Gan4a`s Avus Blau 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 15
- chevron_right
nu vienkaarsi skaistulis ,diski arii labie,pa soseju perfekti noteikti ripo,bet par LV bedrainajiem celiem noteikti ir pa lielu,bet masiina vienkaarsi
Cena -es domaaju iistam cieniitajam normaala cena----kaada rezona nopirkt luuzni par 1000 eiro un tad iegruust 2000 eiro un kaifot Re cik man kruts auto
Cena -es domaaju iistam cieniitajam normaala cena----kaada rezona nopirkt luuzni par 1000 eiro un tad iegruust 2000 eiro un kaifot Re cik man kruts auto
Lai labi ripo! Pēc bildēm skatoties galīgi zolīds.
Jautājums kas tie par griestiem - S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Потолок антрацит
Es nesaprotu ko te visi atkal cepas par cenām un pārējo. Iepriekš par Orkāna kūtiņu arī daudzi kko pukstēja par cenu (kad sāka tirgot) tjipa cena neatbilstoša jo "konstruktors" - ar to es saprotu ka nenoripoja no konveijera tāds kādu beigās Orkāns bija uzbūvējis, tagad atkal nav labi lai gan ir no konveijera jau +- tāda komplektācijā.
Man piemēram arī tas gala cipars patreiz liekas kosmoss, bet nejau tādēļ ka tas nav to vērts, bet tādēļ ka es pats personīgi to nevarētu atļauties. Ja jau ko tādu var atļauties kādēļ gan nē? Katrai lietai/precei/pakalpojumam utt ir sava cena un savā mērķa auditorija.
Jautājums kas tie par griestiem - S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Потолок антрацит
Es nesaprotu ko te visi atkal cepas par cenām un pārējo. Iepriekš par Orkāna kūtiņu arī daudzi kko pukstēja par cenu (kad sāka tirgot) tjipa cena neatbilstoša jo "konstruktors" - ar to es saprotu ka nenoripoja no konveijera tāds kādu beigās Orkāns bija uzbūvējis, tagad atkal nav labi lai gan ir no konveijera jau +- tāda komplektācijā.
Man piemēram arī tas gala cipars patreiz liekas kosmoss, bet nejau tādēļ ka tas nav to vērts, bet tādēļ ka es pats personīgi to nevarētu atļauties. Ja jau ko tādu var atļauties kādēļ gan nē? Katrai lietai/precei/pakalpojumam utt ir sava cena un savā mērķa auditorija.
JozziX rakstīja: Jautājums kas tie par griestiem - S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Потолок антрацит.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāda starpība par kādām naudām iepirkts, galvenais, ka pašam prieks.
Nu ļoti smuks e36, tie diski kā jau te izteicās gan varētu būt citi, bet nav tik traki
Un numurs arī labs
Nu ļoti smuks e36, tie diski kā jau te izteicās gan varētu būt citi, bet nav tik traki
Un numurs arī labs
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Mans favorīts šobrīd iekš e36.lv
Ļoti simpātisks, saudzē, saglabā un uzturi vienmēr kārtībā.
Ļoti simpātisks, saudzē, saglabā un uzturi vienmēr kārtībā.
Paldies!
JozziX tie ir melni griesti
Bet jautajums zinoshajiem cilvekiem: kas tas ir par dačiku,kas atrodas blakus lukas pogai?
Un vel dažas bildites
Bet jautajums zinoshajiem cilvekiem: kas tas ir par dačiku,kas atrodas blakus lukas pogai?
Un vel dažas bildites
Tas izskatās pēc handsfree mikrofona.
šitie labie griezti, daudz lampinju pats ar sev tadus uzliku
Skaists auto!
Un, manuprāt, diskiem nav ne vainas. Neizskatās jau viņi nemaz tik lieli.
R19 diski ir loti labi...vismaz beidzot kkas lielaks uz e36 par standarta r17
OLGA rakstīja:JozziX rakstīja: Jautājums kas tie par griestiem - S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Потолок антрацит.
Skaidrs.gan4a rakstīja:...
...
Man arī viņi neizskatās lieli,bet baigi patīk Varbūt dzīvē ir savādākSkudraa rakstīja:Skaists auto!
feins autinš . cena man liekas atbilst stavoklim
p.s. hoodi atceros kadreiz tu savu ļerkatu tirgoju un prasiji ja nemaldos pari 1k ls ar zemtekstu (zemakais eksemplars latvija )
p.s. hoodi atceros kadreiz tu savu ļerkatu tirgoju un prasiji ja nemaldos pari 1k ls ar zemtekstu (zemakais eksemplars latvija )
Paldies par labiem vardiem,ljoti patikami
Un izieta TA ar diviem vieniniekiem delj slinkuma,jo nebiju aizbraucis noregulet gaismas
Un izieta TA ar diviem vieniniekiem delj slinkuma,jo nebiju aizbraucis noregulet gaismas
Pēdējais labojis gan4a - 27 Sep 2013, 15:14, kopā labots 1 reizi.
krasa vnk
Ar auto nav nekas darits,tikai nomainits termostats ( jā V1beta,žurkai pa 4euro bija pusbeigts termostats )
Vakar vel paskrejamies ar Baller`a 3.0 peugeot,un secinats,ka ir tur tie 190zs
Un dažas bildes no vakardienas.
Vakar vel paskrejamies ar Baller`a 3.0 peugeot,un secinats,ka ir tur tie 190zs
Un dažas bildes no vakardienas.
ļoti labi izskatās auto
p.s. visu cieņu 540i Tavam auto un arī viņš ir mega labs, bet šis tomēr izskatās svaigāk
p.s. visu cieņu 540i Tavam auto un arī viņš ir mega labs, bet šis tomēr izskatās svaigāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 15
- chevron_right