Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 62
- chevron_right
pa kādai ierastajai..!
Baigi gribās, ko krasi pamainīt, bet cietīšos līdz ziemai un nākamajai sezonai.
Plānos šis un tas ir!
Baigi gribās, ko krasi pamainīt, bet cietīšos līdz ziemai un nākamajai sezonai.
Plānos šis un tas ir!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pirmā un otrā bilde vienkārši superīgas!
baigi patīk rižiki šim eksemplāram
bet nu īsti ko tu vari mainīt, tikai mainīt diskus kā zeķes, lai saprastu kuri būtu inčīgāk
bet nu īsti ko tu vari mainīt, tikai mainīt diskus kā zeķes, lai saprastu kuri būtu inčīgāk
Ieraugot topika apdeitu, vēru jau vaļā ar domu (nezkapēc), ka būs citi diski un vajadzēs lamāties
Bet nu bildes nice un viss labi, neko mainīt tur nevajag
Bet nu bildes nice un viss labi, neko mainīt tur nevajag
ja man tads butu es neuzdrosinatos kko mainit jo ir baigi labs
paldies, par to, ka jums patīk!
Man tomēr ir tā, ka kaut kas trūkst un liekas , ka zinu kas!
AgnisB, moš, jau nojaušs!
Arī interjērs jāuzlabo, tad vēl tehniski šis tas jāuzlabo, gan skatam, gan komfortam. Ir nepieciešamības/problēmas, kuras vienkārši ir jāatrisina! Darboties vēl var daduz un dikti un es te nerunāju par uzlabojumiem, bet gan par defektu novēršanu un jaunu nepieļaušanu!
Man tomēr ir tā, ka kaut kas trūkst un liekas , ka zinu kas!
AgnisB, moš, jau nojaušs!
Arī interjērs jāuzlabo, tad vēl tehniski šis tas jāuzlabo, gan skatam, gan komfortam. Ir nepieciešamības/problēmas, kuras vienkārši ir jāatrisina! Darboties vēl var daduz un dikti un es te nerunāju par uzlabojumiem, bet gan par defektu novēršanu un jaunu nepieļaušanu!
Varu derēt, ka nabaga erda, skatoties citu topicus, kož lūūpā aiz tā, ka nezin ko lai savam pamaina, lai būtu interesantāks, jo nespēj noticēt, ka ir gatavs jau
Man ir ļoti lielas aizdomas, ka es zinu ko viņš taisās pamainīt, tikai es ceru ka tā nenotiks
STUDENTS rakstīja:Varu derēt, ka nabaga erda, skatoties citu topicus, kož lūūpā aiz tā, ka nezin ko lai savam pamaina, lai būtu interesantāks, jo nespēj noticēt, ka ir gatavs jau
es nešpikoju no citiem!!!!!!
Daru to, kas liekas, ka man patīk, bet ne vienmēr tas izrādās tas, kas man patīk!
Ceru, ka saprati!
tā jau manuprāt nav špikošana, bet kā iedvesmošanās un velmi uzdzenoši, kautko padarīt savam auto.
erda fuu.. Tu galīgi mani pārprati
Drīzāk kā m4z saka, ka vnk visu laiku nemetīgi gribi arī kko savam pamainīt.. jo apnīk vecais izskats un tādā garā. bet īsti negribi eksperimentēt, jo ir saucamais senjora eksemplārs, kur viss jau ir ideāli.. tā biju domājis
Drīzāk kā m4z saka, ka vnk visu laiku nemetīgi gribi arī kko savam pamainīt.. jo apnīk vecais izskats un tādā garā. bet īsti negribi eksperimentēt, jo ir saucamais senjora eksemplārs, kur viss jau ir ideāli.. tā biju domājis
1. bildee kkaa glushaks izskataas pa garu jeb mashiina pa iisu
e3x nekad nav gatavs vnm ir ko pietaisiit vai pamainiit.
e3x nekad nav gatavs vnm ir ko pietaisiit vai pamainiit.
Jap erda, Tev vajag kaut ko pamainīt ar izpūtēju. Da kaut vai noņem tos uzgaļus, būs daudz labāk!
gan jau liks virsū stock bamperus virsū, jo dzeltanās lampas jau ir
Jamm.. manlieks, ļoti liela daļa šobrīd tiecas pēc stanceworks stiliņiem ar interesantiem diskiem un stickeriem, stockiem utt..
Manuprāt, šim eksemplāram ir jāpaliek šādam.. nedomāju, ka būtu prāta darbs likt stock bamperus utt.. bet nu ja galīgi nav ko darīt un nauda nav kur likt, tad uz priekšu.. būtu interesanti palasīt
Manuprāt, šim eksemplāram ir jāpaliek šādam.. nedomāju, ka būtu prāta darbs likt stock bamperus utt.. bet nu ja galīgi nav ko darīt un nauda nav kur likt, tad uz priekšu.. būtu interesanti palasīt
varētu jumtu nozāģēt un uztaisīt cabrio ar cieto jumtu!RENIO rakstīja:gan jau liks virsū stock bamperus virsū, jo dzeltanās lampas jau ir
bet lai nebūtu kā visiem, pats piemontē eņģes un pie vējstikla klipšus, lai vari azitaisīt
erda rakstīja:
jau kādu laiku interesējos par jumta reliņiem, tik paralēlajiem-gar sāniem!
http://www.ebay.com/itm/Unpainted-BMW-E ... db&vxp=mtr
Man liekas, ka ar reliņiem būtu diezgan simpātisks kopskats
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
būtu pats labākais!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28