E36-Limbo
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
Ar style 5 man patika labāk, vispār liekas, ka notiek regress, nevis progress vizuālajā!
Es kad interesējos par pārlīmēšanu, viens kvalitatīvs kantoris kur līmē ar tām 3M plēvēm, teica, ja grib melnu, tad tikai krāsot. Nolīmēt melnu der tikai tādā gadijumā, ja grasies pārdot. Par statoil tipa moikām ir jāaizmirst un tāpat nolīmēt kvalitatīvi sanāk gandrīz ap 1000e.
Es kad interesējos par pārlīmēšanu, viens kvalitatīvs kantoris kur līmē ar tām 3M plēvēm, teica, ja grib melnu, tad tikai krāsot. Nolīmēt melnu der tikai tādā gadijumā, ja grasies pārdot. Par statoil tipa moikām ir jāaizmirst un tāpat nolīmēt kvalitatīvi sanāk gandrīz ap 1000e.
mjā, lasot topiku no sākuma liekas, ka vizuālajā tiešām aiziet regress, sākumā bija ļoti simpātisks kompakts!!
Salons gan būs izlaizīts, labprāt apskatītu dzīvajā, kā jaunie pāršuvumi kopā izskatās!
Salons gan būs izlaizīts, labprāt apskatītu dzīvajā, kā jaunie pāršuvumi kopā izskatās!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kā jau iepriekš biju teicis,tas bampers ar carbona līmplēvi ir pagaidu variants! Viss tiks pārkrāsots!Tuvākajā laikā mēģināšu kaut ko saorganizēt šajā jautājumā!hancels rakstīja:Ar style 5 man patika labāk, vispār liekas, ka notiek regress, nevis progress vizuālajā!
Nu pa diskiem,ja tie style5 būtu r17,tad jau cita lieta...gribēju kaut ko savādāku personīgi tie diski simpatizē,uzliks vel flaņčus un vispār būs
Nu nezinu kāds tur regres ir vizuālajam ok Jums nepatīk tās lampas,ko daudzi saka! pārējais jau pa lielam ir stock! M-pakas aizmugurējais spoileris,spliteri!
Vairāk bildes būs vēlāk! aizmugure nav salikta,jo vajag iegādāties jaunus klipšus,daudzi ir saplīsuši!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ļoti labi izskatās
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
mega labi izskataas
un es esmu oficiali mainijis domas par kompaktiem-ja ir smuki sasedinati un nopakoti
un es esmu oficiali mainijis domas par kompaktiem-ja ir smuki sasedinati un nopakoti
ar kompatu pa brugji
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4