e36 by AndzaK_LV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 40
- chevron_right
Domā saies bez arku modificēšanas? Kautgan hz, moš pietiktu ja pakaļu sagāztu..AndzaK_LV rakstīja:Nu nuRiks* rakstīja:Būs pirmā kūts forumā!
Man jau ir arkas pakala valcetasRiks* rakstīja:Domā saies bez arku modificēšanas? Kautgan hz, moš pietiktu ja pakaļu sagāztu..AndzaK_LV rakstīja:Nu nuRiks* rakstīja:Būs pirmā kūts forumā!
sen jau gribeju tadus diskus un soreiz bija po cik vini maksa,
bus japalauza galva kadas riepas uzlikt. bet labus ir kad ir koilas vares skaisti piedzit sedinajumu pie diskiem.
kkas jau jadara lai kutina izskatas acim tikama!
bus japalauza galva kadas riepas uzlikt. bet labus ir kad ir koilas vares skaisti piedzit sedinajumu pie diskiem.
kkas jau jadara lai kutina izskatas acim tikama!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lol. Un tu vińus pa 700 paņëmi?
Ps. Aaarpraats.... pirms 1nas dienas bij pa leeto. Buutu labaak pagaidijis. Bet nu ok....
Ps. Aaarpraats.... pirms 1nas dienas bij pa leeto. Buutu labaak pagaidijis. Bet nu ok....
ka velos ta daru, vismaz tiku vala no m konturam, nepatika man tie diskiElvijsR rakstīja:Lol. Un tu vińus pa 700 paņëmi?
tgd 4lapu garuma sausminasies kad tads cipars utt, nu tak jusu nauda? ne tad sezat bikses un klusu
Un tagad pa 300 tirgojas taveji st23 "oem" ar et35?!
Tici vai ne bet man pohVladlen rakstīja:Un tagad pa 300 tirgojas taveji st23 "oem" ar et35?!
Powerī Tev sen jau piepistos huļi istaba nav izremontēta un ka ņehuj diskus pirkt hruščovkas remonta ceenā
Bet diski labi
Bet diski labi
Vel papeti cik puteklu uz gridasĢirts rakstīja:Powerī Tev sen jau piepistos huļi istaba nav izremontēta un ka ņehuj diskus pirkt hruščovkas remonta ceenā
Bet diski labi
Katram savs.
Dzivoju pie mammas
Bet ja nopietni,gribu redzet ka izskatisoes uz kuuts,jo uz kupejas man nepatik ka izskataas
Dzivoju pie mammas
Bet ja nopietni,gribu redzet ka izskatisoes uz kuuts,jo uz kupejas man nepatik ka izskataas
ar kompatu pa brugji
Biš uz roltoniem padzīvos un būs labi
Ja tie ir tie ar 9 un 10j, tad 700€ normāla cena, ko raudat?
Neuzmineji. Uz sausas sakaltusas maizes!KasparsG rakstīja:Biš uz roltoniem padzīvos un būs labi
Tad jau vēl sliktākAndzaK_LV rakstīja:Neuzmineji. Uz sausas sakaltusas maizes!KasparsG rakstīja:Biš uz roltoniem padzīvos un būs labi
Izskatīsies mega labi !
Arī uzskatu, ka 700 nav liela cena šiem diskiem, vienkārši fakts, ka kāds lahanulsa un atdeva tos pa 300
Arī uzskatu, ka 700 nav liela cena šiem diskiem, vienkārši fakts, ka kāds lahanulsa un atdeva tos pa 300
Bus labi, taisisim fotosesiju Aluksne
Jabut labi. Jasakraso durvis vel tikai un citi sikumi.DSSD rakstīja:Bus labi, taisisim fotosesiju Aluksne
Bet sobrid jaatrisina problema ar motoru.
Obligati! Tomarins jau par to pasu !
Uiiiii
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …