Mans 325tds individual touring!

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
>bandiT<
Ziņojumi: 287
Pievienojies: 22 Jūl 2012, 17:01
Braucu ar: Braucamo
Reputācija: 1

motors nebija vel noklapeets! Man isi pec pirksanas bija brauciens pa vaciju, tur biskit pavilku un tas arii izardija visu! Pats vainigs nevar vainot saimnieku! Tiesam nedomaju, ka vins paredzeja to!!
Kaut kas briest!
Profila bilde
korsa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 1363
Pievienojies: 10 Jūn 2011, 20:59
Braucu ar: Pilnpiedziņu
Atrašanās vieta: Rīga;Koknese, Helsinki
Reputācija: 3

Veiksmi atdzīvināšanas darbos!
Ja nav noslēpums-kādās naudās iet 2,5tds dzinējs?
Varbūt var nedaudz piesviest un iemest 3,0 d? Vai tā ir pārāk liela piņķerēšanās!?! :rolleyes:
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

Ja neko nejaucu, tad Marihuāns kaut kur minēja ciparu 2000, lai 3.0 dīzelīti ieliktu. Bet viņš gan no benzīnnieka mainīja... :rolleyes:
Profila bilde
možais
Ziņojumi: 2635
Pievienojies: 09 Apr 2011, 13:10
Braucu ar: m52tub28 & e61
Atrašanās vieta: Cēsis, Allaži
man marihuans mineeja +- 1000ls ar visu kopaa.. :D :clap:
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

Var jau būt, es tiešām varu kaut ko jaukt. Lai nu kā, bet cipars bija :o :o :o
Profila bilde
BuKTOP
Ziņojumi: 869
Pievienojies: 20 Jūl 2012, 11:30
Braucu ar: Marrakesh kūts
Atrašanās vieta: Mārupes
Reputācija: 2

>bandiT< rakstīja:motors nebija vel noklapeets! Man isi pec pirksanas bija brauciens pa vaciju, tur biskit pavilku un tas arii izardija visu! Pats vainigs nevar vainot saimnieku! Tiesam nedomaju, ka vins paredzeja to!!

Var jau buut ,ka taa ir vnk apstaaklju sakritiiba jebshu arii ieprieksheejo saimnieku nolaidiiba uzturot auto ..
Lai vai kaa tur buutu - noticis ir tas kas noticis.

Ceru ,ka es nenonaakshu shaadaa situaacijaa ,bet ja nu gadijumaa nonaakshu noteikti apsveershu domu par m57 motoru.
Kapeec m57 nepapeetiiji ?
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

Kā tad... M57 dzinēju sāka ražot tad, kad žurkas beidza ražot un tāds swaps nav legāls. Katru gadu ejot TA būs inspektoram jānoloka ūdenszīmju papīrīši. :yes: Ideja, kā tāda, jau diezgan padumja saknē. ;)
Profila bilde
>bandiT<

Nu pasam bija doma par 3.0 diizeli! Bet izvertejot situaciju un parunajot ar meistariem sapratu, ka tas vienkarsi galigi neizdevigi! Bmw ir sarezgiits, katram motoram savadaki vadi un viss parejais, loti liela tjeepa to nomainit! +reali tads motors ir nenormali dargs + karbu ari vaig! Un tads motors ar manualo ir vel dargaks!

Motoru nopirku no anglijas! Teiksu godigi taada veiksme! 67 marcinas ebayaa! + vel transports, bet tapat nenormali smiekliga cena un protams bus daudz veseligaks jo cik zinu tur apdrosinat jaunietim tadu masinu ir neiespejami! Motoram kjeedes nomainitas paris tukstosus atpakal! Sprauslas jaunas, udens pumpis jauns! Dabusu ar visu atrum karbu! Visu visu! Reali baigi paveicas! :supeer:

Es vel ar ieprieksejo saimnieku uzturu patstavigu kontaktu! TIesam saubos vai vins zinaja, ja ari zinaja, pats jau pirku, nevaru parmest vinam! Lai vai ka tresdien jau liksim ieksa jaunu sirsninu! Nevaru sagaidiit!
Kaut kas briest!
Profila bilde
madarsv
Ziņojumi: 158
Pievienojies: 25 Jūn 2011, 20:53
Braucu ar: BBS RS
Rons rakstīja:Kā tad... M57 dzinēju sāka ražot tad, kad žurkas beidza ražot un tāds swaps nav legāls. Katru gadu ejot TA būs inspektoram jānoloka ūdenszīmju papīrīši. :yes: Ideja, kā tāda, jau diezgan padumja saknē. ;)
Pilnīgas muļķības, pat e30 legāli vari iziet TA ar M57 :doh:
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

madarsv rakstīja: Pilnīgas muļķības, pat e30 legāli vari iziet TA ar M57 :doh:
varēt jau var arī ar vaz motoru, bet vismaz ~10 gadus atpakaļ tā skaitījās 2. kategorijas pārbūve ar visu to gemoroju. mainījām džipam dzinēju : ja būtu sākumā visu pārdomājis, tad būtu domu atmetis pašā saknē...

šajā gadījumā arī liekas ne visai izdevīgs pasākums: 1. žurkas cena. 2. swaps.3. pārbūves izdevumi.4.pārreģistrācija.= ~E46 cena. tad kāpēc maksāt vairāk ? :rolleyes: ja būtu kāds projekta/drifta auto, tad cita runa. ;)
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
Rons rakstīja:
varēt jau var arī ar vaz motoru, bet vismaz ~10 gadus atpakaļ tā skaitījās 2. kategorijas pārbūve ar visu to gemoroju. mainījām džipam dzinēju : ja būtu sākumā visu pārdomājis, tad būtu domu atmetis pašā saknē...

šajā gadījumā arī liekas ne visai izdevīgs pasākums: 1. žurkas cena. 2. swaps.3. pārbūves izdevumi.4.pārreģistrācija.= ~E46 cena. tad kāpēc maksāt vairāk ? :rolleyes: ja būtu kāds projekta/drifta auto, tad cita runa. ;)
bet ja konkrētais modelis cilvēkam patīk vislabāk?un ja līdzekļi to atļauj, kapēc gan cilvēkam nelikt tādu dzinēju?katrs tak dara kā vēlas :rolleyes: Es personigi ja dīzelim mainītu dzinēju un spētu to atļauties, tad obligāti liktu 3.0 dīzeli :supeer:
Profila bilde
>bandiT<

es domaju, ka jebkurs to darit, bet reali tas galigi neatmaksajas, vienigi tad, ja esi ieplanojis braukt ar to masinu un vel delam atdot braukt :D
Kaut kas briest!
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

Rons rakstīja:

Vai neesi dzirdējis šādu tekstu?
BMW 3 seerija beidzaas pie e36
:gigigi:
Profila bilde
jurcis
Ziņojumi: 860
Pievienojies: 10 Apr 2011, 11:47
Braucu ar: e30 un e46

Rons rakstīja:

Pārbūves izmaksas ir nekādas ja e36 kurā jau ir diesel leik jebkādu diesel rindinieka dzinēju, tikai piereģistrēt pirmās pakāpes pārbūvi kas izmaksās apmēram 30 ls, tehniskā parbaude, plus tehniskās apliecības maiņa.
Profila bilde
>bandiT<

izmaksas ir lielakas, jo visi vadi, kontakti, sensori un viss parejais ir savadaks! Bmw ir diezgan daudz elektronikas! Jau interesejos, bija doma nemt 3nieku, bet tiesam nau viegls swaps tas!
Kaut kas briest!
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
>bandiT< rakstīja:izmaksas ir lielakas, jo visi vadi, kontakti, sensori un viss parejais ir savadaks! Bmw ir diezgan daudz elektronikas! Jau interesejos, bija doma nemt 3nieku, bet tiesam nau viegls swaps tas!
jurcis bija domajis izmaksas par pāreģistrēšanu iekš csdd :rolleyes:
protams ka ielikt to 3.0 ir dārgāk un sarežģītāk :yes:
Profila bilde
jurcis

Paldies ka palaboji, aizmirsu pieminēt, tieši tā biju domājis izmaksas iekš CSDD.
Profila bilde
jurcis

>bandiT< rakstīja:izmaksas ir lielakas, jo visi vadi, kontakti, sensori un viss parejais ir savadaks! Bmw ir diezgan daudz elektronikas! Jau interesejos, bija doma nemt 3nieku, bet tiesam nau viegls swaps tas!
Nu ja ir runa par paša dzinēja izmaksām tad protams ka tas ir dargāk nek 2.5tds, bet nu tapēc jau tas ir swaps, bet rezultāts patiešam ir :o Kā marihuāns teica vidējais patēriņs ~5,5 tas auto jau ne cik nesver priekš tā dzinēja, ar vadiem tur nekas traks nav.
Profila bilde
>bandiT<

jaa es to biju jau kkur dzirdejis! Pasam jau baigi gribetos to motorinu, bet tiesam dargs prieks :(
Kaut kas briest!
Profila bilde
marihuans
Ziņojumi: 422
Pievienojies: 14 Mar 2011, 20:56
Braucu ar: 3x666

možais rakstīja:man marihuans mineeja +- 1000ls ar visu kopaa.. :D :clap:
2000ls tas viss apstaajaas,1000ls pat detaljaas iizii salasaas ;) :hahaha: