Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 65
- chevron_right
Malacis, tā turpini! Tik pasit biš vairāk pa to sajūgu.
Cepuri nost un lai Tev tālak sanāk vel labāk
heh paldies par komplimentuRidlihs rakstīja:te lielākā daļa wannabe drifteri (tajā skaitā mani ) atpūšas , salīdzinot, kā meitēns krāmē
Tas gan...ziinu ir lietas kas vēl jāpieslīpē... Pie tā ļōoooti drīz tiks piestrādātsfishers rakstīja:Malacis, tā turpini! Tik pasit biš vairāk pa to sajūgu.
Paldies, centīšos cik spēšu, būs treniņiem finanses- būs lielāki rezultātimk3ea88 rakstīja:Cepuri nost un lai Tev tālak sanāk vel labāk
Viens no retajiem topikiem, kuram pasekoju līdzi. Super, malacis
Mīļš paldiesgilbert rakstīja:Viens no retajiem topikiem, kuram pasekoju līdzi. Super, malacis
Tātad šodien diezgan stresaina, dažādu pārdzīvojumu un arī fantastisku emociju pilna dieniņa, vispirms es vēlētos ļooti ļoooti lielu paldies pateikt 3B Motorsport un Arvim Regutam par superīgu pārsteigumu tas ir - polibuksītes!!! Milzīgs paldies Siikajam par buksīšu maiņu un kā arī milzīgs paldies Biker Toys par savirzi!
Pēc šodienas mazajiem tehniskajiem uzlabojumiem, auto trasē beidzot sāka justies vairāk valdāmāks un patīkamāka slīdēšana, un par to smaids līdz ausīm!!!
Treniņš arī izvērtās interesants, pirmo reizi pa šo trases konfigurāciju braukts, bet nju bij ok neskaitot beigās mazās tehniskās ķibelītes, bet nu bez tā jau arī neiztikt.
Bet nju paldies vēlreiz visiem atbalstītājiem, reku pāris bildītes no šodienas priekiem!
Pēc šodienas mazajiem tehniskajiem uzlabojumiem, auto trasē beidzot sāka justies vairāk valdāmāks un patīkamāka slīdēšana, un par to smaids līdz ausīm!!!
Treniņš arī izvērtās interesants, pirmo reizi pa šo trases konfigurāciju braukts, bet nju bij ok neskaitot beigās mazās tehniskās ķibelītes, bet nu bez tā jau arī neiztikt.
Bet nju paldies vēlreiz visiem atbalstītājiem, reku pāris bildītes no šodienas priekiem!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nofoche sliekshnjus
Tak parmetini mashinas apakahu
Tas nav zdirsiens,bet ieteikums
ar kompatu pa brugji
Klausies sākk jau apnikt tavi šitie dirsieni, es pati ļoti labi zinu kādas ir problēmas manai mašīnai un kas ir jādara vēl.cipruss18 rakstīja:Nofoche sliekshnjus
ZB jau tiešām, paskaties uz sevi un savām lietām, nekā lien tur kur tevi neprasa.
Kad būs finanses tad arī mainīšu bundžu, bet tas nu galīgi tevi neskar neesi man ne vīrs ne dzīvesbeidrs.
Vari droši tos komentārus paturēt pie sevis!
Paldies par uzmanību, viss čau!
+328~ jaaskataas uz efektiem nedz defektiem pus forumam nav slieksnu ,ja ir tad tik vizuali ,nolikt jau visi maak ,bet kko paraadit par ko applaudee un brinaas puse no foruma ir jaamaak , Sabiin uztver kritiku ,kaa skaudiibu ... P.s bez obid runaju visparigi un objektivi..
Drive until you die with your e36
Iemacies kritiku uznjemt!
Ja es dirst gribetu,pastastitu visas tas shausmas,bet nu ja brauc driftaa un sachos,vizualajam vajadzetu but nu kartibaa.uzliec uzlikas kaut vai
Tu tak uz klubu neej treninjbikses cauraas ne taa???
labi,tauta ir runaajusi
Un te nav vispar nekada sakara ar skaudibu un braukt es maaku
Ja es dirst gribetu,pastastitu visas tas shausmas,bet nu ja brauc driftaa un sachos,vizualajam vajadzetu but nu kartibaa.uzliec uzlikas kaut vai
labi,tauta ir runaajusi
ar kompatu pa brugji
nofočē savus sliekšņus un stūrus kas aiz priekšējiem spārniem
Es māku uzņemt kritiku un pati loti labi zinu kādi ir mīnusi bembim un kas vēl ir jādara, bet ja vienu un to pašu dir* nonstopa sāk jau mazliet piegriezties.cipruss18 rakstīja:Iemacies kritiku uznjemt!
labi,tauta ir runaajusi
Ej kakā citur nevis manā topikā.
Un es pati zināšu, kas man ir jādara un kas nav, kā jau teicu neesi man ne tēvs nekas, lai mācītu man kā dzīvot.
nujā, ok palūkošu tavā topikā, cik pilntiesīgi tu vari pieprasīt tās bildescipruss18 rakstīja:Tu to man prasi??
man leikas, vai Sabinčiks vnk tev kādreiz ir kurvīti iedevusi, ja jau tu viņai tik ļoti par sleikšņiem rieb, un pašam braucot ar tādiem pašiem
Pēdējais labojis -AF- - 07 Jūn 2014, 11:23, kopā labots 1 reizi.
Jums kā kūtī-spalvas pa gaisu visiem!
Forši, ka tev viss izdodas!
Jau teicu, ka tev riktīgi veicās, sponsori no visām pusēm!
Forši, ka tev viss izdodas!
Jau teicu, ka tev riktīgi veicās, sponsori no visām pusēm!
Vienalga pa sliekšņiem , galvenais ka ritoša ir labā kartībā un dzinējs. Prieks dzirdēt ka Tev viss izdodas
Labi es atvainojos kaatljavos sliekshnjus piemineet :)
dod talaak ruchkaa un lai labi lt kuup gumija
dod talaak ruchkaa un lai labi lt kuup gumija
ar kompatu pa brugji
Ciprusam pret Sabinčiku cerība vēl nav mirusi!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 65