durvju apsuvums
jaieliek cits salons
janomaina viens sparns
jauzliek koiloveri
jauzliek pagais style 19 pec tam Borbets
jasakraso aizmugurejas arkas
janomaina motoram gaisa trubas un ellja
janomaina sture
janomaina spogulji
janokraso dzelteni lukturi
janonjem spoilers
un gan jau vel daudz kas cits
Te bus paris bildes kads vinjs izskatas sodien stavejis un nav mazgats gandriz gadu kur putni bijusi uzdirsusi tur laka ir beigta
Instagram INDIGAIS
apdomaa kartigi vai gribi saakt savest visu perfektaa kartibaa un jaunu savam m3 saku no pieredzes, maks paliks tuks aatri vien
un par to is, jau bija laiks atradit kadu citu auto, es vakar tiesi nodomaju, ka kadu laiku neesi nekadu citu e36 nopircis.
uztaisi projektu ar kompresoru
un par to is, jau bija laiks atradit kadu citu auto, es vakar tiesi nodomaju, ka kadu laiku neesi nekadu citu e36 nopircis.
uztaisi projektu ar kompresoru
...
Tici man Armando es nebiju domajis to restauresanu taa kaa tu to dari
Es tik taa lai viss ir tip top kas ir jamaina to nomainisu un parejo uzfrisinasu
Nee 318 es motoru tocna neaiztiksu zb jau perties ar tiem motoriem
Zilais cabrio stav nafig neviens vinju neperk esmu gatavs pa 1000€ atdot ja kads njem prieks sevis Nevis uz izardisanu
Es tik taa lai viss ir tip top kas ir jamaina to nomainisu un parejo uzfrisinasu
Zilais cabrio stav nafig neviens vinju neperk esmu gatavs pa 1000€ atdot ja kads njem prieks sevis Nevis uz izardisanu
Instagram INDIGAIS
isa salons izskatās tā piešmucēts itkā kolā mentos būtu iemests
bet tavs m3 ir super
bet tavs m3 ir super
baac, nekardiniaivis328 rakstīja:Tici man Armando es nebiju domajis to restauresanu taa kaa tu to dari
blaac ja nebutu jabrauc uz lv, es pec 4tram stundam butu pie tevis
...
Tev es vinju atdosu uz nomaksu ja ir velme.Armando rakstīja:baac, nekardiniaivis328 rakstīja:Tici man Armando es nebiju domajis to restauresanu taa kaa tu to dari
blaac ja nebutu jabrauc uz lv, es pec 4tram stundam butu pie tevis
Gribas lai ta masina aiziet uz labam majam :)
Instagram INDIGAIS
nu baaaaaac
man pec menesha uz lv. atlauj man salikt visu pa plauktinjiem
iechatosim caur mesengeri
...
Ok bet tu jau zini ka tava dzive vajag vienu cabrioArmando rakstīja:nu baaaaaac
Instagram INDIGAIS
jaa zinu
es te paplanoshu un tad jau sazinahos ar tevim rit
es te paplanoshu un tad jau sazinahos ar tevim rit
...
nu ja nav jau interesanti kad nav ko darit
Instagram INDIGAIS
Bļi, nebūtu tā pārdzīšana uz Lv tāds kosmoss un salona detaļu retums, lai pārliktu stūri pareizajā pusē, tad noteikti apsvērtu domu par iegādi!
jaa tiesi taa tumsi zilais ir pardots un ies uz labam majam
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32