CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 59
- chevron_right
StreetHooligans rakstīja:
videji pa rigu nem par e36 sliekshna parmetinasanu ,,darbs,, no 80 euro lidz 170 euro
Nu manējam darbs ir 150 par slieksni tā kā tu nonāc ar sevi pretrunās par to dārgumu.
Vienīgais, uz ko es varu ieekonomēt pāris eiro, ir nepirkt detaļas no viņiem, bet pašam atrast, kurš tirgo lētāk.
Starp citu, visas cenas man ir ar PVN.
+PVN? Lol omg
pa 500e labāk lai tie sliekņi ir no alumīnija, citādāk nav jēga.
Cik izmaksātu carbona sliekšņi
JānisK-[JK] rakstīja:Tie 500eiro kvalitatīvam darbam ar materiāliem ir normāla summa! uzsveru kvalitatīvam!
Kad jūs cilvēki beidzot sapratīsiet, ka metināt auto, nav trula bleķīša pielīmēšana ar punktiņiem un špakteles spaiņa uzsmērēšana lai visu to kuiņu neredz
Kvalitatīvi iemetināt slieksni nozīmē aturbt visus vajadzīgos punktus, atdalīt paneļus un sagatavot jaunā remonta sliekšan iemetināšanai, tai lai tas ir pēc iespējas tuvāk rūpnīcas variantam! tas tā īsumā!
Ja tie 500eiro ir par vienkāršu remonta sliekšņa pielīmēšanu (piemetināšanu) ar punktiņiem no ārpuses tad jā tas ir kosmoss!
Neviens tev to slieksni no rokas neloka.slieksnis sedanam maksaa 20 euro.
Vienu slieksni parmetinat ljoti labi aiznjem vienu dienu.
Neparvertee sava darba vertibu chaliit.mes tomer latvija atrodamies
Un man sak likties ka cak dirsh par cenaam lai paspideetu
ar kompatu pa brugji
Un man sak likties ka cak dirsh par cenaam lai paspideetu[/quote]
es varu iedomaties kads gateris tur bus 1 dienas laika parmetinat slieksni..
Un man sak likties ka cak dirsh par cenaam lai paspideetu[/quote]
es varu iedomaties kads gateris tur bus 1 dienas laika parmetinat slieksni..
sodien tiesi amputeju vienu slieksni. ja nau pilnigi kapi, pa dienu var nourbt slieksni, nostruklot , sametinat(pastiprinat)dankrota vietas un varbut nogruntet. nu nah. labak butu kadam samaksat.
jaatjuunee m42
principa 1 slieksnis taisas 2 dienas
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
no agra rita-velam vakaram ja..tas ir neskaitot gruntesanu un talaku apstradi u.t.t.cipruss18 rakstīja:Vecit ne visiem rokas no dirsas aug.
nu cik reāli aizies laiks katram darbam?aptuveni
Nu mljed nejau 500€ par abiem sliekšņiem un lielākie bļāvēji jau ir tie paši meisteri kuri hz vai vispār tā konkrēti ir metinājuši ,nevis ķap ļap!!
Nu ja vēl grib izkodināt rūsu no visām porām, tad jā, var arī nedēļa uz katru slieksni aiziet. Bet to gandrīz neviens nekad nedara.
pirmkart slieksni nav nemaz ta konkreti jametina,ja nezinaji...
otrkart 500 eiro ir ok. cipars..par attiecigu kvalitati..
pa 300 eiro neviens sevi cienoss meistars neies urbt nost pa metinajumu suvem,nenemot vera vel,ka tadam darbam ir jaizarda pus masina(sparni,durvis)
treskart lielakie blaveji ir tie, kuri brauc ar Zurku,jo lielakajai dalai nav naudas lai ielietu baka vairak par 15-20 eiro..
otrkart 500 eiro ir ok. cipars..par attiecigu kvalitati..
pa 300 eiro neviens sevi cienoss meistars neies urbt nost pa metinajumu suvem,nenemot vera vel,ka tadam darbam ir jaizarda pus masina(sparni,durvis)
treskart lielakie blaveji ir tie, kuri brauc ar Zurku,jo lielakajai dalai nav naudas lai ielietu baka vairak par 15-20 eiro..
zelta vārdi, es teiktu 50% foruma!poweredbygirts rakstīja: lielakie blaveji ir tie, kuri brauc ar Zurku,jo lielakajai dalai nav naudas lai ielietu baka vairak par 15-20 eiro..
