Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 19
- chevron_right
Auto tiešām izskatās kopts.
Diski gan TDS'am reti riebīgi.
Diski gan TDS'am reti riebīgi.
Jā , bet pa cik atkal students esmu, diski nebūs līdz vismaz brīdim kad dabūšu darbu uz pus slodzi varbūt kāds var piedāvāt darbu servisā (zināšnas nav tās lielākās tiko sāku mācīties)
Nav jau ne vainas, izskataas tieshaam sterils E36 , cepums tev pa to!
Izbraucu kā pasažieris e28 3,5L ar Turbīnu no smagā 500 Zirga spēki Sapratu kas ir JAUDA nevaru iedomāties kā saules griezt ar tādu varētu, jo rauj uz priekšu ZVĒRĀ
Sveikts ar TD's nav tur tik traki, viens draugs njemas ar dieseļiem, galvenais primārās lietas lacīgi sataisīt, sūkni filtrus svēces samainīt lai dēļ sīkumiem galva neaiziet pa pieskari, jo tas jūtigas pret pārkaršanu. :) Lai labi kvēpina
Nemaz nesaku ka ir traki tagad tik sūknis augstspiediena jāsatais jo kautkur laiž gaisu degvielas sistēmā bet sataisīšu
Patāli nākotnes plāni uzstādīt Borbetus T r17 9j no 5cīša, coiloverus, facelift nāsis, M paka (izņemot spoguļus jo tie man nepatīk)
Patāli nākotnes plāni uzstādīt Borbetus T r17 9j no 5cīša, coiloverus, facelift nāsis, M paka (izņemot spoguļus jo tie man nepatīk)
Malacis, vismaz kāds ļoti skaists sedana tds arī būs
Jā būs, tik laiciš paies līdz tam
izskataas pa pirmo
Jā ja nekļudos ta šie ir tie paši kas manai zaļajai zhurkai bbs rx bet gribētos redžet Brock B6 r17 10J kā izskats
O jā, uzreiz ellīgi labs skats Domāju, ka smukāk būtu ar spīdīgo maliņu/plauktu.
es nekraasotu... man nepatiik spiekotie diski melnaa kraasaa, reti kad ir sanaacis labs kraasojuma dizains..
Runājot par zaļo 100% bloķis ir uzstādīts kārba nostiprināta , kulise tagad arī ir laba nekas nekur neļurkājas
kardāns piemēklēts uzstādīsim cerams nakošājās brīvdienās, vadi ir jau sākti 4ekot kas kam ,manuālis no šejienes e36.lv ļoti noder nākošreiz pēdējo reizi mazliet izcelsim ārā motoru lai saliktu tosol šļaukas utt. cerams jau varēs piešķilt nakoš reiz
kardāns piemēklēts uzstādīsim cerams nakošājās brīvdienās, vadi ir jau sākti 4ekot kas kam ,manuālis no šejienes e36.lv ļoti noder nākošreiz pēdējo reizi mazliet izcelsim ārā motoru lai saliktu tosol šļaukas utt. cerams jau varēs piešķilt nakoš reiz
218zs un 290nm grieze 3.0 v8, ja uzchipot - 241zs un 325nm grieze
var jau protams megasquirt turbina utt. vajag tik naudu
par visvisāda veida upgreidiem domāsim pēc tam
par visvisāda veida upgreidiem domāsim pēc tam
diezgan sarezhgiti ir uzlikt turbinu v8 motoram, un dargi ari
labak tad jau 6cil rindiniekam
labak tad jau 6cil rindiniekam
slipeji vel ar isu vai jau ar 3 litrigo?Anderss rakstīja:Kautkas tika samontēts ar amatiera prasmēm e36 1,8is slipēju pa slapju asvaltu @ 333
Vēlak ielikšu bildes un aprakstu no sarkāna e36 sedana
ne nee tas video ir ar isu ar 3L veel jagaida video
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …