klikica 2.0 convertablis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
nu skaidrs. vienkārši man te pāris tā bija teikuši...
Nu ko cabrio nolikts ziemas migā, pa ziemu daudz plānu, nezinu vai pat visus uzspēšu, bet tagad lietošanā nonācis e36, 1.8tds tourings, diezgan bedīgs, bet nu ziemas arkls labs, 5-6 l videjaios, labi gažot un īpaši neekanomējot!
Tourings 96 gada, diezgan tukss, bet mani apmierina - džips, tds, klima, kkads obc, apsildāmās taburetes, kruīzkontrole ( yeeeeees)
Pagaidām padoma iepirst ksenonus, uzlikt coilas, notonet logus, un parejo izdaras ziemas prieki!
Bildes, kkad bet nezinu kad! :)
Tourings 96 gada, diezgan tukss, bet mani apmierina - džips, tds, klima, kkads obc, apsildāmās taburetes, kruīzkontrole ( yeeeeees)
Pagaidām padoma iepirst ksenonus, uzlikt coilas, notonet logus, un parejo izdaras ziemas prieki!
Bildes, kkad bet nezinu kad! :)
ka 1.8tds braukshanas zinja?braukt var jeb galigi nevelk?gaidam bildes
Ir ok, protams ne tuvu tam ko vajag un vēlētos, bet nu pa ziemu un sniegu būs atliektiem galiem! :)
šoziem var braukt ar kabrioletiem,tā tic sinoptiķi sniega nebūs
coupe 2.8
Nemazgātu liksi uz ziemas guļu?
Logiem vismaz kada skirba ir paverta lai vedinatos salons?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Viss ir samazgats, vel tikai salonu! Ir ir skirba mazaja lodzina aizmugure! :)
Kaads % ir taviem notonetiem logiem? un vai aizmugurejas logs ari ir notonets? domaju savu cabri ari notonet,bet nezinu kaa buus ar aizmugureja loga plevi,kad paaras reizes nolaist/pacelt jumtu,taa pleve nenoies nost?
es jau īpaši tur jēgu neredzu no mazas šķirbiņas, ja auksta garāža kur zem nulles tad varbūt bet ja ir plusos tad vai nu durvis vaļā vai logus līdz galam, jo uz betona grīdas ir baigais kondensāts, visamaz es tā dariju un ir ok:)
vēl ja ir baigi silta garāža tad iesaku ar vanish visu salonu izmazgāt un līdz ziemas beigā viss ir izžuvis un izskatās kā jauns
vēl ja ir baigi silta garāža tad iesaku ar vanish visu salonu izmazgāt un līdz ziemas beigā viss ir izžuvis un izskatās kā jauns
white_angel, ko Tu savējo vēl neesi ziemas miegā nolicis, 4dien redzēju stāvam pie daudzīvokļu mājas
Cocaine - 38%, aizmugurejo nevar notonet, jo 1kart - nevar karset aizmugurejo plevi 2kart - vina tur neturesies un naks nost, ja ari uzbazisi, risinājums meklē tāpat kā es vietu kur var pasūtīt šādu stiklu jau tonētu!
Archiz - zems, pat ļoti, spliteri būs jāmaina pavasarī, šie jau saplēsti
White_angel +1 par mazgāšanu
uteo - paskaties kāds laiks ir ārā, chill, butu man tehačs pats vēl vizinātos
Archiz - zems, pat ļoti, spliteri būs jāmaina pavasarī, šie jau saplēsti
White_angel +1 par mazgāšanu
uteo - paskaties kāds laiks ir ārā, chill, butu man tehačs pats vēl vizinātos
uteo rakstīja:white_angel, ko Tu savējo vēl neesi ziemas miegā nolicis, 4dien redzēju stāvam pie daudzīvokļu mājas
es jau nenormāli saldēju gaidu kad būs jābrauc ar gludekli pa sniegu
ar motoru pa ziemu neko nedarīsi?!
3.0d?
3.0d?
Plikucītis
Ja pareizi sapratu ,tad shiss skaistais auto savu dziivi ir beidzis
Dikti ceru ,ka saimnieks tomeer izdomaatu vinju tomeer uzcelt
Kabri jau taa ir retums muusu ielaas
Dikti ceru ,ka saimnieks tomeer izdomaatu vinju tomeer uzcelt
Kabri jau taa ir retums muusu ielaas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kas sasists ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right