Nixona 318iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 23
- chevron_right
no kā taisīji krustus?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
R17 vieglak gumiju piemeklet. r15 ir mega zemu kad 195/45 riepas ar lanzeroniem pa zemi var iet
No metāla, un nopūtu ar karstumizturīgo krāsu.Jānis.P rakstīja:no kā taisīji krustus?
Motors joprojām motortelpā...imis rakstīja:Cik tālu motors? :)
Nixon rakstīja:Vainu vēl neesmu atradis, jo nav īsti sanācis laika pieķerties tam, bet rīt ir doma jaukt tālāk to motoru... Pagaidām esmu noņēmis kondicioniera sūkni, kurš tāpat tur pa velti stāvēja, jo trūkst radiators un pāris trubas. Vēl noārdīju motoru tik tālu, lai apskatītu ķēdi un tur viss izskatās kārtībā... Tātad, būs jāceļ nost galva utt.
R15 ir vieglāk un lētāk gumiju piemeklēt...VSKB rakstīja:R17 vieglak gumiju piemeklet. r15 ir mega zemu kad 195/45 riepas ar lanzeroniem pa zemi var iet
skatoties pēc hoodie auto, izskatās ka priekš gludekļa vislabāk ir r16, izskata ziņā. kā ar tādu pārvietoties man nav nemazākās nojautas, es noteikti karteri pārsistu reizi diena.
un btw. ar krustiem skati var iziet??
un btw. ar krustiem skati var iziet??
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ar krustiem var skati iziet bez problēmām
Es vismaz ņemtu R16 borbetus Kautkā visi pēdējā laikā sāk skatīties uz viņiem
Es izdomāju kautkā nejauši... Vienkārši sagribējās kautko platu un ar plauktu, tā nu SS.lv uzgāju Borbet type A.
Es arī domāju, kad nopirkšu pēc ziemas e36 tad viennozīmīgi būs borbet type A ar riktīgu plauktu. Vismaz nebūs kā Rondell un style 5
intresanti diez kapec tev tur ir tas M3
Uzzvani uz csdd uzprasi
tavs ex e36? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... nkoxi.html
līdz manai pilsētai atceļojis, laikam sēdekļi jāieķer
Jā, tie bija ļoti OK. Stūre arī laba, vienīgi pīkšķis nestrādā uz viņas un stockā nāca ar ādu.
Žēl jau man ir ļoti, bet ņemot vērā tehnisko (vairāk jau ritošo) stāvokli, šāds liktenis jau bija sagaidāms... Nu, vienīgi vēl līdz skatei jau nu točna varēja brīvi mīcīt.
Žēl jau man ir ļoti, bet ņemot vērā tehnisko (vairāk jau ritošo) stāvokli, šāds liktenis jau bija sagaidāms... Nu, vienīgi vēl līdz skatei jau nu točna varēja brīvi mīcīt.
Tik daudz ritošā bija jātaisa?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 23