soulles Kūtiņa
cik lasīju tad rūpnīcas komplektācijā nenāca cd changer vnk ļoti interesanti kļuva tas fakts ka visur ir ļoti daudz orģinālo štekeru kuriem nekas nav pievienots ... kā piemēram tur kur nāk motora vadības kompis tur arī trūkst kautkas nesaprotams jo tur arī ir štekeris tāds pats kā motora kompim tikai ar bosch uzrakstu .... varbbūt kāds arī zin kas tas tāds ?
Automātiskās kārbas. Tik pat liels, cik motora vadības kompim štekers.
nāca gan no rūpnīcas ar cd changer man vismaz toč ir!soulles rakstīja:cik lasīju tad rūpnīcas komplektācijā nenāca cd changer vnk ļoti interesanti kļuva tas fakts ka visur ir ļoti daudz orģinālo štekeru kuriem nekas nav pievienots ... kā piemēram tur kur nāk motora vadības kompis tur arī trūkst kautkas nesaprotams jo tur arī ir štekeris tāds pats kā motora kompim tikai ar bosch uzrakstu .... varbbūt kāds arī zin kas tas tāds ?
S672A CD WECHSLER 6-FACH CD-чейнджер на 6 дисков
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Jā bet man nav no rūpnīcas bijis cd changers vēl kkadas domas kam tas štekeris varētu būt .. .mileniums rakstīja:nāca gan no rūpnīcas ar cd changer man vismaz toč ir!soulles rakstīja:cik lasīju tad rūpnīcas komplektācijā nenāca cd changer vnk ļoti interesanti kļuva tas fakts ka visur ir ļoti daudz orģinālo štekeru kuriem nekas nav pievienots ... kā piemēram tur kur nāk motora vadības kompis tur arī trūkst kautkas nesaprotams jo tur arī ir štekeris tāds pats kā motora kompim tikai ar bosch uzrakstu .... varbbūt kāds arī zin kas tas tāds ?
S672A CD WECHSLER 6-FACH CD-чейнджер на 6 дисков
arī par to biju domājis jo mans auto ir bijis automāts vai kads zina vai šis štekeris atbild arī par kruīza kontroli ? ?Ginekologs rakstīja:Automātiskās kārbas. Tik pat liels, cik motora vadības kompim štekers.
man domāt ka no parkingiem, tikai tas, ka nav īsti ritīgajā vietā
arī bet nu parkingi ar nav bijušiBMW-Valcha rakstīja:man domāt ka no parkingiem, tikai tas, ka nav īsti ritīgajā vietā
Bet tāda lieta kā papildus, "paplašinātā" pravodka arī mēdz būt, t.i., nav bijis aprīkots, bet ir gatavs tik plug&play.
nu brīvdienās būs jāpamēģina piespraust ... visi iepriekšminētie
Manam arī rūpnīcas listē uzrādās tāda opcija kā papildus provodka Tikai dabā neesmu atradis nevienu brīvu štekeri...dogMa rakstīja:Bet tāda lieta kā papildus, "paplašinātā" pravodka arī mēdz būt, t.i., nav bijis aprīkots, bet ir gatavs tik plug&play.
