dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 130
- chevron_right
dogMa taisi tā,lai mēs tavu jaunizcepto brīnumu varam pieteikt auto exotika 2012.
Būtu jau forši, bet man tie līdzekļi tik daudz nepietiks
Galvenais nokrāso un akurāti saliec bamperus utt.., par salonu, diskiem, stūrēm un ātruma uzgaļiem, to visu varam savāk no forumiešiem. Lai aizdod tev uz izstādes dienu!!!!
Domāju ka šeit ne mazums vien ir izdodami auto. Kaut vai Tavs erda..
DogMa Tu pravodku arī pa jaunu visu vilksi??
Jap, vilkšu savu pravodku iekšā. Nekā traka tur nav
Līdz kuram datumam, tad būs jāpiesaka?erda rakstīja:dogMa taisi tā,lai mēs tavu jaunizcepto brīnumu varam pieteikt auto exotika 2012.
Tu duls vai kāda vaina stokam?dogMa rakstīja:Jap, vilkšu savu pravodku iekšā. Nekā traka tur nav
Nē, nē, pa jaunu neko neizgudrošu Smuki izvilksim no manas vecās kupejas visu pravodku un atpakaļ jaunajā bundžā :)
zabis tad tad tikai lai būtu ar turbo inside
HK instalēsi iekšā?
Bundža pa pirmo
Bundža pa pirmo
Jap, instalēšu :)
Ja nav noslēpums, cik naudiņās izmaksāja HK komplekts? :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Ap 40Ls kopā.
Fjū.. Šodien izvilkti no vecās bundžas vadi un ievilkt, kā arī smuki sakārtoti visi vadi un nomainīta drošinātāju kastes apakšējā daļa Ļoti labi, ka palīdz šajā projektā man meičas brālis, citādāk viss jau būtu iztirgots detaļās
Atvainojos pa bilžu kvalitāti, bet atskaitei pietiek
Rīt nobeidzas grīdas pakošana, velkas iekšā HK pravodka, uzliekas visa piekare un laižas uz riteņiem, lai veco pelēcīti varētu izvilkt ārā, lai netraucē papām darboties
Atvainojos pa bilžu kvalitāti, bet atskaitei pietiek
Rīt nobeidzas grīdas pakošana, velkas iekšā HK pravodka, uzliekas visa piekare un laižas uz riteņiem, lai veco pelēcīti varētu izvilkt ārā, lai netraucē papām darboties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu ko varu es pateikt!!!!!!!!!!!
Tev paveicies ir ar MEIČU
Tev paveicies ir ar MEIČU
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ne jau tikai tāpēc, ka brālis ar zelta rokām
Es biju domaajis par to ,ka vinja saprot Tavu aizraushanos un hobiju!!!!!!!!!!!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nekas cits neatliek Bet tā jau, kā kuru reizi.. Bet saproti tak pats, nav normāli katru dienu no rīta līdz vakaram pavadīt garāžā
Ja MIIL tad saprartiis!!!!!!!!
Kad mainiiju savam motoru no 1,6 uz 2.5 maneejai vieniigais jautaajums bija "tev tieshaam to vajag?"
Atbilde bija ,ka sen to gribu , un vinja teica ,tad dari taa!!!!!!!!!!!!
Tagad meita nepaartraukti prasa , teet papbrauksi saaniski
(meitai 9 gadinji)
Kad mainiiju savam motoru no 1,6 uz 2.5 maneejai vieniigais jautaajums bija "tev tieshaam to vajag?"
Atbilde bija ,ka sen to gribu , un vinja teica ,tad dari taa!!!!!!!!!!!!
Tagad meita nepaartraukti prasa , teet papbrauksi saaniski
(meitai 9 gadinji)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 130