Čalīt tā var teikt tikai tad ja no konkrētā darba apjoma un procesa kātā nav nekāda saprašana vēreiz atkārtošu, kvalitatīvi nomainīt slieksni nav tas pats kas uz punktiem "pielīmēt" no ārpuses!cipruss18 rakstīja:JānisK-[JK] rakstīja:Tie 500eiro kvalitatīvam darbam ar materiāliem ir normāla summa! uzsveru kvalitatīvam!
Kad jūs cilvēki beidzot sapratīsiet, ka metināt auto, nav trula bleķīša pielīmēšana ar punktiņiem un špakteles spaiņa uzsmērēšana lai visu to kuiņu neredz
Kvalitatīvi iemetināt slieksni nozīmē aturbt visus vajadzīgos punktus, atdalīt paneļus un sagatavot jaunā remonta sliekšan iemetināšanai, tai lai tas ir pēc iespējas tuvāk rūpnīcas variantam! tas tā īsumā!
Ja tie 500eiro ir par vienkāršu remonta sliekšņa pielīmēšanu (piemetināšanu) ar punktiņiem no ārpuses tad jā tas ir kosmoss!
Un man sak likties ka cak dirsh par cenaam lai paspideetu
Neviens sevis cienošs meistars to nedarīs! rēķini ka 500eiro nav tas pats kas lati, otrkārt tur ietilpst, materiāli, elektrība instrumentiem, amortizācijas izdevumi un darba samaksa!
Nu jā manā rajonā ir čalis ar pamatizglītību, kurš par 10eiro dienā strādā acis nepacēlis, lai varētu izdzīvot, sākot ar demontāžas darbiem beidzot ar atejas izvešanu, varbūt tāds arī tur jātos par simbolisku atlīdzību!
Padomā pats vai tu šo procesu ar savām taisnajām rokām darītu par pāris simtiem!?
joptvai, jāiet tak metinātāju skolā
cik tur sanāk par 1 slieksni darbs dienā? 100 euro?
mēnesī 2k? izrādās, ka neslikti pelna, bet dzīvo pagrabā un strādā šķūnii
cik tur sanāk par 1 slieksni darbs dienā? 100 euro?
mēnesī 2k? izrādās, ka neslikti pelna, bet dzīvo pagrabā un strādā šķūnii
Neviens tev to neaizliedz, mācies strādā un pelni
Kurš tad tev dzīvo pagrabā un strādā šķūnī?
Kurš tad tev dzīvo pagrabā un strādā šķūnī?
Labs metinātās labi pelna, nav noslēpums. BET problēma sākas cilvēkos/klientos, kuriem vajag "tikai priekš pārdošanas". Jau tagad var redzēt, kurš būtu gatavs maksāt tādu summu par sliekšņu pārmetināšanu.. paši esat pieraduši pie sūdainas kvalitātes un jau liekas standarts.
Man arī zināms viens labs metinātājs, bet vairs neņem virsbūves darbus, jo neviens negrib maksāt tādu summu, ko tas ir vērts par tiešām kvalitatīvu darbu.
Ar visu matetiālu un neredzot iekšējo sliekšņu, grīdas stāvokli, 500€ (sliktākajā gadījumā) ir ok cipars, manuprāt.
P.S. Cerams, ka tiešām kvalitatīvi sametinās.
Man arī zināms viens labs metinātājs, bet vairs neņem virsbūves darbus, jo neviens negrib maksāt tādu summu, ko tas ir vērts par tiešām kvalitatīvu darbu.
Ar visu matetiālu un neredzot iekšējo sliekšņu, grīdas stāvokli, 500€ (sliktākajā gadījumā) ir ok cipars, manuprāt.
Braukšu rīt ciemos, pastāstīšu, ko viņš grasās darīt ar maniem sliekšņiem.dogMa rakstīja:Labs metinātās labi pelna, nav noslēpums. BET problēma sākas cilvēkos/klientos, kuriem vajag "tikai priekš pārdošanas". Jau tagad var redzēt, kurš būtu gatavs maksāt tādu summu par sliekšņu pārmetināšanu.. paši esat pieraduši pie sūdainas kvalitātes un jau liekas standarts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 59