2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 72
- chevron_right
+ ArmandoArmando rakstīja:STUDENTS rakstīja:Tu pārdevēja acu priekšā benķus un paklāju rāvi ārā ?Ridlihs rakstīja:Tagedējo kad ņēmu tad visu izcilāju, izņēmu un pārbaudīju man ar vienu reizi pietika jau
ir jamak ieraudzit visu ko var ieraudzit neizardot pus auto, kautgan ne visu var ieraudzit. es nez, ja man atnaktu pircejs un saktu raut nost plastamsus, vai vel nez ko nemtu nost, es ilgi nedomadams, uzsautu ar plaukstu vinam pa pakausi, pagriestu uz ielas pusi un ar celi pa pakalju uzsaujot, iekustinatu vinju lai sak sagat prom
es arī neļautu varot mašīnu
es jau gaidīju tādu textu
nu nē taču, neiebrauksim galējībās. Neko es nevaroju un nerāvu nost brutāli
nu nē taču, neiebrauksim galējībās. Neko es nevaroju un nerāvu nost brutāli
Pirmajam tā stoika tiešām ir īsts mākslas darbs
Labi, ka tā nu jau ir pagātne
Labi, ka tā nu jau ir pagātne
Tas viss auto bija mākslas darbs
Jap, tieši tā, tagad vis ok, jāpilnveido tālāk un jāuztur kārtībā
Jap, tieši tā, tagad vis ok, jāpilnveido tālāk un jāuztur kārtībā
kādu laiku atpakaļ uzlikts jauns ūdens sūknis iekš Alda Auto paldies Activity!
Šodien pabūts Race Solution boxos bija ko redzēt
Un pie reizes konstatēts, ka iet pēdējās dienas priekšējiem bremžu diskiem un klučiem un kāpēc antifrīzs mazliet pil visu laiku.
Šodien pabūts Race Solution boxos bija ko redzēt
Un pie reizes konstatēts, ka iet pēdējās dienas priekšējiem bremžu diskiem un klučiem un kāpēc antifrīzs mazliet pil visu laiku.
Šodien tiku pie jauniem summer edition R 17 no lietotāja besiii. Paldies viņam par labu deal Un tas notika pateicoties lietotājam huliits, kurš no rīta ieķēra sev manus iepriekšējos R 17 un vienu R15 spolējamo komplektu
Pagaidām izskatās šādi ( galerezultāts būs .... pagaidām neteikšu ) :
Pagaidām izskatās šādi ( galerezultāts būs .... pagaidām neteikšu ) :
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kaut kur redzeju, laikam kadam no foruma bija shitie diski
lietotājs besiii tirgoja! Un bilde ar Tavu auto un šiem diskiem tika nosperta priekš fotožopēšanas, kad tika vizualizēta mana ideja kādus viņus gribu redzēt uz sava auto un kā tas izskatītos kopā viss
Tu tikai uz tehnisko ar šiem diskiem nebrauc!
-AF- rakstīja:Tu tikai uz tehnisko ar šiem diskiem nebrauc!
kāpēc?
3 no 4 dieskiem metināti, vienam viena šuve, citiem pa 2 pa 3
jā, es tikko pats to noskaidroju. vajadzēja pa milimetram laikam katru izpētīt. Pārdevējs gan teica, ka nezina vai metināti īsti, ķipa nevar saprast utt.
Pofig, diski taisni, uz ātruma nemet un nesadalās, ta kā vnk noslīpē palikušās šuves un nokrāso!
krāsotājs sarunāts ir jau. es ne tik daudz par tehnisko uztraucos kā par to vai tās šuves neatnāks vaļā , piemērām, pa bruģi kratoties utt.
nerunaa mulkjibas. nevajag slipet suves nost. suve jaatstaj diska armalaa, papildus stipribai, tapat neviens vinju tur neredzes, paliks netirs disks vienaa setaa.-AF- rakstīja:Pofig, diski taisni, uz ātruma nemet un nesadalās, ta kā vnk noslīpē palikušās šuves un nokrāso!
ja kads gribes ieraudzit vai metinati, ar visu noslipesanu vares redzes, jo slipejuma pedas ta paliks...
un vispar tas popig kaut 10suves uz diska, ja pareizi viss izdarits, tad tas neko nemaina diska izturibaa...
...
Paldies , Armando! biškīt uzlaboji drusku sa*isto garīgo pēc info ievākšanas par diskiem! Jā, par šuvēm es to pašu iedomājos, ka nevajag slīpēt nost.
Skatos ļoti interesants topiks!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
taa jau ir, reali ja visu izdara pareizi, nevis tik uzlipina matrealu virsu uz vecas plaisas, tur viss turas un disks atrak saplaisas kur citur neka turpat kur metinats ( nosakuma izurbjam plaisas/u gala caurumu, talak izgriezam to ara, talak aizmetinam ciet no diska ieksas, kur riepa zel, talak izslipejam metinajumu no otras puses lai nepaliek neviens kunkulic un burbulic, talak aizmetinam to ciet, parliecinoties ka ir pilnigs metinajus , talak uzklajam papildus drosibai nedaudz pa virsu metinajumu, talak kartigi piestradajam pie iekspuse s lai visas formas perfektas, talak velreiz parslipejam pari ar smilspapiru lai noverstu gaisa suces, lieta darita)Ridlihs rakstīja:Paldies , Armando! biškīt uzlaboji drusku sa*isto garīgo pēc info ievākšanas par diskiem! Jā, par šuvēm es to pašu iedomājos, ka nevajag slīpēt nost.
vispar ja disks ir metinats tam nebutu jaiespaido cil viedokli par to stipribu, bet del visadiem halturistiem ir radies priekstats ka metinats disks ir metams gruskaste...
ieliec kadu tuvplanu ar suvi, parasti ja ir smuka suve tad ari metinajums pats pa sevi labs, bet ja nau tad nau...
...
Mēģināju visādi, bet labākas bildes nesanāca uzņemt ar šito ziepju trauku, jo kruto NOKIA ar kuru varēja super safočēt, pārdevu, lai iepirktu normālus ziemas diskus ar riepām
Yap, ir tieši kā saki, tas priekštads tiešām tāds ir par metinātu disku un pagaidām diezgan pārliecinoš.
Yap, ir tieši kā saki, tas priekštads tiešām tāds ir par metinātu disku un pagaidām diezgan pārliecinoš.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 72
- chevron_right