540i Tumšais 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Paldies par viedokli, būs jaizmeiģina, vel vienu variantu ko man pameta ka atslēdz pasažiera Airbagu, bet to es lkm netestēšu..
e36
Parādijusies čīkstoņa ,autinš bija stāvējis, piešķilu un parādījās čīkstoņa tukšgaita,pēc kkadam siksnām izklausās, uzgāzēju viss normāli, izmetu ļikumu viss ok pāstāvēja atkal čīkstoņa, pēc kā izskatās?.. ,
e36
Tuvākajos plānos sagaīdīt vārsta vāka blīvi, samainīšu to un pārjaukšu ieplūdnieku , apstīšos šlauciņas tukšgaitas regulātoram utml, pie viena izmašķerēšu micīti slotiņām, kas ielidoja kkur pie ieplūdnieka.. , ar tām siksnām ruļiem noteikti ka uz servi jāliek, negribās experimentēt..
e36
Nu, nu... Ja jau vārsta vāka blīvi māki nomainīt, tad taču siksnas un rullīti arī mācēsi. Nekā sarežģīta taču tur nav.
Būs japastudē tadā gadījumā..,nekad nav bijusi darīšana gar siksnām, fīča ar slēdzeni bardačokā noskaidrota tiešām kapota bloķētājs.. ..lkm lai aķīti neaiznes...
e36
Sodien saņēmu blīvju komplektiņu, auto sametināts gatavojās uz krāsošanu. Joprojam meklēju šo detaļu aizmugurejam bamperim un M lūpu prieksējam, var piedavāk arī sietu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
540i rakstīja:Sodien saņēmu blīvju komplektiņu, auto sametināts gatavojās uz krāsošanu. Joprojam meklēju šo detaļu aizmugurejam bamperim un M lūpu prieksējam, var piedavāk arī sietu...
Apciemots auto, pagaidām izskatās šādi , kas jau ir labāk kā bija.Kas vel ļoti iepriecināja krāsotājs atzina budžu par ļoti labu, gandrīz ka pa ziemu nebrauktu- diena uzreiz gaišāka.. .. normālas bildes ar fociku būs kad auto bus tīrs un vel pārs sikumi salikti...sarunāts ir jau M siets un lūpa, to vāciņu aizmugurējam bamperim esmu atmetis cerības dabūt, žel bet bus lenu garu jameklē pēc tam ar baloniņu japiepūš tonis vāciņam, jo tgd krāsojās arī aizmugurējais bampers.., Moldingi ir nolemts ka būs M moldingi, bet tos vasaras gaitā meklēšu..
e36
Manuprāt, skan labi, taisni vai zēl ka savu veco aizmugurejo 328 bunduli pardevu nedeļu pirms iegādājos šo e36...
http://www.youtube.com/watch?v=D4ve6b8Xd2s
Nakotnes plānos ietilpst 325/328 aizmugurējais bundulis, patreizejais kas ir virsū ir bez mazākajiem piečakarējieniem, ņemt nost pat nebutu vajadzibas, bet labāk patīk ar diviem uzgaļiem..
http://www.youtube.com/watch?v=D4ve6b8Xd2s
Nakotnes plānos ietilpst 325/328 aizmugurējais bundulis, patreizejais kas ir virsū ir bez mazākajiem piečakarējieniem, ņemt nost pat nebutu vajadzibas, bet labāk patīk ar diviem uzgaļiem..
e36
sim klipa esošajam e36 skaņa uuber ...
tew tagad virsu stav mans vecais bundulis ar kuru iegadajos savu veco zaļo e36
tew tagad virsu stav mans vecais bundulis ar kuru iegadajos savu veco zaļo e36
Šodienas uzliekamo detaļu papildinajums Lūpa, siets un LSD...
e36
tev kamera galīgi sūdīgi fočē!
Cepuri nost, darbi sokās visai ātri!
Tad jau uz atklāšanu ceru tevi sagaidīt!
Cepuri nost, darbi sokās visai ātri!
Tad jau uz atklāšanu ceru tevi sagaidīt!
Fočiks nekad nav pa rokai, pat tad kad gribās viņu nemt līdzi tiek aizmirsts..
Es domāju ka uz atklāšanu jābūt daudz maz gatavam, bet sliktākajā gadījumā vel bez moldingiem.
Mazliet darbi piestās, jo krasošanas kameru remontē un ta tik uz Apriļa vidu varēšu piekerties skruvēšanai.
Es domāju ka uz atklāšanu jābūt daudz maz gatavam, bet sliktākajā gadījumā vel bez moldingiem.
Mazliet darbi piestās, jo krasošanas kameru remontē un ta tik uz Apriļa vidu varēšu piekerties skruvēšanai.
e36
Autiņs sakrāsots, iedabūts atkal garāžā, pat nofočēt nepaspēju, jo pa šādiem sniegiem ar vasaras ratiem, negribējās lieki tērēt laiku mazgāšanai un fočēšanai, ātrāk iekša garāžā.. ..Noņēmu priekšējo bamperi, 2 no 4 skrūvēm nolūza bez piepūles, vispar nelikās reāli ka tik viegli griežot var nolūzt.. ..., būs jāliek jaunas, bampers tika pie sieta , kad būs skrūves tiks arī pie lūpas..
Apdomāju par LSD nepieciešamību uz šī auto, nav tā ka būtiski kas mainās ja viņs ir vai nav,tpt ziemās nebrauksies, pa vasaru savus 3000km labi ja nobrauks pa brīvdienām domāju ka varu bez viņa dzīvot tātad ja kādam ir vēlēšanās bloķis mazajā korpusā 3.15 100ls piedāvājums PM , ja nē tad Maijā metu virsū un tad vairs neko..
Apdomāju par LSD nepieciešamību uz šī auto, nav tā ka būtiski kas mainās ja viņs ir vai nav,tpt ziemās nebrauksies, pa vasaru savus 3000km labi ja nobrauks pa brīvdienām domāju ka varu bez viņa dzīvot tātad ja kādam ir vēlēšanās bloķis mazajā korpusā 3.15 100ls piedāvājums PM , ja nē tad Maijā metu virsū un tad vairs neko..
e36
esjau ar domaaju priekskam tai masinai to blokji
aa un no priekseja bampera redeli izmeti vai kaa?
bloķis jau laba lieta, tikai dēļ isa tā attiecība par gara
Redeles man vairs nebija..matissc rakstīja:esjau ar domaaju priekskam tai masinai to blokji
e36
Uz 100km/h zemāki rpm, lielāks top speed.., tā bloķis palīdz ziemā ja vienam ratam ir saķere var izbraukt šito es jau pārdzenot esmu piecas reizes stūmis un 3 no tām reizēm būtu izbraucis ja būtu bloķis,..thekukanols rakstīja:bloķis jau laba lieta, tikai dēļ isa tā attiecība par gara
UZ is
http://www.youtube.com/watch?v=n5PFSvtY9zY
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6