armis baltais e36 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
tad labak atstat dzhipu
droši vien jau ka tikai viena cilpa nogriezta, un ar tādām var vēsi močīt. Drusku zemāks paliek un nekas nemainas cietībā vai kā citādāk, pašam arī vienu brīdi tā bija. Ja vairāk ir nogriezts, tad gan ir auzas viņas krīt ārā
Zāģētās atsperes ko esmu dabūjis ir ar 3,5 cilpām. Izmērot bija 19 cm augstas. Šīs pašas atsperes bija uz mana kolēģa 1.8is un viņam nebija nekādu problēmu ar viņām.
un cik augstas ir stock ?
labs jautājums nav sanācis vēl mērīt
neatceros vairs cik bija orģinālām cilpas, kādas 6 man liekas. ar 3,5 tur toč nekas labs nevar būt, es vienreiz testa pēc skatijos kā ir, ja ir 2as nogriestas, tā atspere krita no vietas ārā pati, ja nebija nolaists auto uz zemes
Nu tad redzēs kā būs
nu labi, kad izņemšu no priekšas stokus, tad izmērīšu.
man shnicer atsperes sedinatas ir nogriestas,nogriests viens pinums,zems pec velna,bet bail ka kada momentaa ta atspere nepazuud
ar kompatu pa brugji
orģinālā atspere noņemta no amīša ļoti gara izskatās,man liekas ka pie kādiem 40cm ka tik navV1Beta rakstīja:nu labi, kad izņemšu no priekšas stokus, tad izmērīšu.
Nu uz kolēģa iskas tās atsperes turējās normāli bet nu būs jāskatās, ja atšķirība ir tik liela tad varētu būt ka būs jāmeklē cits variants, jo savas stock atsperes kuras man tagad ir virsū, graizīt netaisos
armi, tak neāksties.. kas par sviestu apzināties sezonu braukt ar zāģētām atsperēm, nav jau vairs tie laiki
Ja nevēlies naudas tērēt uz sēdinājumu, tad paņem kaut pa 20-30ls visas četras sēdinātās lietotas un miers.. tādas te netrūkst, varu pavasarī piedāvāt
Ja nevēlies naudas tērēt uz sēdinājumu, tad paņem kaut pa 20-30ls visas četras sēdinātās lietotas un miers.. tādas te netrūkst, varu pavasarī piedāvāt
šodien pat, pa 35ls nopirku sēdinātās atsperes. vajag tik pameklēt.
Laikam būs jāklausa
noteikti
STUDENTS rakstīja:armi, tak neāksties.. kas par sviestu apzināties sezonu braukt ar zāģētām atsperēm, nav jau vairs tie laiki
nbo psih-arno var pa 50LS visas jaunas 60/40
Kādam nav kāds sedans uz jaukšanu, kuram ir antenas vietas aizbāznis kā bildē. Labprāt atbrīvotu no viņa Ja neizdosies atrast, tad nāksies paspēlēties ar uzlīmēm, jo antenu netaisos atstāt.
Par atsperēm runājot, netaisos viņs pirkt tādā cenā kā gandrīz jaunas. Pagaidām detaļas meklēju pa budžeta cenām, jo līdz vasarai vēl ir jāatdod parāda
Par atsperēm runājot, netaisos viņs pirkt tādā cenā kā gandrīz jaunas. Pagaidām detaļas meklēju pa budžeta cenām, jo līdz vasarai vēl ir jāatdod parāda
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šorīt ienāca sūtījums
P.S. virsūt tiks stutēts pēc tam kad būšu saņēmis lukturus atpakaļ no lietotāja voldinjsh kad viņš būs izgājis savam skati
P.S. virsūt tiks stutēts pēc tam kad būšu saņēmis lukturus atpakaļ no lietotāja voldinjsh kad viņš būs izgājis savam skati
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
No eBaya pasūtīji? Man pāris dienas atpakaļ tieši tāda pati paciņa atnāca.
jā, pasūtīts tika ebayā, es tikai ceru ka nebūsi paņēmis tābu pašu krāsu kā es
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right