E36-gda33
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Ar diskiem
eu atdod diskus:)
paldies paldies :) man pasam ar patik :)
ne uldi nedabusi :d no nakama bus tavi :P atradu jau smuku nakamo ko varetu njemt tik par dzineju atkal kausimies :d
nu kas sadarits, ieikts magitis, kamer tiku gala ar vadiem ko ieprieksejais ir ar skerem gajis pari, bet nu pec 1.5h 4akara visu sa4iniju un strada ka spedams ko gan var nokia tumbinjas izspiest to spiez, bet nu pagaidam kamer nekjersos pie sava miljaka darba - audio sistemau instalesanas, iztiksu, jo ta jau nauda iet diezgan traki ieks vinja
ne uldi nedabusi :d no nakama bus tavi :P atradu jau smuku nakamo ko varetu njemt tik par dzineju atkal kausimies :d
nu kas sadarits, ieikts magitis, kamer tiku gala ar vadiem ko ieprieksejais ir ar skerem gajis pari, bet nu pec 1.5h 4akara visu sa4iniju un strada ka spedams ko gan var nokia tumbinjas izspiest to spiez, bet nu pagaidam kamer nekjersos pie sava miljaka darba - audio sistemau instalesanas, iztiksu, jo ta jau nauda iet diezgan traki ieks vinja
nu atsuti man kadu linku lai redzu ko gaidit savadak bus jabrauc uz leisiem ekskursija iepirkt kadi disku komplekti
Tātad, kādu laiciņu mokos ar gultņa gaudošanu, bet nebij ne laika, ne prasmes vai instrumentu pareizo, lai apmainītu.
Tāpēc kādu vakaru sanāca iegriezties ciemos pie jūzera Guncha_bmw un šī problēma ir kā nebijusi, brauc klusi , patīkami un skaisti :)
Nu bet protams kur laime , tur nelaime... Labajā pusē aizmugurējais rats ir vairāk uz āru, jau pirms gultņa liksanas to noveroju, tapec ari 17ieki griezas ar malinju arka :S K
Kadas idejas, kas tas varetu but?
Dazas bildites no procesa, 3310 nokia :d nesmieties par bilzu nekvalitati
Piemeriti jau ari ripulji aizmugure, lai jau visi kopa ir :)
Nu tas ta isuma vis :) cinamies cinamies, darba vel daudz, bet nu kkas jau notiek :)
tgd jatiek skaidriba kas ar to ratu, japiepacelj dibens, jo tik loti low ride man nepatik, un janomaina stikls :)
Tāpēc kādu vakaru sanāca iegriezties ciemos pie jūzera Guncha_bmw un šī problēma ir kā nebijusi, brauc klusi , patīkami un skaisti :)
Nu bet protams kur laime , tur nelaime... Labajā pusē aizmugurējais rats ir vairāk uz āru, jau pirms gultņa liksanas to noveroju, tapec ari 17ieki griezas ar malinju arka :S K
Kadas idejas, kas tas varetu but?
Dazas bildites no procesa, 3310 nokia :d nesmieties par bilzu nekvalitati
Piemeriti jau ari ripulji aizmugure, lai jau visi kopa ir :)
Nu tas ta isuma vis :) cinamies cinamies, darba vel daudz, bet nu kkas jau notiek :)
tgd jatiek skaidriba kas ar to ratu, japiepacelj dibens, jo tik loti low ride man nepatik, un janomaina stikls :)
Necel augšā! Aizgāz un saregulē sagāzumu/savirzi, domāju ka tur tev tā vaina!
Sis abas masinas katru dienu redzu!
Jaunu engine liksi, ka tev pagalma viens izjaukts e36 stav, vai detalam tik?
Jaunu engine liksi, ka tev pagalma viens izjaukts e36 stav, vai detalam tik?
opa viens spiego
nu ja, detaljas, engine neliksu, tas ir 2.0 vanos, bik par isu :d pec ziemas nav ko marinet uzreiz 2.5 :)
kur ta tur, netalu dzivo ? :)
nu ja, detaljas, engine neliksu, tas ir 2.0 vanos, bik par isu :d pec ziemas nav ko marinet uzreiz 2.5 :)
kur ta tur, netalu dzivo ? :)
ari labi nav ko teikt
Pamazām jau skatos iet viss uz priekšu.
Velreiz paldies par releju, tajā vakarā patīkami izpaudos, pēc ilgas stāvēšanas garažā
Lai labi skrūvējas
Velreiz paldies par releju, tajā vakarā patīkami izpaudos, pēc ilgas stāvēšanas garažā
Lai labi skrūvējas
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
vooo, tagad jau vismaz uz auto izskatas labak nonem tas M-Power uzlimes
Paldies paldies :) nu censos cik speju :)
par vejstiklu ir aizkersanas, man pec nosleguma nokjileja durvis atbraucot majas, un nevareju sofera pusi atvert, tgd stav servisa un pie reizes liekas signaizacija.. taka kad un ka tiksu pie stikla nezinu :S
par vejstiklu ir aizkersanas, man pec nosleguma nokjileja durvis atbraucot majas, un nevareju sofera pusi atvert, tgd stav servisa un pie reizes liekas signaizacija.. taka kad un ka tiksu pie stikla nezinu :S
Nu šis brum brum ļoti glīts!! Un kā konstatēja diagnostikā pa
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Paldies :) nu ja, sajuta laba bij pec diagnostikas, tas tiesa :) Bet nu atbraucot majas durvis neveras valja, taka jautriba turpinas Glits ta glits, bet darba daudz :) uz sezonas atklasanu bus parvertibas, protams ja sanaks :)
Tas jau kā vienmēr, līdzsvaram.. :) Būs jau labi.. Veiksmi!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Godīgi, nepatīk melnais motora pārsegs, nepatīk "M" zīmes nierēs, melns bagāžnieka vāks, melnais jumts, aizmugurējā loga spoileris, aizmugurējais numurs vsp kkur pakaļā, moldingi arī nav, priekšējie lukturi kkāds portunings.. nu es nezinu kas tur tāds var patikt.. bet nu tīri mans viedoklis...
Ja nebūtu visa tā, ko minēju un būtu normālā krāsā pārsegi, tad JAU būtu zbis
Ja nebūtu visa tā, ko minēju un būtu normālā krāsā pārsegi, tad JAU būtu zbis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7