poweredbygirts e36 sujmotors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Aizmugure arī ir konkrēti pa augstu,bet uz šiem diskiem sākumā jāizvalcē arkas un tad atkal jāpārkrāso Bet to noteikti darīšu, džips nepaliks
smuki diski
No e46 r17 8j et 15
Man jau šķiet, ka jālaiž vēl dikti zemāk, lai tiešām varētu teikt, ka ir sēdināts.
+1, ļauj vaļu gravitācijas spēkamNixon rakstīja:Man jau šķiet, ka jālaiž vēl dikti zemāk, lai tiešām varētu teikt, ka ir sēdināts.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Katrā ziņā stokam aizmugure ir zemāka.
Nu tak zinu zinu Tak diskiem et ir 15 , taa vnk. nevar un nomest cik zemu grib
Skatoties bildē izskatās ka sagāžot riteņus / \ bez problēmām ieietu arkās.
Mani tas spārns kaut kā nepārliecina... Kad otrā lukturī krustu liksi?
Sākumā tā arī mēģināšu darīt Bet vēl nē,jāpagaida,nevar ta'4u visu uzreiz Tev jau vispār tur ir pilnīga zeme, tev ir Aizmugurē, bet protams ka priekšu laidīšu vēl zemāk!Ruu rakstīja:Skatoties bildē izskatās ka sagāžot riteņus / \ bez problēmām ieietu arkās.
Krusts jau ir ielikts un ir arī mazliet individualizēts,tulīt iešu ārā un ielikšu fotku!
Krusti vietā! plus powerebygirts.lv ticis logā! + random snapi...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir labi... Rižiki ļoti labi izskatās. Aizmugurējās lampas vajag sarkanas.
Ja būtu OEM bezrūsas spārns, skats būtu diezgan patīkami.
Līdz ziemai būs,tas tagad tāds vasaras variants, man arī rižiki patīk un aizmugurē par sarkanajām lampām arī jau doma tiek apsvērta!
Es tonēju ar šādu laku... Baloniņš maksā 3.16ls un pietiek abām lampām. Iesaku visu izpūst uzreiz, kamēr vēl nav nožuvis... Savādāk, pūšot pa kārtām radīsies matēts efekts.
patik ka izskatas tie diski
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Tnx. par ieteikumu! Tā arī darīšu!Nixon rakstīja:Es tonēju ar šādu laku... Baloniņš maksā 3.16ls un pietiek abām lampām. Iesaku visu izpūst uzreiz, kamēr vēl nav nožuvis... Savādāk, pūšot pa kārtām radīsies matēts efekts.
Tikko ieinstalēts spido panelītis no m43b16, beidzot man ir tahometrs un ekonometrs un spidometrā vairāk par 220 km/h, tikai būtu labi ja līdz tiem pašiem varētu tikt Bet salonā uzreiz ir tāds
Ir radusies doma uzinstalēt golf vr6 lūpu, bet sākumā ar baloniņtūņa palīdzību nokrāsot baltu, kādu laiku piedurties, bet nevaru saprast kā būs, varbūt te ir kāds kurš mācētu fotožopā uztaisīt man kko tādu! Būtu ļoti pateicīgs!
Ir radusies doma uzinstalēt golf vr6 lūpu, bet sākumā ar baloniņtūņa palīdzību nokrāsot baltu, kādu laiku piedurties, bet nevaru saprast kā būs, varbūt te ir kāds kurš mācētu fotožopā uztaisīt man kko tādu! Būtu ļoti pateicīgs!
Varētu iet kopā ar baltiem diskiem... Šķiet, ka agRo arī ir balta lūpa, izskatās normāli.
Sākumā uzliec parastu melnu, tad varu uztaisīt baltu.
Sākumā uzliec parastu melnu, tad varu uztaisīt baltu.
Ok. sarunāts!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9