Rex Pelēcis
sveiks barinja! kupeja izskatas diezgan kopta.
par to e-bay pirkshanu gan pirma dzirdeshana.
par to e-bay pirkshanu gan pirma dzirdeshana.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
super stūre!
Man uz iepriekšējā bmw tāda stāvēja!?
Kur ņēmi un pa cik?!
Man uz iepriekšējā bmw tāda stāvēja!?
Kur ņēmi un pa cik?!
Pirku ebay. Nedaudz pāri par 100ls
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
...
Nesen šādu piedāvāja par 80 Ls, Saldū-Brocēnos. Varbūt vēl kāds meklē.
sture baigi laba, vel ir shitadas stures ar pogam, ja visu piesledz lai strada, tad jau vispar
Pēdējais labojis Vitalx325 - 20 Nov 2011, 12:58, kopā labots 1 reizi.
AR pogām uz e36 visai čakarīgs pasākums!
Vismaz tā esmu dzirdejis, pats neko neesmu vienojis!
Vismaz tā esmu dzirdejis, pats neko neesmu vienojis!
ar original magnitola!
gan jau ka ver visu sashtukot ja baigi gribas
http://www.12volt-shop.lv/1/product/WUJd.html
Tās multistūres cenas vispār ir kosmoss. Tā jau super.
Tai par 80Ls ir sliprings arī, vai tas ir jāpērk atsevišķi?
Tai par 80Ls ir sliprings arī, vai tas ir jāpērk atsevišķi?
Namāku teikt, jo piedāvāja, kad pats savam meklēju stūri citu. Tur vienkārši viens čalītis ņemas tikai ar bmw- ārda uz detaļām un remontē. Ir pat x5 un 7sērijas uz ārdīšanu manīti, tik no e36 diži nekas vairs netirgojas, bet kaut kas jau ir. Ja vajag varu iedot tel.nr.
ar katru dienu vilnim tas daljas no e36 mazak paliek bet nu izsteniba pie vinja cenas ir labas..
Vopšem sa.isi man prātu Iepirku tādu stūri. Tagad gribēju Tev pajautāt. Varbūt tu zini kāds bloks man vajadzīgs, lai sajūgtu to stūri ar blaupunkt cd 43 maģi? Es tur pētiju, bet netiku skaidrībā. cik saprotu ar kkādiem pioneer un citiem aparātiem nevajadzētu būt problēmas. Paldies jau iepriekš.Vitalx325 rakstīja:gan jau ka ver visu sashtukot ja baigi gribas
Tā sture tik labi izskatās ar pogām uz e36, uzreiz gribās sev tādu sajūgt ar visu kopā.
Jā, izskatās ļoti labi. Tapēc gribu uzzināt, kas ir nepieciešams, lai viņu varētu sajūgt kopā ar blaupunkt cd43 radio. Ja kāds zin - padalaties ar info.
Jāiemācās internets ganjau kautkur būs kāda infa atrodama, bet cik noprotu šis swaps nav diezko daudziem, tapēc ar infu varētu būt paskopi, ar krūīzu tur viss vairāk vai mazāk skaidrs, bet maģīti es domāju ka griezies pipe kāda piemēram Driver kas ir labs elektriķis no Powera viņs varētu zināt.
smuks jau smuks tev e36,lai veicas darbos,kad atbrauksi uz LV,un parliksi stuuri uz iisto pusi
izskatas diezgan laba komplektacija tavejam un Mpaka vnk tur jau viss pateikts..
izskatas diezgan laba komplektacija tavejam un Mpaka vnk tur jau viss pateikts..
Instagram - Sandis_e36
Nju pateicoties Tev lēnam tas process sāk kustēties uz priekšu.
Paldies par detaļām
Paldies par detaļām