Zuzes Ģertrūde.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Vienkārši tas ir vecais NR aka baltais. Jaunie Eiro NR nav tikuši līdz KK sērijai Numura afera beidzās nixxons pieķēra.
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūl 2013, 00:59, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tur pofig , baltais vai zilais numurs, neviens no viniem lidz KK nav bijis,
un ja kas uz numuru KK-4545 nav neviena mašina reģistrēta
un ja kas uz numuru KK-4545 nav neviena mašina reģistrēta
tā, tā.... nu jau paliek interesanti
bet NR. taču ir skaidri redzams
bet NR. taču ir skaidri redzams
Pirmajā bildē toč ir Photoshops... Otrajā ir gludāk nostrādāts.
Redz, ka pirmais K burts ir izgriezts.
Eh ar Jums nekādas intrigas Visu redz. Visu dzird. Visu norāda ar pirkstu.
Labi neesmu arī No seriāla Viņas melo labāk. Būs jāskatās vel
Labi neesmu arī No seriāla Viņas melo labāk. Būs jāskatās vel
zuze, kas tur īsti ir ar to VNZ, tad ir tā īsta vai tas ir sažopēts?
KK iz fotošops kas izgāžas kā veca sēta.
EK ir reālā nr kas ir tg uz auto cik ilgi nezinu,atkarīgs vai viņu pārreģistrēs pēc csdd inspektora acīguma. Ja atradīs ka nav tas pats kas teh pasē tad reģistrēs jauna, ja neatradīs kā līdz šīm tad braukšu ar šo.
EK ir reālā nr kas ir tg uz auto cik ilgi nezinu,atkarīgs vai viņu pārreģistrēs pēc csdd inspektora acīguma. Ja atradīs ka nav tas pats kas teh pasē tad reģistrēs jauna, ja neatradīs kā līdz šīm tad braukšu ar šo.
un kam tā pasakas bija vajadzīgas par to numuru ? ,te pēdējā laikā visi tādus batonus cenšas saspraust
Da īstā lieta bija kad tiko viņu dabūju vajadzēja noslēpt no dažiem draugiem. Tas bija gadu atpakaļ. Protams tas arī izgāzās jo braukt man patīk un braucu daudz un visi mani redzēja ar citu nr un te palika vienīgais līdz naktij. Nu nav vairs ko slēpt.
wo wo, sākumā bija pāris minhauzeni , bet nu jau vesela Alises brīnumzemebaumanis rakstīja:un kam tā pasakas bija vajadzīgas par to numuru ? ,te pēdējā laikā visi tādus batonus cenšas saspraust
p.s.
zuze es ne par Tevi, viss ok
Minhauzens 2zuze91 rakstīja:Da īstā lieta bija kad tiko viņu dabūju vajadzēja noslēpt no dažiem draugiem. Tas bija gadu atpakaļ. Protams tas arī izgāzās jo braukt man patīk un braucu daudz un visi mani redzēja ar citu nr un te palika vienīgais līdz naktij. Nu nav vairs ko slēpt.
Nu mļin, atradāt pie kā piesieties.
nu vispār jau ir gan, ja jau ši tik traki centās spraust batonus par numuru , tad vēl nezinu ko sastāstijis varbūt , es tagad piemēram pēc tadiem gājieniem, tādam cilvēkam mazāk uzticētos
Neuzticies. Neesmu ne draugs ,ne ienaidnieks Tev.
Laba ziņa. Šodien aizrunāts M50b25 motorēns.Cerams drīz algu ieskaitīs un varēs doties pie Activity celt iekšā.
PS. Uz septembri vai oktobri nesteidzīgi meklēju lielo bloķi 3.15 vai garāku, ar pussasīm.
Laba ziņa. Šodien aizrunāts M50b25 motorēns.Cerams drīz algu ieskaitīs un varēs doties pie Activity celt iekšā.
PS. Uz septembri vai oktobri nesteidzīgi meklēju lielo bloķi 3.15 vai garāku, ar pussasīm.
nu pēc visiem deal ar zuzi varu tikai pateikt to labāko, nekad nekādu nemazāko čakaru nav bijis
kas attiecas uz minhauzena stāstiem, tad te diez pārspēts tiks ar personības varākkārtēju dubultošanos sirgstošais dyyjs/evolution/bestbmw un citi līdzīgi daiļtirsēji, kas piespamojuši visu forumu, bet paši pat topiku nejēdz uztaisīt
kas attiecas uz minhauzena stāstiem, tad te diez pārspēts tiks ar personības varākkārtēju dubultošanos sirgstošais dyyjs/evolution/bestbmw un citi līdzīgi daiļtirsēji, kas piespamojuši visu forumu, bet paši pat topiku nejēdz uztaisīt
baumanis rakstīja:nu vispār jau ir gan, ja jau ši tik traki centās spraust batonus par numuru , tad vēl nezinu ko sastāstijis varbūt , es tagad piemēram pēc tadiem gājieniem, tādam cilvēkam mazāk uzticētos
nu tas jau nebija tik ļoti nopietni uz tevi tēmēts, bet vnk te ir daudz dirsēji , kuriem nevar uzticēties .zuze91 rakstīja:Neuzticies. Neesmu ne draugs ,ne ienaidnieks Tev.
A vot runajot par djjys utt, nez , man ar vinju vairaki deal jau bijusi, un viss normali , nekad appisiens nav bijis .
TU vnk arī Jelgavā dzīvo un atrastu viens divi, ja nu kas
iespējams
Ja nemaldos es ar Zuzi macijos kopa.
Ko tad jus sagaidat no cilvecina kam nav pat videjas izglitibas
Ko tad jus sagaidat no cilvecina kam nav pat videjas izglitibas
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
kāds te tgd nahuj sakars vidējai izglītībai ?
3daļai nav vidējas izglītibas LV un, tāpēc daiļdirsējs/minhauzens vai vnk djjyyy ?
3daļai nav vidējas izglītibas LV un, tāpēc daiļdirsējs/minhauzens vai vnk djjyyy ?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right