nu tad šajās brīvdienās netika slinkots un sadarīts tas ko vēlējos jau kādu laiciņu tas ir nomainīt m50 ieplūdnieku uz m52 atpakaļ jo kautkur mistiski sūca gaisu kas noņemot ieplūdnieku uzreiz atklājās
1. ieplūdes kolektora blīve pie galvas bija pušu 2vās vietās
2. un iepriekšējā saimnieka meistarojums nebija nostrādāts līdz galam un tur līme bija saplaisājusi kas bija viens no gaisa sūkšanas iemesliem
tad arī atklāts , ka membrānas korpuss ir pārplīsis un tika uztaisīts maziņš home made tuning
katrā ziņā esmu apmierināts ar rezultātu jo nu vairs nekur gaisu nesūc un viss iet kā nākas vecā īpašnieka darinājums urbjot caurumus gāzei rezultāts un pirms braukšanas uz liepāju uzsildītas riepas :)
1. ieplūdes kolektora blīve pie galvas bija pušu 2vās vietās
2. un iepriekšējā saimnieka meistarojums nebija nostrādāts līdz galam un tur līme bija saplaisājusi kas bija viens no gaisa sūkšanas iemesliem
tad arī atklāts , ka membrānas korpuss ir pārplīsis un tika uztaisīts maziņš home made tuning
katrā ziņā esmu apmierināts ar rezultātu jo nu vairs nekur gaisu nesūc un viss iet kā nākas vecā īpašnieka darinājums urbjot caurumus gāzei rezultāts un pirms braukšanas uz liepāju uzsildītas riepas :)
neliels update
logtīritājmehānnisma bukse bija izdilusi tā arī samainīta pret jaunu labu lietotu
nomainīts termostats un korpuss tam jo savelkot skrūves tas pārlūza
auto uzliktas ziemas riepas
gāzes un eļas filtri nomainīti kā ari eļļa samainīta
un tiek intensīvi braukts un vēlreiz braukts 6 mēnešu laikā ir nobraukti 30 tūkstoši km
vēl jo projām ir aktuāla tēma kāpēc neiet loga apsilde aizmugurē visas svītriņas vesalas
logtīritājmehānnisma bukse bija izdilusi tā arī samainīta pret jaunu labu lietotu
nomainīts termostats un korpuss tam jo savelkot skrūves tas pārlūza
auto uzliktas ziemas riepas
gāzes un eļas filtri nomainīti kā ari eļļa samainīta
un tiek intensīvi braukts un vēlreiz braukts 6 mēnešu laikā ir nobraukti 30 tūkstoši km
vēl jo projām ir aktuāla tēma kāpēc neiet loga apsilde aizmugurē visas svītriņas vesalas
Labi darbini sadariti cik ilgi tev jau valtek sprauslas kalpo?
paldies
nu jau kādi 50 tukst bet var ļoti just ka viņas ir beigtas jo tērē ar apmēram 12 l uz 100 km uz šosejas
un Vēl ir sadzijusi kruīzkontrole par ko ir vislielākais prieks (Bez ķirurģiskas iejaukšanās )
nu jau kādi 50 tukst bet var ļoti just ka viņas ir beigtas jo tērē ar apmēram 12 l uz 100 km uz šosejas
un Vēl ir sadzijusi kruīzkontrole par ko ir vislielākais prieks (Bez ķirurģiskas iejaukšanās )
nu tad jaliek vai pameginat uzlikt , tikai nav dzirdetas atsauksmes par shitam,bet nu labak neka ar valtekiem ir jabut
http://www.heinrihs-gaze.lv/lv/katalogs ... i/open/88/
http://www.heinrihs-gaze.lv/lv/katalogs ... i/open/88/
tad jau laikam jāmēģina būs tās dragon 45 ls un visas un pazīstamais uzlika savam e39 530 tādas itkā nesūdzas
bet tos rem komplektus jau liekot ir jāregulē pa jaunu sprauslas jo cik saprotu tad valteki regulējas ar roku un beigās tas viss sanāk dārgāk nekā uzlikt šādas sprauslas
bet tos rem komplektus jau liekot ir jāregulē pa jaunu sprauslas jo cik saprotu tad valteki regulējas ar roku un beigās tas viss sanāk dārgāk nekā uzlikt šādas sprauslas
Ja, es sev sareguleju, nomainot remkomplektus, bet man kaiminsh dabuja to aparatinju tam dragon sprauslam it ka resurs ari labs.
un cik grūti bija regulēt un kāds rezultāts ?
Nekas gruts nav, rezultats-visas sprauslas strada vienadi, paterinsh videji 10-11l, normali braucot.
skaidrs laikam jāpamēģina būs uzsūtīt tas rem komplekts un pēctam aizvest lai noregulē