Anetiiittes mazulīte! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
?
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Pavasaris.
Apsveicu ar auto & apsveicu šeit!
Apsveicu ar auto & apsveicu šeit!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ch ieliktā bilde ar bīna seju, ieraugot gandriz no krēsla novēlos tik labs
Sveicu e36 kopienā
Par aizmugurējiem lukturiem - Varēji tos arī nemainīt, jo vismaz pagrieziens bija gaišais. Galvenais atstarotājus pie bampera pielīmēt ejot TA. Pārējā laikā neviens neiebildīs, ka to nav
Par aizmugurējiem lukturiem - Varēji tos arī nemainīt, jo vismaz pagrieziens bija gaišais. Galvenais atstarotājus pie bampera pielīmēt ejot TA. Pārējā laikā neviens neiebildīs, ka to nav
tādu iespēju ar paturu vēl prātā!
Normāls e36, bet iesaku darīt kā psih-arno ieteica ar tām lampām.. vismaz pagaidām, vai arī kkā interesanti notonēt tās ar rižo pagriezienu!
skaists bembiits Anetiit
Paldies!
Vakar kopā ar Anetiiiti padzīvojāmies pa šo grāvi un apstājāmies atduroties pret to veiksmīgo koku
Bembīša bildes , lai Anetiiite iemet pati
Ielidojām tur ar ātrumu apm. 70km/h a moš jau tajā momentā ātrums bija mazāks. Labi, ka tikām cauri sveikā, tik ar nelielu šoku, bet mašīnīte nedaudz dabīja ciest
Sorry par kvalitāti
Ielidojām tur ar ātrumu apm. 70km/h a moš jau tajā momentā ātrums bija mazāks. Labi, ka tikām cauri sveikā, tik ar nelielu šoku, bet mašīnīte nedaudz dabīja ciest
Sorry par kvalitāti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Un kādā veidā? Wannabīdrifter?
Nop. uz zeminieka līkumā sanesa un nesavācās :(
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
hehe!! Nu jau šoks ir plus mīnus jau garām..Podziņa rakstīja:Vakar kopā ar Anetiiiti padzīvojāmies pa šo grāvi un apstājāmies atduroties pret to veiksmīgo koku
Sorry par kvalitāti
Pirmie kaķēni ir noslīcināti!! Bet vismaz mašīnītei nav nekas traks noticis, durvis ir iebuktētas un slieksnis nedaudz ar.. Motors turās pašlaik uz vienas skrūves.. Tā kā būs mazliet vairāk darbiņa ap mašīnīti! Bet galvenais, ka visi veseli! Kam negadās!!
Uz gada noslēgumu tā vai tā došos ar šo sasisto mazulīti, ja viņa mani nepievils
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Žel ka tā, bet nu izturību auto atjaunošanā Anetit!
Būs jau lab! Bet Paldies!
Intresanti ka lukturs palicis dziivs...
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Es parvietojos ar citu auto,tapeec ar nemaniji,bet uzpipināt tew ar nepaspējukorsa rakstīja:
Jap! Vairākas reizes tur braucu šodien, bet nevienu, tai skaitā tevi, nemanīju
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Jā, es arī par to pašu nobrīnijos. Pēc trieciena likās, ka priekša būs sasista, bet brīnumainā kārtā, gandrīz nekā Ciets rieksts tas bembītsBeigtais rakstīja:Intresanti ka lukturs palicis dziivs...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nah ar taadu sasistu mashiinu jaabrauc prezenteet e36 foorums.. StulbumsAnetiiitte rakstīja:hehe!! Nu jau šoks ir plus mīnus jau garām..Podziņa rakstīja:Vakar kopā ar Anetiiiti padzīvojāmies pa šo grāvi un apstājāmies atduroties pret to veiksmīgo koku
Sorry par kvalitāti
Pirmie kaķēni ir noslīcināti!! Bet vismaz mašīnītei nav nekas traks noticis, durvis ir iebuktētas un slieksnis nedaudz ar.. Motors turās pašlaik uz vienas skrūves.. Tā kā būs mazliet vairāk darbiņa ap mašīnīti! Bet galvenais, ka visi veseli! Kam negadās!!
Uz gada noslēgumu tā vai tā došos ar šo sasisto mazulīti, ja viņa mani nepievils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right