Gekona konstruktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
Paldies, ka arī lauku tehniku arī bildē!
Gekons rakstīja:Paldies, ka arī lauku tehniku arī bildē!
Viedoklis intrese
Kā varētu izskatīties sēdekļi pusādas ar audumu vidū tumši zilu uz manas smiļšu krāsas bundžas?
Ps Paldies Kompat par tavu godigo viedokli...
Kā varētu izskatīties sēdekļi pusādas ar audumu vidū tumši zilu uz manas smiļšu krāsas bundžas?
seedinaat
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Sēdināšana un diski tikai uz pavasari būs! Negribas coilas pagaidām uz ziemu pirkt, jo vajadzes braukat ar tādu kā tagad tāpatām!
Vizuāls materiāls iztēles rosināšanai.Gekons rakstīja:Viedoklis intrese
Pie melniem griestiem un visa parējā, domāju, būtu tīri OK.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paldies par viedokli!
nu jau ir kautkas tāds kā Finks dotajā uzskates materiālā tad ir ok, es biški sajaucu savā galvā zilgano audumu ar ādu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Viss kārtiba Kompot!
Vakar prikola pēc uzinsteleta lupa pasata... :)
Paldies Siikajam...Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man nepatīk! Tev tā auto krāsa tāda specifiska, tapēc, manuprāt,grūti piemeklēt kko, kas piestāv! Protams,redzot dzīvē, viedokli varu mainīt!
Paldies pa viedokli!erda rakstīja:man nepatīk! Tev tā auto krāsa tāda specifiska, tapēc, manuprāt,grūti piemeklēt kko, kas piestāv! Protams,redzot dzīvē, viedokli varu mainīt!
Domājams, šim eksemplāram liktu vnk pilno M-paku un gaišus diskus (varētu pat tos pašus st5) pie šīs retro krāsas būtu labs salikums par cik tie st5 spieķoti
Skats būtu mega, manuprāt.
P.S. Gekon es varu tev iedot piemērīt st19 - ja vēlies paskatīties kā izskatās
+ ja lūpa nepatīk vari atdot arī man
Nevaru nepiekrist par mpaku un st5. Bet galigas negribas, jo tas ir vieglakais variants ka vinu pataisit par ogu, gribas biki savadaku!STUDENTS rakstīja:Domājams, šim eksemplāram liktu vnk pilno M-paku un gaišus diskus (varētu pat tos pašus st5) pie šīs retro krāsas būtu labs salikums par cik tie st5 spieķoti
Piedavajums par disku piemerisanu ir pienemts! Lupu pielauju domu, ka uz pavasari tiks nemta nosta, ja tada vel bus, tad ja vel bus nepieciesams tev atdosu!RENIO rakstīja:P.S. Gekon es varu tev iedot piemērīt st19 - ja vēlies paskatīties kā izskatās
Nu tad ir jāeksperimentēē :)
Bet nu ar Tavu auto krāsu labi atšķirtos no pārējiem st5 īpašniekiem un viss būtu zooooo .. manlieks būtu kruts tāds retro paskats ar viņiem
Bet nu ar Tavu auto krāsu labi atšķirtos no pārējiem st5 īpašniekiem un viss būtu zooooo .. manlieks būtu kruts tāds retro paskats ar viņiem
Nu ja galigi nesanaks neko uzmeisterot, tad gan jau liksu to mpaku! Bet loti ceru ka izdosies!STUDENTS rakstīja:Nu tad ir jāeksperimentēē :)
Nezinu, man pasāta lūpa kaut kā nepaķer
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10